من چقدر اين تاپيك دير ديدم...
من پيشايش قهرماني پرسپوليس تبريك ميگم...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من چقدر اين تاپيك دير ديدم...
من پيشايش قهرماني پرسپوليس تبريك ميگم...
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران، رونامهنگاران ايراني را، خبرنگاراني تاجرمسلك دانست
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، حركت از مبدا كمك مربيگري كره جنوبي به مقصد سرمربيگري پرسپوليس، از ديد كارشناس وب سايت گل، ارزشمند و قابل تامل است. متولد ايران، 43 سال سن، با كارنامهاي درخشان و توجيه كننده براي احراز پست سرمربيگري در يكي از پرهوادارترين تيمهاي باشگاهي ايران.
** ترك كردن و حركت به سمت ايران چه حسي داشت؟
احساس كرختي و ترس داشتم. باورم نميشد كه پس از اين همه سال به كشور عزيزم بر ميگردم. خيلي هيجان زده شده بودم و اين يك حادثه بزرگ در زندگي من بود. 39 سال بود نيامده بودم. از سويي، ناراحت هم بودم. خاطرات زيادي در كره داشتم و همينطور دوستان زيادي. ترك كره جنوبي براي من ساده نبود و خداحافظي با بازيكنانم فوق العاده پيچيده و سخت بود. در اينجا بايد يا قرمز باشي يا آبي.
** حالا چه رنگي هستيد
(با خنده) حالا قرمز هستم. قرمز قرمز.
** اين سومين باري است كه كره را ترك ميكنيد.
بعد از جام جهاني 2002 از كره رفتم و به همه گفتم كه ديگر بر نميگردم؛ اما باز هم برگشتم و اين خداحافظي من دو هفته بيشتر طول نكشيد. قرارداد بعدي من، در پايان سال 2004 به پايان رسيد و به لوس آنجلس گالسكي رفتم؛ اما وقتي او و دوكات به كره آمد، باز هم به اين كشور برگشتم.
** طبق شناسنامهاي كه داريد، شايد بيشتر از 3 تا 4 ماه در تهران نمانيد.
(با خنده) اميدوارم بيشتر از اين زماني كه ميگوييد، طول بكشد.
** آيا به دليل ترك كره، احساس ناراحتي نميكنيد؟
قطعاً همينطور است. هميشه فوتبال آمريكا و ايران را كنار خود دارم و هر وقت اراده كنم، شغل مناسبي در يكي از اين دو كشور برايم وجود خواهد داشت؛ اما كره در قلب من است و به عنوان يك كشور خاص به آن نگاه ميكنم.
** پرسپوليس در اولين برخورد با شما چگونه بود؟
آنها خيلي خوب از من پذيرايي كردند. احساس ميكنم مدتها است در اينجا هستم. برخوردم با افرادي كه به نظر من خبرنگار- تاجر هستند، شروع شد. در اينجا خيلي از خبرنگاران مثل مهرههاي تصميم گيرنده بودند. چنين جوي را تا به حال نديده بودم. برايشان خيلي عجيب بود كه باوجود علاقه به پرسپوليس، كار اصلي خود را در كره و بخت حضور در بازيهاي آسيايي را رها كردهام و اينجا آمدهام؛ اما خاطر نشان كردم كه حالا اينجا هستم و سعي كنيم گذشته را كنار بگذاريم.
** وقتي اولين درخواست جدي و رسمي ايران را دريافت كرديد، چه واكنشي داشتيد؟
خيلي خوشحال شده بودم و البته كمي هم گيج. باورم نميشد و تا چند ساعت، قدرت ارزيابي مسائل را نداشتم. مورد علاقه واقع شدن از طرف يك باشگاه بزرگ در كشور خودم؛ اين واقعاً باور نكردني بود.
** ميشود بازگشت شما به ايران را مثل بازگشت از كره به آمريكا دانست؟
نه، اين دو با هم قابل مقايسه نيستند. ايران كشور من است و احساسهاي من در اين دو حالت ربطي به هم ندارند.
** اين اولين باري است كه به عنوان سرمربي فعاليت ميكنيد؟
در يك باشگاه بزرگ، بله. در تيمهاي بزرگ دانشگاهي دسته دوم و تيمهاي جوانان سرمربي بودهام.
** بازگشت پس از 30 سال در يك تيم بزرگ آن هم به عنوان سرمربي، فشاري روي دوش شما نيست؟
عاشق اين شرايط هستم. در شرايط سخت است كه ميشود از موفقيتهاي لذت برد. براي همين فشارهاي مطبوعاتي و استرسها است كه در ايران هستم. تجارب بسياري كسب كردهام و اين تجربهها را در خدمت تيم خوب پرسپوليس قرار خواهم داد.
** تا به حال نديده بودم كه 3 نفر روي نيمكت تيم را هدايت كنند؟
بله، با 4 مشاور صحبت ميكنم و تلاش من اين است كه بتوانم اين مشكل را حل كنم. مدتها است كه در فوتبال هستم و چنين وضعيتي را نديدهام. وظيفه خودم ميدانم كه سازگار باشم و فعلاً با شرايطي محيطي دريگر نشوم. به هر حال، اولين و آخرين تصميمگيرنده هستم. هر چند مطبوعات ايران دوست ندارند اين را قبول كنند بازيكنان به يك هدايت كننده واحد احتياج دارند و چند صدايي در مربيگري آفت يك تيم است؛ البته با هم هماهنگ هستيم و وقتي خسته ميشوم، بقيه كارها را به سايرين ميسپارم. هميشه با انرژي كار ميكنيم و از فعاليت خود لذت ميبريم.
** اگر پيم وربيك ميماند، تو هم ميماندي؟
سؤال خيلي خوب است و البته جواب دادن به آن هم خيلي خيلي سخت است چرا كه در آن شرايط قرار نگرفتهام تا واكنش اصلي خود را تجربه كنم. من و پيم خيلي خوب با هم كار ميكرديم و خاطرات زيادي با هم داريم؛ اما جدايي و استعفاي او براي من خيلي سنگين بود. آمدن به ايران تصميمي نبود كه بخاطر اتفاقات درون اردوي كره اتخاذ شده باشد.
** بدون او، آيا كره جنوبي باز هم تو را ميخواست؟
قطعاً همينطور است. به من پيشنهاد هم دادند و چند باشگاه كرهاي هم مرا لازم داشتند. به هر حال تصميم خودم را گرفته بودم و بايد باز ميگشتم.
** آيا باز هم به كره جنوبي برميگردي؟
مطمئنم يك روز به كره بر ميگردم. چنين احساسي در قلب من وجود دارد و شايد يك روز هم برسد كه دوباره خود را در كره ببينم. هنوز كارهاي نيمه تمامي هم از لحاظ حرفهاي و هم از لحاظ تجاري در كره جنوبي دارم و بايد به اهداف خود برسم.
خبرگزاري فارس: يك كارشناس فوتبال گفت: استقلال و پرسپوليس در ليگ برتر به دليل نداشتن مهاجم نوك، دچار مشكل ميشوند.
جلال چراغپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس،اظهار داشت: استقلال چند مشكل اساسي دارد. اولين مشكل اين تيم از دست دادن هافبكي به نام حسين كاظمي بود. جانشين اين بازيكن يعني سان جان، از خط نيمه رد نميشود. به سمت دوارزه حريف شوت نميزند. او پاس خطرناك ارسال نميكند و نميتواند توپهاي حريف را به خوبي قطع كند. بنابراين، استقلال يك هافبك طراز اول را از دست داده و يك هافبك در كلاس 2 جذب كرده است.
وي ادامه داد: دومين مشكل، مهاجماني هستند كه قرار است پا به توپ از مدافعين عبور كنند. به اين ترتيب، سانترهاي منيعي و نوازي از چپ و راست بياثر ميماند چرا كه بياتينيا و برهاني سرزن نيستند.
چراغپور عنوان كرد: آرش برهاني و محسن بياتي نيا سه سال پيش كه سر حال تر و شاداب تر بودند، سخت گل ميزدند. در تيم پاس دوران مربيگري جلالي، شاهرخي و دنيزلي، اين دو مهاجم موقعيتهاي گل زيادي را از دست دادند.
وي افزود: يكي از دلايل بر كناري جلالي، گل نزني همين مهاجمان بود. استقلال بعد از سه سال، به سراغ آنها رفته است؛ آن هم در ليگي كه آنها امتحان خود را در آن پس دادهاند. اگر همين روند ادامه پيدا كند، اين تيم و ناصر حجازي به مرور دچار مشكل ميشوند.
اين كارشناس فوتبال گفت: سومين مشكل، مدافعاني هستند كه راحت دريبل ميخورند. تاكنون نديدهام يك مدافع وسط اين قدر بيخيال و راحت دريبل بخورد. در گل دوم استقلال، پيروز قرباني به راحتي دريبل شد. در دفاع مركزي سه نفره، پژمان منتظري تا حدي خوب كار كرد.
جلال چراغپور در خصوص اينكه استقلال در مسابقه اول با دفاع چهار نفره بازي كرد، اظهار داشت: بله اما تغيير از دفاع سه نفره به چهار نفره يا بالعكس، مهم نيست؛ بلكه مهم شرح وظايف بازيكنان است و همان نقشه دفاعي كه بايد طراحي شود. استقلال به روش 2-5-3 بازي نميكرد؛ بلكه سه مدافع مركزي داشت، همراه ميثم منيعي و محمد نوازي كه هافبك- مدافع بودند. اين تيم در مواقعي 5 مدافع داشت و تعويضهايي هم كه انجام داد، معنايش اين بود كه براي نباختن به انزلي رفته بودند.
وي در خصوص اينكه مهمترين دليل باخت استقلال به ملوان چه بود، عنوان كرد: 38 درصد گلهايي كه در فوتبال دنيا رد و بدل مي شود، از روي سانترها و ضربات سر است. استقلال همانطوريكه گفتم، آن 38 درصد را ندارد؛ به دليل آنكه يك مهاجم نوك كلاسيك در اختيار ندارد. مهاجمان نوكي كه نتوانند دروازه حريفان را باز كنند، تاريخ مصرفشان به پايان ميرسد؛ امثال مايكل اوون و باتيستوتا چون گلزني نميكنند، به پايان ميرسند.
وي افزود: اگر يك مهاجم نوك بتواند سازندگي كند، ميتواند در يك خط عقبتر مورد استفاده قرار بگيرد. اين استيل فوتبال ايراني است. الزاما حضور يك مهاجم نوك ضروري است. در تيم ملي اگر بر تن همين علي دايي نصفه و نيمه پيراهن ميپوشاندند، در جام ملتهاي آسيا حذف نميشديم.
چراغپور تاكيد كرد: پرسپوليس هم مهاجم نوك ندارد. به عقيده من اين تيم هم در حال حاضر در فصل بهار است و زمستان آن پيش رو است. هنوز حركت موزون بگوويچ با شال گردن قرمز را در ورزشگاه آزادي را به خاطر دارم. مسابقه پرسپوليس و پگاه در هفته دوم ليگ هم، همان حركت موزن بود.
وي متذكر شد: استقلال براي آنكه مشكل اصلي خود را حل كند، بايد يك مهاجم نوك جذب كند چون بياتينيا و برهاني در ادامه به دليل گل نزدن، اعتماد به نفس خود را از دست خواهند داد. تركيب اين دو مهاجم نميتواند مفيد باشد. اين تيم بايد هرچه سريعتر يك مهاجم تمام عيار نوك جذب كند.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس روز سه شنبه تهران را به مقصد مشهد ترک می کند تا خود را برای برگزاری دیدار هفته سوم برابر ابومسلم آماده کند.
به گزارش خبرنگار مهر، کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای انجام سومین بازی خود در لیگ برتر در برابر ابومسلم مشهد روز سه شنبه ساعت 20:15 و از طریق پروازهواپیمایی آسمان تهران را به مقصد مشهد ترک می کند. بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس در طول مدت حضور خود در مشهد در هتل پردیسان این شهر اقامت خواهند داشت.
بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پس از انجام بازی با تیم ابومسلم بلافاصله به فرودگاه خواهند رفت تا با پرواز ساعت 21:15 به تهران بازگردند.
خبرگزاری مهر
قابل توجه مدیران بخش خبر:
من همین الان که وارد این تایپیک شدم دیدم که خیلی از خبرهایی که اینجاست من تو تایپیک پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي گذاشتم .
پس درخواست میکنم اگه این پست رو میخونید حتما یه رسیدگی بکنید که خبرها رو تو یه جا بذاریم.
بازیکن کامرونی پرسپولیس قرارداد خود را ثبت کرد
ژاکوئین آزلین آلونگ آلونگ، مدافع کامرونی تیم فوتبال پرسپولیس امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را با این تیم به ثبت رساند.
به گزارش خبرنگار مهر، آلونگ آلونگ جز آخرین بازیکنانی بود که نامش در فهرست فصل جاری تیم فوتبال پرسپولیس به ثبت رسید. در آن زمان آلونگ کامرونی در تهران حضور نداشت و مدیربرنامه هایش به جای وی قرارداد جدید با پرسپولیس را امضا کرد ومشروط درهیئت فوتبال استان تهران به ثبت رساند.
با تاکید مسئولان هیئت فوتبال استان تهران مقرر شد بازیکن یاد شده پس از بازگشت به تهران رسما مراحل ثبت قرارداد را طی کند. آلونگ که روز گذشته به تهران آمده است امروز صبح همراه مدیربرنامه هایش با حضور در هیئت فوتبال استان تهران رسما قرارداد خود را ثبت کرد. آلونگ از فردا در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس شرکت می کند.
تمرین امروز پرسپولیس:
نصرتی غایب بود، باقری تمرین کرد / غیبت الونگ الونگ موجه بود
تمرین صبح امروز تیم فوتبال پرسپولیس تهران در غیاب محمد نصرتی مصدوم و الونگ الونگ که در هیئت فوتبال حضور پیدا کرده بود، برگزار شد.
به گزارش خبرنگارمهر، اولین تمرین گروهی تیم فوتبال پرسپولبس تهران پس از پیروزی برابر پگاه گیلان ساعت 10 صبح امروز در زمین چمن ورزشگاه نفت برگزار شد.
برای شرکت دراین تمرین بازیکنان ساعت 9:30 دقیقه صبح در این مکان حاضر شدند تا راس ساعت مقرر این تمرین برگزار شود. در این بین محسن خلیلی با 15 دقیقه و محمود خوردبین با 30 دقیقه تاخیر درمحل برگزاری این تمرین حاضر شدند.
قطبی با در دست داشتن برنامه های مکتوب، پیش از آغاز این تمرین، در حدود 15 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد و پس از آن نفرات حاضر در تمرین زیر نظر مرزبان بدنهای خود را گرم کردند.
نصرتی برای ادامه برنامه های فیزیوتراپی دراین تمرین شرکت نکرد. الونگ هم که پنجشنبه به تهران بازگشت امروزبرای ثبت قراردادش به هیئت فوتبال رفت و به همین دلیل دراین تمرین حضورنداشت. لیتیسنکی مهاجم کنگویی هم دیگرغایب این تمرین بود.
دراین تمرین که درحدود 20 هوادار آن را از نزدیک تماشا می کردند، رودباریان، کریمی و نیکبخت واحدی که دچار مصدومیت هستند زیر نظر دکتر زرینه تمرینات اختصاصی را انجام دادند.
همچنین به غیر از واعظی، سایر بازیکنانی که در بازی با پگاه حضور داشتند، زیر نظر مرزبان تمرینات خاصی را انجام دادند و زودتر از سایر بازیکنان محل تمرین را ترک کردند. واعظی و حقیقی هم دراکثر دقایق، زیرنظرعزیزیان تمرینات اختصاصی را انجام دادند.
دراین بین سایر بازیکنان در یک سوم زمین، تمرین تحت فشاری را انجام دادند که باقری با آمادگی کامل در این تمرین شرکت کرد. در مراحل بعدی بازیکنان تمرینات تاکتیکی را انجام دادند و ساعت 12 هم این تمرین به پایان رسید.
تمرین بعدی تیم فوتبال پرسپولیس هم ساعت 10 صبح فردا در همین مکان برگزار می شود.
دست شما درد نکنه . ولی بهتره بی خیال اون تاپیک بشی. خبر های پرسپولیس فقط در تاپیک
( خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پــرسـپــولـیـس: Persepolis F.C. News )
شكري: مشكل پرسپوليس با ورزشگاه آزادي حل ميشود
خبرگزاري فارس: مشاور حقوقي پرسپوليس براي حل اختلاف باشگاه تهراني و ورزشگاه آزادي گفت: با تعامل منطقي طرفين اين مشكل حل خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه، موضوع عدم امضاي قرارداد استفاده از مجموعه ورزشي آزادي براي بازي هاي خانگي از سوي پرسپوليس اخيراً از سوي مديريت اين مجموعه در رسانه ها مطرح شده و عنوان شده است كه در صورت عدم انعقاد قرارداد از سوي باشگاه، مجموعه ورزشي آزادي از ارائه خدمات معذور است.
طرح اين مسايل در حالي صورت مي گيرد كه دلايل باشگاه پرسپوليس براي عدم امضاي اين قرارداد ناديده گرفته شده و يا اساساً به گونه اي ديگر مطرح شده است.
در گفت و گو با مشاور حقوقي باشگاه پرسپوليس دلايل رويكرد اخير اين باشگاه در خصوص عدم انعقاد قرارداد با مجموعه ورزشي آزادي را جويا شده ايم.
مصطفي شكري در اين باره گفت:مجموعه ورزشي آزادي كه تحت مديريت شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي است قراردادش را براي امكان برگزاري مسابقات ليگ كه در تهران و به ميزباني تيم هاي تهراني انجام مي شود به باشگاه ارائه داده است. در اين قرارداد نكاتي حقوقي وجود دارد كه بايد به آن توجه داشت در غير اينصورت باشگاه هاي بزرگ تهراني در بلند مدت با مشكلاتي مواجه خواهند شد.
مشاور حقوقي پرسپوليس افزود: نكته اي كه در اين بحث وجود دارد اين است كه شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي و مديريت مجموعه ورزشي آزادي، مسئوليت جبران كليه خسارات احتمالي كه ممكن است از سوي تماشاگران به وسايل، تجهيزات و تأسيسات ورزشگاه وارد شود را بر عهده تيم هاي ميزبان قرار داده است. اين اقدام از ديدگاه ما بسيار غيركارشناسانه و غيرمنطقي است.
شكري تصريح كرد:اولاً با توجه به هزينه اي كه مجموعه ورزشي آزادي در قبال هر بازي از تيم هاي تهراني در بازي هاي خانگي مي گيرد كه معادل يكصد ميليون ريال است و با توجه به اينكه مجموع بازي هاي تيم هاي تهراني در بازي هاي خانگي به علاوه بازي هاي جام حذفي به عددي نزديك به 40 مي رسد، مجموع اين درآمد قريب به 4 ميليارد ريال خواهد شد. اين درآمد صرفنظر از درآمد مجموعه از تبليغات اطراف زمين و ساير موارد است. لذا انتظار مي رود بخشي از اين درآمد صرف بيمه نمودن وسايل، تجهيزات، تأسيسات و اموالي كه در معرض تخريب احتمالي هستند قرار گيرد.
مشاور حقوقي باشگاه پرسوليس خاطر نشان كرد:باشگاه پرسپوليس قطعاً هرگونه افزايش منطقي هزينه احتمالي بابت اين پوشش بيمه اي را پذيرا خواهد بود.
وي در ادامه با غيرمنطقي و نادرست توصيف كردن تسرّي مسئوليت اقدام شخص ثالث(تماشاگران) به باشگاه تأكيد كرد:تسري مسئوليت اقدام اشخاص ثالث به باشگاه، اين نتيجه را به دنبال خواهد داشت كه باشگاه متحمل جبران خسارات سنگيني خواهد شد كه توسط برخي افراد كه لزوماً طرفداران باشگاه هم نيستند چه در حوزه فضاي ورزشگاه و چه در فضاي خارج از ورزشگاه به اموال عمومي از جمله اتوبوس هاي ناوگان حمل و نقل عمومي و يا حتي خودروهاي شخصي و ... ايجاد مي شود. چنين چيزي نه تنها فاقد هرگونه توجيه عقلي و حقوقي است بلكه در عمل باعث فلج شدن تيم خواهد شد كه برخلاف ساير تيم هاي حاضر در ليگ فاقد هرگونه پشتوانه بودجه اي است.
شكري با استناد به قاعده اي عقلي وفقهي كه مي گويد كسي كه غنيمت موضوعي را مي برد، غرامت آن را نيز بايد پرداخت كند، گفت:حالا سؤال اينجاست كه چه كسي از بازي هاي پرتماشاگر تيم هاي تهراني بيشترين غنيمت را مي برد؟
وي افزود:در عين حال بايد توجه داشت كه درآمد بليط فروشي در مقايسه با ارزش ريالي پخش تلويزيوني و تبليغات حواشي فوتبال نسبت كوچكي دارد.
مشاور حقوقي پرسپوليس با استناد به بند 2-4-2 از ماده 2 آيين نامه سازمان ليگ حرفه اي خاطر نشان كرد:بر اساس اين بند، كليه هزينه هاي ورزشگاه محل برگزاري مسابقه بايد از محل درآمد بليت فروشي تأمين گردد. بديهي است جبران خسارات وارده به ورزشگاه از بديهي ترين هزينه هاي ورزشگاه تلقي شده و جبران آن خسارات از محل درآمد حاصل از فروش بليط و توزيع مازاد، مطابق نسبت تعيين شده در همين بند كاملاً منطقي و قابل دفاع است. بدين لحاظ معتقد است با اعمال هر يك از مكانيزيم هاي فوق ديگر دليلي بر تحميل اين امر به باشگاه ها وجود ندارد و نيل به يك توافق منطقي در سايه مذاكره و مفاهمه تنها راه حل اين موضوع است و نه تهديد به تعليق بازي ها.
در صورت برطرف نشدن مشكل حامي مالي
كاشاني: در نشست مطبوعاتي شركت نمي كنيم
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد در صورت عدم حل مشكل حامي مالي باشگاه و مسئولان ورزشگاه آزادي و فدراسيون فوتبال، در نشست مطبوعاتي شركت نخواهند كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني گفت: مسئولان فدراسيون فوتبال و ورزشگاه آزادي براي بحث حاميان مالي جلسات مطبوعاتي پس از مسابقات فوتبال در ورزشگاه آزادي، چاره انديشي كنند تا ما نيز بتوانيم در اين جلسات شركت كنيم.
پس از بازي تيم هاي فوتبال پرسپوليس و پگاه، افشين قطبي به دليل مشكلاتي كه به حامي مالي مربوط مي شد، امكان حضور در اين جلسه را نيافت.
كاشاني در اين مورد اظهار داشت: طبق قراردادي كه تنظيم شده است، براي استفاده از ورزشگاه آزادي بايد مبلغ 10 ميليون تومان پرداخت كنيم. پس از بازي با پگاه گيلان به من اطلاع دادند كه اگر قرار است مصاحبه كنيد، بايد در مقابل تبليغات شركت مالي آزادي مصاحبه كنيد.
وي ادامه داد: اين در حالي است كه براساس يكي از بندهاي قرارداد، بايد در تمام مصاحبه هاي مطبوعاتي علامت اختصاري حامي مالي باشگاه وجود داشته باشد و در غير اين صورت بايد تا مبلغ 100 ميليون تومان جريمه پرداخت كنيم.
مديرعامل پرسپوليس تصريح كرد: از تبليغات دور زمين، پخش تلويزيوني و حتي فروش بليت چيزي به باشگاه تعلق نمي گيرد و براي استفاده از ورزشگاه آزادي هم بايد 10 ميليون پرداخت كنيم. با تمام اين اوصاف منطقي نيست كه بخواهيم به خاطر مصاحبه مطبوعاتي هم 100 ميليون تومان جريمه شويم.
كاشاني تصريح كرد: تا زماني كه اين مشكل حل نشود نمي توانيم در مصاحبه هاي مطبوعاتي پس از بازي ها در ورزشگاه آزادي شركت كنيم.
پرسپوليس در هفته دوم ليگ برتر ايران موفق شد با نتيجه 2 بر صفر پگاه را شكست دهد؛ اما در پايان مسابقه افشين قطبي به خواست كاشاني در نشست مطبوعاتي شركت نكرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)