هر دو تا لینکش درسته کهشپش جان.من موفق با دیدن گل شما نشدم.یه بار دیگه مثل اینکه باید آپلود بکنی
هر دو تا لینکش درسته کهشپش جان.من موفق با دیدن گل شما نشدم.یه بار دیگه مثل اینکه باید آپلود بکنی
دوستان شما گل کرنر دوست ندارید...
اگه دارید من بزارم..
یه سوال تا حالا کرنر سانت کردین که بازیکنتون با قیچی سانت کرنر رو بزنه تو گل آپلود می کنم میزارم...
ولی وقتی من دانلودش میکنم و میبرم توی پوشه ی سیو کونامی بر خلاف بقیه گلها اصلا توی آپشن بازیم به نمایش درنمیاد.
بردیا جون می دونی چیه امیدوارم از حرفم ناراحت نشی اگه گلت رو تو سایت ساکر بندازی مطمئن باش یه امتیاز خوب میگیره...
در مورد گل هم بگم که یه بار دیگه دانلود کن اجرا میشه...آخه بچه ها دانلود کردند میگن مشکلی داره...
یه دلیل دیگه هم داره که گل زیادی قشنگ بوده و سیستم نمیکشه....؟؟؟
اینم یه گل کرنر که قشنگه و کمیاب....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه.دوباره دانلودش میکنم.خوب آدرس این سایت ساکر رو به ما بدید بریم ببینیم.حالا چرا ناراحت بشم از حرفت؟
آقا دمت گرمیه سوپر گل از ادمیلسون.بهترین گل زده شده در تاریخ pes6 به گواه دوستان.دانلود کنید حالشو ببرید.فقط 196 کیلوبایت هست.نبینید از دستتون رفته.
کد:
تاپیک گلهای منتخبpes دربارش نظر بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه ربع فقط داشتم گل تورو میدیدم... محشر بود
یا حق
یه گل از وسط زمین در ثانیه ی 38 بازی!
دومین ضربه یی که به توپ می خوره گل میشه![]()
یه گل از وسط زمین در ثانیه ی 38 بازی!
دومین ضربه یی که به توپ می خوره گل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول 007.خیلی باحال بود.فقط یه چیزی یه خورده آزاردهنده هستش.درجه ی سختی بازی که روی رگیولار مونده بود باعث شد که دروازبان هیچ عکس العملی نشون نده.البته شوت خیلی جالبی بودش.بغل پای واقعا قشنگی بود.حیف اگه توی تاپ پلیر این گل به ثمر میرسید محشر بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)