من بالاخره موفق شدم بازی کنم!
الان experienced هستم و دارم دنبال ردپای یه هکر رو دنبال می کنم اما رسیدم به یه شبکه lan حالا اصلا نمی تونم وارد شم حتی از سرور اصلیش
چی کار باید بکنم؟
چی لازم دارم؟
من بالاخره موفق شدم بازی کنم!
الان experienced هستم و دارم دنبال ردپای یه هکر رو دنبال می کنم اما رسیدم به یه شبکه lan حالا اصلا نمی تونم وارد شم حتی از سرور اصلیش
چی کار باید بکنم؟
چی لازم دارم؟
Last edited by Ar@m; 23-08-2007 at 11:15.
سلام آرام خانم
این لیست نرم افزارهایی که احتیاج داری (البته بقیه رو چون که داری دیگه ننوشتم )
Log Undeleter
- IP Lookup
با ip lookup ای پی که داده شده رو سرچ کنید
با اولی هم لوگ ها رو undelete کنید تا ببینید کدومش با ون آی پی یک جوره
اگه از موقعی که ماموریت به لیست اومده 6 ساعت گذشته قبولش نکنید
بعضی وقتا امکان داره هدف خودتوت باشید
اگه هم لوگ ها رو که برگردوندید اگه دیدید توی اولی ها نیست کل لوگ ها رو undeletye کنید
برای lan هم باید برای نفوذ lan force داشته باشید + lan _viewer که دومی 50هزار تا پولشه
اگه دیگه مشکلی هست بگید
جدی؟ خیلی جالبه!!!بعضی وقتا امکان داره هدف خودتوت باشید
هنوز مشکلاتم حل نشده. همه ی ماموريت هام يا بانک هست يا ازون سيستم هايی که نميشه واردش شد.
هنوزم کامل نفهميدم چطوری با Inter NICکار کنم و چجوری به اون سيستم ها وارد بشم.
راستی از این ماموريت هايی که برای دنبال کردن هکر به شما دادن به منم دادن.اما بازم نميتونستم به سيستمی که معرفی کرده بودن کانکت بشم
منظورت اینه که مثلا بفهمی یه نفر چقدر برای یکی دیگه پول فرستاده و ... ؟هنوز مشکلاتم حل نشده. همه ی ماموريت هام يا بانک هست يا ازون سيستم هايی که نميشه واردش شد.
من مشکلم با اونا حل شد بگو کجاش گیر کردی؟
یه قسمت توی Inter NIC هست که بنام search/brows برو اونجا و دنبال سرور اصلی اون جایی بگرد که ماموریتش رو داری و شماره تلفن admin رو بردار و شماره اش رو بگیر و صداش رو ضبط کن و ...هنوزم کامل نفهميدم چطوری با Inter NICکار کنم و چجوری به اون سيستم ها وارد بشم.
این یکی از استفاده هاش بود
یه ذره طول می کشه ولی من تونستم رد پا شو تا سه تا سرور دنبال کنم اما الان رسیدم به شبکه محلی اونجا گیر کردم شما هم منظورت همینه؟راستی از این ماموريت هايی که برای دنبال کردن هکر به شما دادن به منم دادن.اما بازم نميتونستم به سيستمی که معرفی کرده بودن کانکت بشم
خدایی طولانی ترین مرحله ها Trace hacker هستش ولی خب مثه تعقیب و گریز پلیس ها می مونه
خب ایشاالله شما هم تا دو هفته دیگه میشد elite یا شاید هم بهتر از اون
اگه مشکلی هست ککه دیگه شک دارم باشه بگید به همکاری هم اون رو حل کنیمش
فکر نکنم قرار باشه توی بقیه اش هیچ مشکلی نداشته باشم!
تا اطلاع ثانویه شما دم دست باش!!!
مرسی!
خب دیگه همتون تو این بازی استاد شدید تازه شما 10 یا بیست بار بانک زدید ولی من فقط 3 بار یا چهار بار بیشتر بانک نزدم تو بازی
نه حالا من کار دارم! تا وقتی که بانک رو خالی نکنم اون که بانک زدن حساب نمی شه!
خب بالاخره من هم بعد از اینکه یه جورایی حرفه ای شدم رفتم بانک زدم
البته 200 هزار تا یا 300 هزار تا که چیزی نیست
امیدوارم برای شما هم یه اکانت پر پول گیر بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)