پس من بايد لينوكس رو بي خيال بشم فعلا. چه بد
پس من بايد لينوكس رو بي خيال بشم فعلا. چه بد
اگه كسي هنوز سي دي بلا استفاده داره لطفاَ براي من هم بفرستيد ولي قبلش بگيد چطور آدرس بدم .
ینهایت ممنونم کولی جان
سیدی ها دیروز به دست من رسید
فقط موقع نصب درمورد Configore Network و Configore Time zone ارور میده!
من تقریباً یک سال هست که لینوکس Fedora Core دارم و هر از گاهی ازش استفاده میکنم چون هنوز نتونستم مودمم رو نصب کنم.
به نظر من اگر استفاده از لینوکس و نرم افزار های تحت آن فراگیر شود بسیار عالی است.
عباس جان نمیدونم شانست خوبه یا بداقا مودمم جنیوس است
به نظر شما میتونم تو لینوکس نصبش کنم
مودمهای جنیوس بیشترش درایور داره
و خوشحالیش وقتی بیشتر میشه که بدونی درایور هاش مجانی هم هست و مثل درایور های لینوکسانت نیست
ولی اگر برای نوع چیپست شما در سایت مربوطه اش درایور وجود نداشته باشه دیگه اصلا بدرد نمیخوره و باید عوض بشه
من که تا حالا همچین چیزی ندیدممن نصب كردم توي بوت لودر هم هم لينوكس بود و هم ويندوز ولي بعد از انتخاب كردن ويندوز بالا نميومد و لينوكس درست بود هر كاري هم كردم نشد. همش مينوشت: Skipping بعد ريست ميشد. اينو چيكار كنم؟
من هر موقع لینوکس رو نصب کردم اگر بوت لودر درست بود ویندوز به راحتی بالا اومد
شما یه کاری بکن
از دوباره ویندوز رو نصب کن و بعد هم دوباره لینوکس نصب کن
ولی به همه دوستان (مخصوصا کسانی که برای اولین بار میخوان لینوکس کار کنن)توصیه میکنم که همون اول نرن سراغ Ubuntu
اول از همه سعی کنن از یه نصخه ساده تر (همه جا گفتم knoppix ) استفاده کنند
Last edited by rootnt; 01-11-2005 at 08:31.
سلام
من لینوکس آبانتو رو بدون مشکل در کنار ویندوز نصب کردم ولی موس توی آبانتو کار نمیکنه؟ البته فدورا با موسم مشکلی نداشت، در ضمن موس من سریاله.
يه سؤال ديگه، در لینوکس بعد از نصب مودم، برای اتصال به اینترنت باید چکار کرد؟ یعنی باید یوزر نیم و پسورد و شماره تلفن رو کجا وارد کنیم؟
لطفاً راهنماییم کنید.
alireza-vb خوب بگو چطوري نصب كردي كه ما هم نصب كنيم - منظورم لينوكس كنار ويندوز هست !
كار سختي نيست فقط بايد موقعي كه به مرحله Partition disks كه رسيدي گزينه دوم يعني Manually edit partition table را انتخاب كني و وقتي پارتيشن هاي ويندوز را كه ديدي پارتيشني كه ميخواهي لينوكس نصب كني را انتخاب و Delet كني، بعد يه مقدار فضاي خالي به اندازه همون پارتيشن بوجود مياد كه بعد از انتخاب اون ميتوني با انتخاب گزينه Automatically partition the free space كارو تموم كني يا بازم به صورت دستي دو تا پارتيشن ميسازي، يكي از نوع swap كه بايد دوبرابر فضاي رم سيستمت باشه و يكي هم root (/) با فضاي حد اقل 2 گيگ، البته كمتر هم ميشه ولي براي نصب نرم افزار هاي جانبي لازم ميشه.خوب بگو چطوري نصب كردي كه ما هم نصب كنيم - منظورم لينوكس كنار ويندوز هست !
اين مرحله رو كه به خير بگذروني خيالت از ويندوزت راحت باشه، اميدوارم با توضيحات من گيج نشي! چون من اينا رو با تجربه بدست آوردم.
alireza-vb جان ممنون ! خيلي خوب بود گيج نشدم ! D:
خواهش ميکنم آقا مهدي خوشحالم که تونستم مفيد باشم![]()
Last edited by alireza-vb; 04-11-2005 at 10:33.
حالا مایکروسافت خودش رو ... بده !
البته امیدوارم سر کار نرفته باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)