تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 15 از 1174 اولاول ... 511121314151617181925651155151015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

واي ذوق مرگ شدم
    بچه ها يكم بيشتر از بازي و گل هاش بگين
    ما يه هفته مسافرت بوديم از دنيا بي خبر
    بهترين خبر اين سال هاي اخير رو شنيدم

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

12

واي ذوق مرگ شدم
    بچه ها يكم بيشتر از بازي و گل هاش بگين
    ما يه هفته مسافرت بوديم از دنيا بي خبر
    بهترين خبر اين سال هاي اخير رو شنيدم
    درست شنيدي،به تو و بقيّه بازم تبريك مي‌گم.هممون خوشحاليم امّا ديگه يه كاري نكنين كه فكر كنن دفعه‌ي اولمونه اين‌جوري مي‌بريم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بابا ايول به اين روحيه!اشنايدر رو مي‌گم.تو يه مصاحبه گفته كه با اين كه ما صدر جدوليم،امّا اين تمامه قدرت ما نيست.ما فعلا به دنبال حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانانيم و بعدشم مي‌خوايم از قهرمانيمون تو لاليگا دفاع كنيم....
    اين درسته...!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

روبرتو كارلوس در مصاحبه‌اي گفت: رئال مادريد امسال قطعا قهرماني خود را تكرار خواهد كرد. اطمينان دارم كه خانواده مادريد امسال هم يكي از بزرگترين جشن‌هاي قهرماني خود را برگزار مي‌كند.
    كارلوس افزود: هنوز يك صندلي در مادريد دارم و دلم با رئال است. تمام بازي‌هاي اين تيم را پيگيري مي كنم. اميدوارم در هفته‌هاي آينده در صدر بمانيم.
    روبرتو كارلوس به يكي از مهره‌هاي كليدي فنرباغچه تبديل شده و درخششي قابل قبول داشته است.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستي آرين روبن اون‌طور كه پزشك تيم گفته به بازي با آلمه‌ريا مي‌رسه‌ها....قرار يه ستاره‌ي ديگمونو به رخ همه بكشيم...!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تیم تا حالا ۲ بازی انجام داده است و شما تا حالا هنوز بازی نکردید هنوز منتظرید؟
    می دانم که بازی از روز اول خیلی سخت است و فقط می توانم سخت کار کنم و منتظر باشم بازی به من هم برسد.
    به نظر می رسد ساویولا و باپتیستا نیز مانند شما پشت خط مانده اند...
    ما می دانیم که اینجا رقابت خیلی سخت است. ما هر هفته فقط یک بازی انجام می دهیم پس خیلی سخت است که به تیم اصلی راه پیدا کرد. ممکن است که من در بازی یکشنبه یا چهارشنبه بازی کنم چون بازی در این روزها چرخشی خواهد بود.
    ایا فکر نمی کنید رفتن به تیمی که در انجا بتوانید بیشتر بازی کنید بهتر است؟
    من پارسال این کار را کردم و خیلی خوب هم نتیجه داد اما در تابستان تصمیم گرفتم در مادرید بمانم و این اولین چیزی بود که به ان فکر می کردم.
    اگر در نیم فصل به شما بازی نرسید شما در فصل نقل و انتقالات زمستانی تیم را ترک خواهید کرد؟
    مسلما ۶ ماه بازی نکردن بهتر از ۱۲ ماه است و من ۲۲ سال بیشتر سن ندارم و باید که بازی کنم. من ریسک کردم که اینجا ماندم چون می دانستم بازی کردن خیلی سخت خواهد بود. اما من فقط به بودن در مادرید فکر می کردم و این که چه طور بازی کنم.
    ایا زوج شما و ون نیستلروی که شما در ان به عنوان مهاجم دوم بازی خواهید کرد به شما ضرر نمی رساند؟
    من ارزو دارم که در کنار نیستلروی بازی کنم و گرفتن جای او بسیار سخت است. بازیهای زیادی باقی مانده و هیچ بازیکنی کامل بازی نمی کند یا اینکه کامل روی نیمکت نخواهد نشست. شانس بازی به همه ما خواهد رسید و امیدوارم که وقتی نیستلروی نیست من بازی کنم.
    داشتن بازیکنانی مثل گوتی و اشنایدر ارزوی هر مهاجمی است...
    بودن همچین بازیکنانی در پشت سر برای هر مهاجمی غنیمت است و همچین زوجی فقط در رئال وجود خواهد داشت و انها دوستان خوبی برای همدیگر هستند. بازی نیز با وجود چنین بازیکنانی اسانتر خواهد شد.
    شما چقدر باید بازی کنید که در تیم بمانید؟
    نمی دانم مربی است که می تواند به این سوال جواب دهد. من در زمستان با مسئولان تیم صحبت خواهم کرد اگر راضی نبودم اما حالا به ان فکر نمی کنم بلکه باید به این فکر کنم که چگونه می توانم سالهای زیادی اینجا بمانم.
    نیستلروی پارسال به تیم ملی هلند دعوت نمی شد و در۳۷ بازی به میدان رفت اما امسال او به تیم ملی دعوت می شود پس باید امسال بیشتر استراحت کند...
    همه ما می خواهیم که بهترینها بازی کنند . ممکن است این موضوع به بازی کردن من کمک کند اما مربی است که باید تصمیم گیرد و من باید منتظر شانس خود باشم.
    ایا شما فکر می کنید هانری برای بارسلونا مشکل ایجاد کند؟
    نه. فکر می کنم هانری هنوز بازیکنی است که رختکن را می تواند به هیجان بیاورد و می تواند برای بارسلونا مفید باشد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درنت بازیکن جوان رئال مادرید با روزنامه مارکا مصاحبه كرده كه در نوع خودش جالبه:
    احساس روز اول
    ۳۰ روز اخیر باور کردنی نبود. کلمات نمی توانند احساسی را که دارم توصیف کنند من لباس رئال را پوشیدم. من اولین روزی که در فرودگاه مادرید به زمین نشستم و طرفداران ان طور از من استقبال کردند را هرگز فراموش نخواهم کرد. زمانی که در رختکن لباس رئال را برای اولین بار پوشیدم و بازیکنانی مثل رائول - گوتی - روبینیو و راموس را دیدم بیشتر دچار هیجان شدم. بازی کردن در رئال بزرگترین اتفاقی است که برای یک نفر ممکن است اتفاق بیفتد.
    شروع خوب
    همه چیز خوب شروع شد. خیلی مهم بود که بعد از شکست مقابل سویا فصل را با پیروزی اغاز کنیم و این کار را هم کردیم و خوشحالم که ۲ بازی اول خودمان را با برد گذراندیم. من می خواهم که در تمام بازیها به میدان بروم و با بازی کردن در این ۲ بازی سیر نمی شوم.
    بازی کردن به عنوان مدافع یا مهاجم
    معلوم است که من در حمله بیشتر از دفاع می توانم مفید باشم اما اگر مربی تصمیم بگیرد من را در دفاع چپ بازی دهد دیگر نمی توانم کاری کنم. من اینجا امدم که هر جا نیاز است بازی کنم و نمی خواهم که مشکلی ایجاد کنم و می خواهم که از این لباس دفاع کنم و در این تیم به پیروزهای زیادی برسم و قصد دارم سالهای زیادی اینجا بمانم.
    اولین گل
    من خیلی خوش شانس بودم که توانستم مقابل سویا گل زیبایی به ثمر برسانم و امیدوارم که بتوانم گلهای بیشتری بزنم من اگر در حمله بازی کنم می توانم موقعیتهای زیادی بوجود بیاورم و به هم تیمی هایم کمک کنم اما در کل اولویت من بازی کردن در اکثر مسابقات است.
    برنابئو
    واقعا رویایی است. این ورزشگاه فضایی دارد که احساسات را برانگیخته می کند و بسیار زیبا است و خوشحالم که در ان بازی می کنم.
    روبن
    ما در کنار هم می توانیم در چپ بازی کنیم و سمت چپ را قوی کنیم ایا شما این طور فکر نمی کنید؟ به هر حال تصمیم با مربی است.
    اشنایدر
    عملکرد او خوب بود و ثابت کرد بازیکنی بزرگ است. عملکرد او مقابل ویارئال واقعا باعث تعجب بود او در ۲ بازی ۳ گل زده و پیچیچی فعلی اوست امیدوارم که او بازیهای خوبش را ادامه دهد و در هر بازی گل بزند.
    شیوه دلخواه
    ما فقط ۲ بازی انجام دادیم و هنوز باید بهتر شویم اما مهم این است که از سبک بازی خودمان راضی هستیم.
    هدف
    رئال مادرید در هر بازی برای پیروزی می جنگد و می خواهد تمام جامها را کسب کند و خیلی خوب است که همچین اتفاقی بیافتد اما با وجود تیمهای قوی در لالیگا و لیگ قهرمانان کمی سخت است.
    سازگار شدن با تیم
    نیستلروی یک هلندی است و خیلی زود با تیم سازگار شد. او بازیکن مهمی برای ماست و به ما کمک کرد تا با تیم وفق شویم. رائول و گوتی نیز خیلی به ما کمک کردند. اینجا فضایی شگفت اور وجود دارد و خیلی احساس راحتی می کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

مهدی عزیز خسته نباشی ..خوب اینجا رو با لا نگه میداری........ولی یه درخواستی ازت دارم خواهشا اینقدر پست پشت سره هم نده هم نظم تاپیک میریزه به هم هم خودت از طرف مدیریت اخطار میگیری.ok
    مثلا این شش پستی که پشت سره هم دادی میتونستی دو سه پست بدی..
    موفق باشی
    محمد.

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

درست شنيدي،به تو و بقيّه بازم تبريك مي‌گم.هممون خوشحاليم امّا ديگه يه كاري نكنين كه فكر كنن دفعه‌ي اولمونه اين‌جوري مي‌بريم!!
    ok
    بابا ايول به اين روحيه!اشنايدر رو مي‌گم.تو يه مصاحبه گفته كه با اين كه ما صدر جدوليم،امّا اين تمامه قدرت ما نيست.ما فعلا به دنبال حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانانيم و بعدشم مي‌خوايم از قهرمانيمون تو لاليگا دفاع كنيم....
    اين درسته...!
    ايول. خيلي حال كردم.
    روبرتو كارلوس در مصاحبه‌اي گفت: رئال مادريد امسال قطعا قهرماني خود را تكرار خواهد كرد. اطمينان دارم كه خانواده مادريد امسال هم يكي از بزرگترين جشن‌هاي قهرماني خود را برگزار مي‌كند.
    كارلوس افزود: هنوز يك صندلي در مادريد دارم و دلم با رئال است. تمام بازي‌هاي اين تيم را پيگيري مي كنم. اميدوارم در هفته‌هاي آينده در صدر بمانيم.
    روبرتو كارلوس به يكي از مهره‌هاي كليدي فنرباغچه تبديل شده و درخششي قابل قبول داشته است.
    يادش بخير . هنوزم عزيزه واسه ما.
    راستي آرين روبن اون‌طور كه پزشك تيم گفته به بازي با آلمه‌ريا مي‌رسه‌ها....قرار يه ستاره‌ي ديگمونو به رخ همه بكشيم...!
    5 تا هم روبن بزنه سرجمع ميشه به عبازتي 10 تا تو هر بازي
    تیم تا حالا ۲ بازی انجام داده است و شما تا حالا هنوز بازی نکردید هنوز منتظرید؟
    می دانم که بازی از روز اول خیلی سخت است و فقط می توانم سخت کار کنم و منتظر باشم بازی به من هم برسد.
    به نظر می رسد ساویولا و باپتیستا نیز مانند شما پشت خط مانده اند...
    ما می دانیم که اینجا رقابت خیلی سخت است. ما هر هفته فقط یک بازی انجام می دهیم پس خیلی سخت است که به تیم اصلی راه پیدا کرد. ممکن است که من در بازی یکشنبه یا چهارشنبه بازی کنم چون بازی در این روزها چرخشی خواهد بود.
    ایا فکر نمی کنید رفتن به تیمی که در انجا بتوانید بیشتر بازی کنید بهتر است؟
    من پارسال این کار را کردم و خیلی خوب هم نتیجه داد اما در تابستان تصمیم گرفتم در مادرید بمانم و این اولین چیزی بود که به ان فکر می کردم.
    اگر در نیم فصل به شما بازی نرسید شما در فصل نقل و انتقالات زمستانی تیم را ترک خواهید کرد؟
    مسلما ۶ ماه بازی نکردن بهتر از ۱۲ ماه است و من ۲۲ سال بیشتر سن ندارم و باید که بازی کنم. من ریسک کردم که اینجا ماندم چون می دانستم بازی کردن خیلی سخت خواهد بود. اما من فقط به بودن در مادرید فکر می کردم و این که چه طور بازی کنم.
    ایا زوج شما و ون نیستلروی که شما در ان به عنوان مهاجم دوم بازی خواهید کرد به شما ضرر نمی رساند؟
    من ارزو دارم که در کنار نیستلروی بازی کنم و گرفتن جای او بسیار سخت است. بازیهای زیادی باقی مانده و هیچ بازیکنی کامل بازی نمی کند یا اینکه کامل روی نیمکت نخواهد نشست. شانس بازی به همه ما خواهد رسید و امیدوارم که وقتی نیستلروی نیست من بازی کنم.
    داشتن بازیکنانی مثل گوتی و اشنایدر ارزوی هر مهاجمی است...
    بودن همچین بازیکنانی در پشت سر برای هر مهاجمی غنیمت است و همچین زوجی فقط در رئال وجود خواهد داشت و انها دوستان خوبی برای همدیگر هستند. بازی نیز با وجود چنین بازیکنانی اسانتر خواهد شد.
    شما چقدر باید بازی کنید که در تیم بمانید؟
    نمی دانم مربی است که می تواند به این سوال جواب دهد. من در زمستان با مسئولان تیم صحبت خواهم کرد اگر راضی نبودم اما حالا به ان فکر نمی کنم بلکه باید به این فکر کنم که چگونه می توانم سالهای زیادی اینجا بمانم.
    نیستلروی پارسال به تیم ملی هلند دعوت نمی شد و در۳۷ بازی به میدان رفت اما امسال او به تیم ملی دعوت می شود پس باید امسال بیشتر استراحت کند...
    همه ما می خواهیم که بهترینها بازی کنند . ممکن است این موضوع به بازی کردن من کمک کند اما مربی است که باید تصمیم گیرد و من باید منتظر شانس خود باشم.
    ایا شما فکر می کنید هانری برای بارسلونا مشکل ایجاد کند؟
    نه. فکر می کنم هانری هنوز بازیکنی است که رختکن را می تواند به هیجان بیاورد و می تواند برای بارسلونا مفید باشد.
    اينا در مورد كي بودن ؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •