تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 413 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

2

19 سپتامبر با لیون =28 شهریور
    2 اکتبر با اشتوتگارت
    23 اکتبر با رنجرز
    دور برگشت
    7 نوامبر با رنجرز
    27 نوامبر با لیون
    12 دسامبر با اشتوتگارت

ممنون دوست عزيز

-------------------------------------------------------------------

خدمت امير جان يه پيشنهاد داشتم
    خوب فكر كنم كلوپ بارسا محبوب ترين كلوپه و طرفداراش از همه بيشتره .......
    چطوره اسم كسايي كه طرفدار بارسا هستن و تو اين تايپيك هم پست ميدن رو در پست اول بزاري
    براي كوري چشم ريال او ببخشيد منظورم حسودا بود.......

ممنون

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض مسی:" ما میتوانیم غیبت اتوئو را بپوشانیم.

لئونل مسی عقیده دارد که تیم بارسلونا دارای بازیکنان لازم هست تا پس از مصدومیت دو ماه ی مهاجم کامرونی خود، ساموئل اتوئو، بتواند غیبت او را بپوشاند.

بازیکن آرژانتینی تیم بارسلونا باور دارد که با وجود بازیکنان مختلف در هر پست، تیم بارسلونا میتواند به کار خود ادامه دهد.

ساموئل اتوئو در بازی جام "خوان گمپر"، در برابر اینترمیلان، تنها پس گذشت دو دقیقه از ورودش به زمین، به علت مصدومیت ران پایش تقریبا هشت هفته از میادین دور خواهد بود.

مسی در این باره میگوید:" هر بازیکنی میتواند در ترکیب قرار بگیرد و بازی کند." او در ادامه اضافه میکند:" با این حال، من از مصدومیت بازیکنی همچون ساموئل، بسیار ناراحت هستم. ما باید، مانند گذشته، به سختی کار کنیم تا زمانی که به بهبودی رسد."

مسی همچنان خوشحالی خود را در مورد درخشش دوس سانتوس و ظهور چنین بازیکنی از مدرسه ی فوتبال بارسونا، اعلام کرد.

"این باعث خوشحالی است که بازیکنانی نظیر دوس سانتوس هستند. با وجود این بازیکنان، ما همه باید بسیار خوب بازی کنیم و تلاش برای بدست آوردن جایگاه در تیم اصلی هیچگاه متوقف نمیشود."

پس از نمایش قدرتمند بارسلونا در بازی های دوستانه ی پیش فصل، تساوی در برابر راسینگ با انتقادات سنگینی مواجه شد. ولی به عقیده ی مسی، تیم بارسلونا پتانسیل واقعی خود را در بازی برابر اینتر در جام "خوان گمپر" نشان داد.

او توضیح میدهد:" بعد از پیش فصل، این تساوی، شروع سختی برای فصل جدید بود. هرچند ما آرامش خود را حفظ کرده ایم. ما میدانستیم تنها راهی که میتوانستیم شرایط را تغییر دهیم، بازی کردن به طریقی بود که در جام خوان گمپر انجام دادیم".

او در ادامه میگوید:" هر چند که بازی در برابر اینتر، بازی دوستانه بود، ولی بسیار مهم بود تا با جدیت تمام و مانند یک بازی لیگ بازی میکردیم و موفق به ثمر رساندن گل میشدیم."

در انتها، لئونل مسی برای دوستش، تیاگو موتا، که به صورت قرضی تا انتهای این فصل به اتلتیکو مادرید پیوست، آرزوی موفقیت کرد.

او گفت:" من برای موتا خوشحالم ، زیرا او به اتلتیکو مادرید خواهد رفت و در آنجا مرتبا بازی گرفته خواهد شد و این چیزی است که خود او خواهانش بود. از طرف دیگر، به دلیل شخصیتش، غیبش در اینجا احساس خواهد شد."

منبع: Goal.com

تاريخ عضويت
    Apr 2005

7 تابستان آينده رونالدينيو راهي استمفوردبريج مي‌شود

مقامات باشگاه چلسي تابستان آينده با رونالدينيو ستاره بارسلونا قرارداد امضا خواهند كرد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از ديلي ميل روز جمعه روني به همراه روبرتو دي آسيس موريرا برادر و مدير برنامه‌هايش با خووان لاپورتا رئيس بارسلونا در مورد انتقالش با چلسي گفت‌وگو كرد و قصد داشت به هر طريقي كه شده است در اين فصل در كنار آبي‌هاي لندن بازي كند اما به خاطر كمبود وقت و اينكه روز 31 آگوست درهاي بازار نقل وانتقالات تابستاني بسته مي‌شود او نتوانست تيم كاتالان‌ها را به مقصد استمفوردبريج ترك كند.
    با آنكه مقامات دو باشگاه چلسي بارسلونا در طول گفت‌وگوهاي غيررسمي خود در مورد مبلغ قرارداد اين بازيكن 27 ساله و دارنده 2عنوان بهترين بازيكن سال جهان به توافق نرسيدند اما به نظر مي‌رسد سرانجام در اين باره به توافقي 2 جانبه دست پيدا كرده‌اند و رونالدينيو 11 ماه ديگر راهي لندن خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض جيوواني تشنه پيروزي

بازیکن جوان مکزیکی در مصاحبه مطبوعاتی اش اعلام کرد هر چه در توان دارد انجام می دهد و ثانیه ای را به هدر نمیدهد و درپی آن است تا در بارسلونا برای خود موفقیتی بزرگ کسب کند.

جیووانی دوس سانتوز نشان داد که اینده درخشانی دارد.او یکی از گلزنان برجسته ای بود که در طی پیش فصل 5 گا به ثمر رسانده بود.او این شانس را دارد که در روز یکشنبه در اولین بازی ملی اش بازی کند...

او در این باره می گوید که این روز چقدر می تواند مهم باشد و گل زدن در این روز چقدر می تواند شگفت انگیز باشد.اما مهمتر این است که تیم خوب بازی کند و نمایش خوبی از خود ارائه دهد.

او اضافه کرد در آغاز کارش اهمیت نمی دهد که چه کسی رقیب اوست." من فقط سعی می کنم تا شروع کار خوبی داشته باشم".

زندگی کردن با این رویا بهترین لحظه زندگی من شاید زمانی بود که دوس سانتوز با شور و هیجان در مورد اولین گل خود در نیو کمپ توضیح می داد. " این آرزوی هر بازیکن جوانی است تا در اینجا امتیاز گل کسب کند و صدای جمعیت را بشنود که با هیاهو و شادی نام او را بر زبان می آورند".

او کاملا از تمام چیزهایی که در حال حاضر در حال تجربه ان است لذت می برد و می گوید" همه چیز خوب پیش می رود ".

انتخاب برای بازی

او همچنین اعلام کرد در حال حاضر کاملا روی فرم و اماده است و اضافه کرد با وجود اینکه مربی است که باید تصمیم بگیرد که چه کسی بازی کند." من امیدوار هستم تا بتوانم از لحظه ها نهایت استفاده را ببرم و بهترین نتیجه را از آن بگیرم".

رقبای اروپایی

بارسا در روز پنجشنبه چهره تیمهای هم گروه خود در لیگ قهرمانان را شناخت. دوس سانتوز به خوبی می داند که سه تیم قدرتمند هستند. وی میگوید " تیم فرانسوی قطعا دو بازی دیگرش را می برد. اشتوتگارت در لیگ آلمان قهرمان است و گلاسکو رنجرز یک تیم قدرتمند وفیزیکی است." او پیش بینی می کند رقابت سختی در پیش است.

رونالدینیو به عنوان یک الگو

این بازیکن مکزیکی همیشه گفته است که او بیشتر از رونالدینو الهام می گیرد و می گوید "از زمانی که خیلی کوچک بودم همیشه شیوه بازی او را تحسین می کردم و حالا وقتی او را در حین بازی در حال خنده و شاد می بینم می فهمم که چقدر ما به هم شباهت داریم. او تا آنجایی که می تواند به من کمک می کند."

دوس سانتوز اضافه می کند "همه ما قابلیت های او را می دانیم و من هم فکر می کنم همان طور که خودش می گوید این فصل بهترین فصلی است که تا به حال داشته ایم. و همچنین نظرش در مورد هم تیمی های دیگرش هم این است که در واقع هر کدام از انها به نحوی او را حمایت می کنند."

رایکارد یک مربی بزرگ

از او پرسیدیم بهترین مربی که او تا به حال با ان کار کرده است چه کسی است و جیووانی بدون تردید نام رایکارد را بر زبان اورد و گفت " او در تیم به من اعتماد به نفس دهد و کاری کرد تا منم احساس کنم که عضوی از این تیم هستم.او فقط ازمن خواست تا راحت باشم و وقتی به میدان می روم آموخته های خود را به خوبی به کار بندم."

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: حدیث تقی زاده

==============

خبر ديگر در مورد دوس سانتوس اينكه هوگو سانچز مربي تيم ملي مكزيك جيوواني را به تيم ملي اين كشور دعوت كرد

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

مقامات باشگاه چلسي تابستان آينده با رونالدينيو ستاره بارسلونا قرارداد امضا خواهند كرد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از ديلي ميل روز جمعه روني به همراه روبرتو دي آسيس موريرا برادر و مدير برنامه‌هايش با خووان لاپورتا رئيس بارسلونا در مورد انتقالش با چلسي گفت‌وگو كرد و قصد داشت به هر طريقي كه شده است در اين فصل در كنار آبي‌هاي لندن بازي كند اما به خاطر كمبود وقت و اينكه روز 31 آگوست درهاي بازار نقل وانتقالات تابستاني بسته مي‌شود او نتوانست تيم كاتالان‌ها را به مقصد استمفوردبريج ترك كند.
    با آنكه مقامات دو باشگاه چلسي بارسلونا در طول گفت‌وگوهاي غيررسمي خود در مورد مبلغ قرارداد اين بازيكن 27 ساله و دارنده 2عنوان بهترين بازيكن سال جهان به توافق نرسيدند اما به نظر مي‌رسد سرانجام در اين باره به توافقي 2 جانبه دست پيدا كرده‌اند و رونالدينيو 11 ماه ديگر راهي لندن خواهد شد.
    این خبر معتبره یا ممکنه شایعه باشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

با این نقل و انتقال چلسی ضرر و بارسا شدیدا سود می کند.چون رونالدینهو خیلی وقته دل به بازی نمیده وبه جاش دوس سانتوس میاد که فوق العاده است

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

با این نقل و انتقال چلسی ضرر و بارسا شدیدا سود می کند.چون رونالدینهو خیلی وقته دل به بازی نمیده وبه جاش دوس سانتوس میاد که فوق العاده است
    خواهشا پشت سر پسر مردم اینجوری حرف نزن...طرفداراش دلخور میشن...

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

امشب با اتلتیکو بیلبایو بازی داریم .

اتو ئو هم امشب جراحی میشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام عليكم....

بهروز جان ساعت چنده بازي ؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عليكم....

بهروز جان ساعت چنده بازي ؟؟؟

ساعت 8:30 شب

به امید پیروزی پر گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •