کسی نیست انگاری ها ؟
همه خواب اند ؟ ...
کسی نیست انگاری ها ؟
همه خواب اند ؟ ...
با سلام
دو تا سوال دارم
1- من میخوام واسه گوشیم(k550) قفل بذلرم(محافظت از تلفن) اما تو قسمت فعال شدن قفل تلفن هر چیزی که وارد میکنم میزنه نادرست(من قبلا واسه گوشیم هیچ گونه پسوردی نذاشتم) حالا چی کا کنم؟
2- آیا امکان داره که از این گوشی به عنوان وب کم استفاده کرد یا نه و اگر میشود آیا برنامه خاصی میخواهد؟
1-دوستان نرم افزار های جاوا تا چند کیلو بایت روی k550 اجرا میشه. محدودیت داره یا نه.
2- k550 رم تا چند گیگ ساپورت می کنه.بدون هنگ.
3- k550 فرمت wma را ساپورت میکنه (ورژن 8 - 9 - 9.1)
Last edited by sma123; 02-06-2008 at 14:53.
@wahid2003vj:
1-کد پیش فرض برای اون قفل 0000 است.این کد رو وارد کن تا قفلت فعال بشه.
2-تو همین کلوپ سونی اریکسون یه برنامه گذاشتن که می تونی ازش استفاده کنی(من خودم ندارمش).
@sma123:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-تا اونجایی که من میدونم محدودیت خاصی نداره.مگه اینکه بخوای آفیس روش نصب کنی!
2-من از بعضی ها شنیدم که مموری 2 گیگ M2 رو هم بدون مشکل و هنگ استفاده می کنند.اما 1 گیگ رو بدون شک ساپورت می کنه.
3-بله.
کاشکی یکی هم به این موارد پاسخ می داد
![]()
1-اگه منظورت از آفلاین، قطع کردن آنتن گوشیه،چرا میشه.اینجوری: موقعی که گوشی رو روشن می کنی یکی دو تا گزینه میاد که باید از بینشون Flight mode رو انتخاب کنی.در این صورت ارتباطات رادیویی گوشی از کار میفته.توی قسمت settings گوشی هم یه گزینه به همین نام برای تنظیم این خصوصیت وجود داره.
2-نه.من همچین مشکلی نداشتم.اگه طرف کنسل کنه بازم می تونم send کنم.اگه راه حلی واسه مشکلت پیدا کردم تو همین پست واست می ذارم.(البته اگه نرم افزاری باشه)
3-من تو کار پچ نیستم اما این پچی که تو اون سایته هست به نظر مربوط به بلوتوثه ولی دقیقا نمی دونم به چه کاری میاد.فکر کنم واسه این باشه که ترنسفر فایل بعد از قطع شدن از سر گرفته نشه؛ یعنی از همونجایی که قطع شده بود اغاز بشه مثل download manager.البته گفتم که مطمئن نیستم.
نهج البلاغه رو نمی دونم.شاید به این خاطر باشه که مموری گوشیت کمه و برنامه نسبتا سنگینه.شایدم خود برنامه مشکل داره،نمیدونم.
از توجهت ممنونم ، ولی منظور من همین بود که اگه یه موقع خواستیم این کار رو بکنیم ، مجبور نباشیم گوشی رو ری استارت کنیم دیگه ....
پس شما با بی تی مشکل ندارید ...
در مورد نهج البلاغه هم نه ، هیچ کدوم این هایی که گفتی نیست ، مشکل باید از جایی دیگه ای باشه
یا حق![]()
نه .بطور عادی نمیشه بدون ریستارت این کارو کرد.این قابلیت تا اونحایی که من شنیدم به طور طبیعی در گوشی های سیمبین سونی اریکسون وجود داره.
اما واسه چی می خوای این کارو بکنی؟اگه واسه این می خوای که هیچ تماسی دریافت نشه می تونی این کارو بکنی(البته فکر کنم خودتم بدونی اینو):
برو به settings/calls/managae calls/accept calls
و none رو انتخاب کن.
فایل نهج البلاغه حجمش چقدره؟ آدرس بده دانلود کنم اگه حجمش خیلی نیست.می خوام ببینم رو گوشی من اجرا میشه یا نه.
نه ، اون یکی که شما داری می گی ریجکت می کنه که خیلی دیگه نخ نما شده ، راهی هم بلدم برای آنتن ندادن ، اما می خوام ببینم می شه اون رو بی خیال شم و با آفلاین این کار رو بکنم ، که شما می گی نیست .
نهج البلاغه 4 مگه ، اما تا این جا هیچ کسی رو ندیدم که مشکل داشته باشه . به ریسکش نمی ارزه ، 4 مگ دان کنید و ...
با هم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)