تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 34 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی شانس اوردید برید خدا رو شکر کنید توی زمینه خودتون خود کشی کردید تا مساوی شد اون با گلی که به مدفع خودمون خورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

13 سلام

خیلی شانس اوردید برید خدا رو شکر کنید توی زمینه خودتون خود کشی کردید تا مساوی شد اون با گلی که به مدفع خودمون خورد
    ديشب شب يوونتوس نبود.حيف كه كامورانزي از اول تو زمين نبود يوونتوس به همچنين بازيكنايي احتياج داشت از اول بازي .وقتي ترزگه اون جوري توپ رو ميزنه بيرون و ندود در 2تا حركت تو رو به آسمون ميزنه نبايد انتظار داشت يوونتوس اين بازي رو ببره .مصدميت بومسونگ باعث شد رانيري چيليني رو ببره و بزاره دفاع آخر و سمت چپ يوونتوس اون قدرت هميشگي خودش رو نداشته باشه.
    درصد مالكيت توپ نشون ميده يوونتوس دست يوونتوس بود و فقط نميدونستن با توپ چي كار كنن يه جورايي انگار رانيري اصلا هيچ برنامه اي براي بازي با اينتر نداره.
    اينتر هم گل رو زد نيمه دوم رو كاملا دفاعي بازي كرد و فقط چشم به ضد حمله داشت 10 نفر تو دفاع به صحبت هاي كامورانزي توجه كنيد

مائورو ژرمن کامورانزی :
    بسیار خوشحال هستم دلايل بسيار ارزشمندي نيز براي اين خوشحالي دارم اين بازي اسير تبليغات بود و دو تيم از مدتها پيش درگير مشاجرات زيادي بودند من و يووه انتظار چنين اينتري تدافعي را نداشتيم از اينکه توانستم فرصتي براي به ثمر رساندن گل داشته باشم خيلي خوشحالم در دقايقي که گل زدم ما بازي را در دست گرفته بوديم نراتزوري بهتر از ما بازي کردند شخصا از اينکه دوباره به ترکيب بازگشتم خوشحالم ، زمان بسيار زيادي خارج از مسابقه بودم و شديدا درپي بازگشت بودم

تو چند تا صحنه كه يوونتوسي ها غفلت ميكردن يه حمله اي ميكرد مثل حركت سوازو كه بوفون (برترين دروازبان جهان)عالي توپ رو گرفت.
    حرف شانس و اين چيزا رو نزنيد چون همون اول بازي بايد گل رو ميخورديد

از پنالتي هم حرف نزنيد كه همون اول بازي يه پنالتي بايد به نفع يوونتوس اعلام ميشد.
    كمك داورهاي هم كه تو كل بازي يه اشتباه بيشتر نداشتن اونم بايد به ضرر يوونتوس باشه (روي حركت ياكوئينتا)
    Last edited by pentoriko; 05-11-2007 at 15:13.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض يوونتوس

صحبت های پایان دیدار :

مائورو ژرمن کامورانزی :
    بسیار خوشحال هستم دلايل بسيار ارزشمندي نيز براي اين خوشحالي دارم اين بازي اسير تبليغات بود و دو تيم از مدتها پيش درگير مشاجرات زيادي بودند من و يووه انتظار چنين اينتري تدافعي را نداشتيم از اينکه توانستم فرصتي براي به ثمر رساندن گل داشته باشم خيلي خوشحالم در دقايقي که گل زدم ما بازي را در دست گرفته بوديم نراتزوري بهتر از ما بازي کردند شخصا از اينکه دوباره به ترکيب بازگشتم خوشحالم ، زمان بسيار زيادي خارج از مسابقه بودم و شديدا درپي بازگشت بودم

رافائل پالادینو :
    بازیکن بسيار جوان و کم تجربه بيانکونري ها در پايان بازي گفت:از اين که براي يووه بازي مي کنم احساس غرور مي کنم ما نمايش خوبي داشتيم و نشان داديم هميشه در فوتبال تيمي که قوي تر است پيروز نمي شود : ما با قلبمان بازي کرديم پيش از اغاز بازي بسياري بر ما ايمان نداشتند از اينکه مربي به من اعتماد کرد و مرا درترکيب قرار داد خيلي خوشحالم ما از نتيجه راضي هستيم و از گلي که به ثمر رسانديم خوشحاليم روي گل کامورانزي خيلي خوب کار کرد

کلودیو رانیری :
    مربي مو سفيد بانوي پير در سخنان بعد از بازي گفت : کمي بيش از هر بازي ديگر بود . از همان ابتدا هر دو تيم فوتبال خوبي را ارائه کردند او در خصوص انتخاب پالادينو توضيح داد : پالا را خيلي دوست دارم ، او يک مهاجم خوب است که مي تواند موقعيت را به خوبي پيدا کند او به خوبي از هافبک ها مي گذرد و تيم را به حمله مي اورد از بازي او راضي هستم او خوب بود در ادامه رانيري از نتيجه بازي مي گويد : اينتر عالي و برتربود يووه مي خواست تکامل خود را نشان دهد از اينکه در اين شرايط قرار داريم به خود افتخار مي کنيم کامورانزي به تيم برگشته و اين مي تواند براي ما اميد بخش باشد شما ديديد که با امدنش يووه جان گرفت و مي خواهيم همچنان در رده هاي بالا باشيم در ايتاليا هواداران يووه بسيار بسيار زياد هستند و همگي بزرگي يوونتوس را مي خواهند او به مشکلات بازيکنان تيمش نيز اشاره مي کند : چندين مهره مصدوم داريم ، کامورانزي به تازگي بازگشته ، او يک بازيکن بزرگ و تاثير گذار در پيروزي يووه به شمار مي رود ياکوئنتا مهاجم خوبي است و به زمان نياز دارد تا کامل شود ما به دنبال يک هافبک قوي بوديم و امروز ندود خسته بود و پالادينو جوان اين يک ديدار اسان نبود ، اما بازيکنان با روح ورزش بازي کردند

جیجی بوفون :
    جي جي بوفون مانند هميشه ناجي بيانکونري ها بود نيز گفت: خيلي منتظر اين بازي نبودم ، اين بازي نيز سه امتياز داشت . خوشحالم از اينکه حساسيت زياد ديدار باعث افت بازي نشد

الکس دل پیرو :
    کاپيتان يووه که در دقايق پاياني نيمه دوم تعويض شد در گفتگويي اظهار داشت : ما شايسته شکست نبوديم ، نمايش خوبي داشتيم ، و چيز کمي از انان نداشتيم . بايد در جمع بزرگان و مدعيان حضور داشته باشيم انها تيم بزرگي بودند، که در مقابل ما خسته شده بودند ما بازي کرديم و خواسته بزرگ خود را ثابت کرديم وي درخصوص اينده خود در يووه ابراز اميدواري کرد و گفت : همه چيز به خوبي پيش مي رود ، ساليان زيادي است که در کنار هم هستيم و شناخت خيلي خوبي از يکديگر داريم ما در کنار هم هستيم و خواهيم بود به اعتقاد کاپيتان ، او بازي خوبي در برابر اينتر ارائه کرده و به نظر مربي احترام مي گذارد و اين را حق مربي مي داند خوب بودم ، شايد مربي نظرش اين بود که يک بازيکن خوب ديگر در دقايق باقي مانده وارد ميدان شود از اينکه تعويض شدم خوشحال نبودم ، چه کسي از اينکه تعويض شود خوشحال مي شود؟

جورجیو کیه لینی :
    مدافع بانوي پير نيز در سخنان بسيار کوتاهي گفت : اينتر دو سال پيش از يووه شکست خورد ، اما امروز بازي زيبايي نبود و ديدار نيز با برتري تيمي تمام نشد او درباره درگيري اش با ابرا در زمين نيز مي گويد:بين من و زلاتان هيچ اتفاقي رخ نداد ،تنها برخوردهاي فيزيکي يک فوتبال بود

حواشی یوونتوس - اینتر :
    ورزشگاه المپيکو تورينو از پيش سياه و سفيد بود و تماشاگران اينتر چندان به چشم نمي خوردند ديدار با 15 دقيقه تاخير شروع شد يوونتوسي ها راس ساعت 20:05 به وقت ايتاليا براي گرم کردن وارد زمين شدند و 5 دقيقه بعد اينتري ها وارد زمين شدند نگاه ها به ترکيب يووه بود ،رانيري پالادينو را از ابتدا در اين بازي شرکت داده بود کامورانزي براي 90 دقيقه بازي حاضر نبود و ندود در روزي که هيچ خوب نبود بعد ازگذشت نيمه دوم از زمين تعويض شد .

جدول رده بندی :
    1. اینتر 25
    2. فیورنتینا 23
    3. رم 22
    4. یوونتوس 21
    5. اودینزه 19
    6. اتالانتا 18
    7. ناپولی 15

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

13 بازی بعدی یوونتوس

17:30 - 1386/08/20 سری آ ایتالیا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض برنامه تعطیلات یوونتوس

سال 2008 شروع خواهد شد. سال جدید برای یووه از جزایر مالت اغاز می شود و قهرمانان بیانکونری از 6 ژانویه تا 12 ژانویه تعطیلات سال نو خود را در جزایر مالت سپری خواهند کرد. بدون شک یک هفته تمرین و مسابقه دوستانه می تواند برای یوونتوسی ها خوش ایند باشد. گفته می شود یووه با تیم لاوالتا که بسیار زیاد به رنگ بیانکونری یووه نزدیک است دیدار دوستانه برگزار خواهد کرد. در دیدار مدیران یوونتوس و مسولین مالت رسما برنامه این سفر و قرارداد میانشان امضا شد. بلانک در این خصوص اظهار داشت: این یک برنامه مهم و ارزشمند است . و ما خود را در جزیره مالت اماده دور برگشت مسابقات می کنیم. این یک برنامه خوش ایند و مطلوب است و علاوه بران ما از مناطق دیدنی نیز بازدید خواهیم کرد. مالت بیانکونری است و یووه در انجا نزدیک به 20 هزار طرفدار دارد. مالت یک جزیره تاریخی است ،درست مانند یووه که تاریخی مهم و بزرگ دارد و زمان و سیستم های متفاوتی را دیده است و در اینده نیز تاریخ را رقم خواهد زد. به این ترتیب یووه با توافق رسمی طرفین و با موافقت پسوتو مدیر تیم ، یووه در تعطیلات زمستانی امسال راهی مالت مکانی که یووه مانند ستاره ارزش دارد خواهد شد. انتون تابونه نیز با خوش یمن بودن توافق مسولین بانوی پیر اعلام کرد: خبر سفر یووه به مالت می تواند یک خبر بزرگ برای ملت کشورم باشد. ما مطمئن هستیم که به شما در جزیره خوش خواهد گذشت .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض تبریک به یوونتوس

دیدار یوونتوس و اینتر یک ازمون و تست بسیار مهم برای هر دو تیم بود . هر دو این بزرگان روح ورزش را نشان دادند و رقابت سالمی را برگزار کردند. نمایش روز گذشته نکاتی در خود داشت که به ان می پردازیم. یوونتوس این گونه پیش می رود:تساوی برابر اینتر ثابت کرد که بیانکونری ها مانند کاه تو خالی نیستند ، در مجموع بعد از تساوی با رم ، یووه روند صعودی گرفت و نشان داد که در برابر بزرگان تسلیم نخواهد شد . یووه با این تساوی در رده چهارم ایستاد و در 11 بازی گذشته خود مقابل تیم های خوب نتایج خوبی نیز گرفته به جز شکست هایی که کسب کرده . یوونتوسی ها از زمان اغاز لیگ یک هدف بزرگ در سر داشتند،انکه بتوانند به لیگ قهرمانان صعود نمایند ، این کار اسانی نیست اما یووه تا به اینجا نشان داده که توانایی رسیدن به اهداف مورد نظر را داراست . با توجه به ضربه ای که بانوی پیر بعد از تبعید به سری ب متحمل شد ،بلند شدن به این شکل می تواند قدرت ذاتی باشگاه بزرگ یووه را نشان دهد . بیانکونری ها در شرایطی که پیش بینی می شد دو فصل در سری ب بمانند توانستند با قهرمانی در این رقابت ها راهی سری ا شوند . حفظ ستارگان و جذب بازیکنان جدید توانست شروع خوب یووه را در رقابت های امسال رقم زند. در دربی ایتالیا نیز یووه در برابر تیمی بازی کرد که بسیار تدافعی وارد میدان شده بود و این روش بازی از سوی مانچو ثابت کرد که یووه تیمی بزرگ است و اینتر می داند در صورت از دست دادن تمرکز شکست دور از دست نیست . در مجموع باید به یووه تبریک گفت . رانیری به تیمش افتخار می کند و امیدوار است با برنامه ای که در نظر دارد یووه را برای فصل بعد راهی لیگ قهرمانان نماید. بلانک یکی از مدیران ارشد بیانکونری ها نیزضمن تشکر از بازیکنان یوونتوس گفت : این یک امتیاز ارزش های بسیار بیشتری را در خود دارد.بی تردید نیز یک امتیاز برای یووه می تواند ارزش های زیادی داشته باشدو شایستگی ها ی انان را ثابت نماید.یوونتوس این گونه پیش نخواهد رفت :خط هافبک یووه ضعیف نشان می دهد. علاوه بر بداقبالی مدافعان ، باید بگویم که بیانکونری ها در میانه میدان دچار لغزش هستند .با وجود المیرون و تیاگو هنوز یووه به انان میدان نداده است . تیاگو روز گذشته روی نیمکت بود و المیرون از سکو ها بازی را تماشا می کرد. رانیری می توانست در این دیدار اعتماد خود را به یاران تازه وارد مانند تیاگو نشان دهد ، او انگیزه های بالایی برای بازی کردن دارد و با توجه به ضعف یووه باید به او فرصت داد تا توانایی خود را ثابت کند . یووه برای اینده و بزرگی نیاز به ترمیم خطوط دفاعی و میانه خود دارد و در صورت عدم تقویت نمی تواند به پیش روی خود ادامه دهد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض نمره های بیانکونری

بازی با اینتر یک تساوی مهم را برای بیانکونری ها رقم زد.این نتیجه یووه در کورس مدعیان نگاه داشت و نشان داد که بانوی پیر به بزرگی گذشته خود نزدیک می شوند و به زودی می تواند همان یووه دوست داشتنی و همیشگی شود. دربی ایتالیا هیجان وشور بسیاری داشت و طبق روال گذشته نمرات بیانکونری را خواهیم داشت.
    1- اولین گل فصل برای مائورو کامورانزی، این مهره ایتالیایی ارژانتینی برای این بازی برگزیده شد و در مسابقه بزرگ به میدان رفت ، او انتظار گل زدن نداشت و تنها برای پیروزی یووه پای به میدان گذاشت و توانست گلی ارزشمند را وارد دروازه نراتزوی ها نماید.

1- اولین تساوی یووه با نتیجه یک بر یک در فصل جاری .

2- همچنان ترزگه و بوفون به عنوان دو بیانکونری ثابت در ترکیب یووه محسوب می شوند. سنگربان و مهاجم یووه تمام 11 بازی لیگ و کوپا ایتالیا را در ترکیب حضور داشتند. در این میان نوچرینو نیز در رده دوم ایستاده و نصبت به سایر بازیکنان یووه بیشتربازی کرده است.

8- یووه برابر اودینزه تن به شکست یک بر صفر داد ونتوانست گلی به ثمر برساند. از ان بازی 8 دیدار می گذرد و بانوی پیر در تمام مسابقات به گل رسیده است

10- دیوید ترزگه همچنان ده گل به ثمر رسانده، مهاجم بیانکونری ها در برابر اینتر به گلی نرسید اما در صدر گلزنان ایستاده است.

13- نتیجه یک بر یک ، سیزدهین تساوی این دو تیم در تورینو بود.یووه همچنان با کسب 52 پیروزی جلوتر از حریف قرار دارد.

18- سالیان زیادی از اخرین تساوی یک بر یک یووه برابر اینتر می گذرد. 18 سال پیش در سال 1989 در استادیوم کوموناله یا همین المپیکو یووه و نراتزوری ها تن به تساوی یک بر یک دادند.

22- تعداد گل های این فصل بانوی پیر تا به این جای فصل. مهاجمان بیانکونری حرفه ای و بزرگ هستند و با این تعداد گل در رده دوم ایستاده است.

30- پالادینو بسیار جوان است و تاکنون 30 بازی در سری ا بازی کرده است . 8 بازی با پیراهن سیاه وسفید یووه و 22 بازی با لیورنو در سری ا انجام داده است.

250- دیوید ترزگه مدت های زیادی است که با پیراهن یووه در میادین حاضر می شود او برابر اینتر 250 بازی خود را انجام داد و به تاریخی شدن در باشگاه یووه نزدیک شد.

259- الکس به رده دوم بیشترین تعداد حضور در ترکیب یووه در تاریخ حیات باشگاه دست یافت. کاپیتان برابر اینتر به میدان رفت تا 259 بازی خود را برای یووه انجام داده باشد. دل پیرو توانست با پشت سر گذاشتن فورینو که با 528 بازی در رده دوم ایستاده بود به رده سوم بیاورد و خود نفر دوم حیات یووه شود.و به رکورد 552 بازی شیره ا می نگرد.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام به همهی یوونتوسی ها ... حیف شد بازی مساوی شد ...باید اینتر رو مثل دو فصل پیش می بردیم ...
    به امید قهرمانی .
    موفق باشید

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض حمایت بلانک از بیانکونری ها

جان کلوده بلانک مدیر ارشد یووه سخنانش را چنین اغاز می کند، بازی زیبایی بود ، در نیمه نخست خیلی خوب بازی نکردیم . من با تمام وجود از یووه لذت می برم و یووه را با قلبم دوست دارم . از سایرین بسیار ضربه خوردیم و اذیت ها دیده ایم. وی تساوی برابر اینتر را یک پیروزی میداند و ارزش یک امتیاز را بیش از این می داند. یووه نمایشی ارائه کرد که نشان داد می تواند به اینده بیش از بیش امیدوار باشد. بیانکونری ها شایسته بودند و هستند. تمام بازیکنان که رانیری برای این بازی برگزید در داخل میدان با قلبشان بازی کردند و ما از انان بسیار راضی و متشکریم.

بازی :
    یکشنبه شب بازی بسیار زیبایی دیدم و شب نیز خیلی خوب خوابیدم. ایمان داریم که بازیکنان داخل زمین تمام برنامه های رانیری را انجام دادند. یووه یک بازی جدی و بزرگ را ارائه کرد. تمام گروه یووه با قلب و وجودشان بازی کردند. این یووه ریشه ای است و برای پیشرفت تلاش می کند .با توجه به تبلیغات زیاد پیش از بازی باید بگویم که بیانکونری ها بازی خوبی داشتند و ما از انان بسیار راضی هستیم

دانش و رشد تیمی :
    ما هنوز یک تیم نیستیم ،ما در حال تلاش و کار کردن هستیم تا متفاوت باشیم و تغییر کنیم. با تساوی روز یکشنبه انجام دادیم یکی از اهداف بزرگمان را ،اینکه می خواهیم به جلو پیش رویم . این یکی از اهداف ما است . هنوز اهداف و برنامه های زیاد و خوبی در سر داریم . می دانیم که می توانیم و باید انجام دهیم برای اینکه از سوی سایر تیم ها مورد ازار قرار نگیریم. این بسیار مهم و فوق العاده است که در رده های بالای جدول قرارداریم.

روح و قلب یووه:
    ببینید ما برابر اینتر در نیمه نخست خوب بازی نکردیم به ویژه در خط دفاع. بازی برابر اینتر بازی مقابل قهرمان لیگ بود ،ما باید شایستگی خود را نشان می دادیم ، در نیمه دوم یووه با قلب و وجود خودش پاسخ انان را داد و در نهایت تساوی به دست امد. ما دو امتیاز را از دست دادیم با این حال در جاده موفقیت گام نهادیم . این روح بیانکونری ها است.

کامورانزی:
    در زمان هایی شاید او در فکر جدایی بود ، اما ایمان داشتم که او نیز مانند سایرین تا پایان با ما خواهد ماند، مائورو در سری ب بازی کرد و امسال نیز در کنار یووه ماند. او می خواست با پیروزی بازگردد ،کامورانزی فهمید که این گروه یک گروه استثنایی و مخصوص است بنابر این ماند .به نظر می رسد او در اینده خاطراتش را برای پسرانش تعریف خواهد کرد . او شدید در تلاش بود تا با رفع مصدومیتش راهی میدان شود ، خیلی خوب بازی کرد و همه را با گل زیبایش شگفت زده و خوشحال کرد.

فصل نقل و انتقالات:
    من با تمام بازیکنان یووه صحبت کردم ، همه بازیکنان خوب و در حد عالی ظاهر شده اند و ما می خواهیم در کنار مان بمانند. زمانی که فصل را شروع کردیم با این بازیکنان تا پایان نیز با انان خواهیم بود. زمان برای صحبت کردن در این خصوص وجود دارد و بعد در این باره می توانیم فکر کنیم.

تیاگو:
    او رشد کرده است و از اعتماد مجموعه لذت می برد ، موقعیت و فرصت استثنایی و فوق العاده برای او پیش خواهد امد.

عذر خواهی از فیگو
    پاول ندود با عذر خواهی از لوییس فیگو ضمن ابراز ناراحتی برای این ستاره پرتغالی ارزوی بازگشت هر چه سریع تر کرد. ستاره چک تبار بیانکونری ها در این خصوص گفت: من به دنبال توپ زمستانی بودم و از این بابت بسیار متاسفم من از پیش فیگو را می شناسم و امیدوارم هر چه سریعتر به میادین بازگردد.

جووینکو در تورین
    سباستین جووینکو بازیکن جوان سال گذشته یووه که امسال راهی امپولی شد خواستار بازگشت به یووه شداست.این مهره 20 ساله گفت: یووه را ترک کردم اما می خواهم بعد از پایان فصل به یوونتوس بازگردم. برای من راهنمایی های الکس در تمرینات بسیار مهم بود و این مسئله برایم بسیار اهمیت دارد که در تمرینات دل پیرو را ببینم. از اینکه از یووه جدا شدم بسیار ناراحتم و می خواهم به هر صورت ممکن راهی یووه شوم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض بلوط طلايي نصيب جورجيو شد

مرد کلیدی در داخل زمین ،سنبلی در خارج میدان . یک فصل پر صدا برای جورجیو کیه لینی و کسب عنوان مهم برای این مهره یوونتوس. با همکاری لیویو مجی مدیر کلوب موتتارونه در شمال شهر و در منطقه پیه مونته مراسم شاه بلوط طلایی برگزار می شود. این مراسم برای جامعه بیانکونری بسیار مهم است و این بار جایزه شاه بلوط طلایی نصیب کیه لینی خواهد شد.به این ترتیب مدافع بانوی پیر با دریافت این جایزه سحر امیز خود را هم گروه پلاتینی و شیره آ می بیند. با وجود ستارگان فعلی حاضر در یووه ،وی توانست این عنوان را نصیب خود نماید و جایزه را از ان خود کند. جان کلوده بلانک ، کوبولی، پسوتو،کلودیو رانیری، ریکاردواگریکولا، ماریه لا و ریکاردو شیره ا به همراه میکه یکی از هواداران که یکی از بنیانگذران این جایزه است در مراسم شرکت می کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •