تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 15 از 1219 اولاول ... 511121314151617181925651155151015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من خودم از طرفدارای PS 3 بودم درسته از لحاظ سخت افزاری قویتره و سازنده های بازی هنوز با قدرتش آشنا نشدن ولی خیلی تو کانفیرم بازی ها ضعیف عمل کرد و یه گیمر خوب کنسولی می گیره که بهترین بازی ها رو باهاش انجام بده( البته بدون مشکل)
    DMC 4 و AC و RE 5 و ... بازی های انحصاریش رو خیلی راحت از دست داد البته کاری نمی تونست بکنه چون مایکروسافت اینقدر $ داره که بتونه سازنده بازی ها رو با کمپانی بازی ها رو یه جا بخره!
    من می ترسم MGS 4 هم واسه Xbox 360 بیادکه اونوقت واقعا قید Ps 3 رو می زنم چون دیگه بازی شاخی واسش نمی یاد که Xbox 360 نداشته باشه
    فقط از God Of War مطمئنم چون سازنده و ناشرش خود سونی هست دیگه مایکروسافت نمی تونه روش مانور بده Kill Zone 2 هم همینطور
    درباره GOW 3 فقط همینو بگم که ممکنه به عشق همین بازی Ps3 بگیرم
    ولی الان اولویتم رو Xbox 360 Elit هست خدا کنه وقتی اومد مشکلاش بر طرف شده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولی الان اولویتم رو Xbox 360 Elit هست خدا کنه وقتی اومد مشکلاش بر طرف شده باشه
    به اين تاپيك ربط نداره ولي Elite نگير...هنوز كپي خور نشده...
    من می ترسم MGS 4 هم واسه Xbox 360 بیادکه اونوقت واقعا قید Ps 3 رو می زنم چون دیگه بازی شاخی واسش نمی یاد که Xbox 360 نداشته باشه
    فقط از God Of War مطمئنم چون سازنده و ناشرش خود سونی هست دیگه مایکروسافت نمی تونه روش مانور بده Kill Zone 2 هم همینطور
    درباره GOW 3 فقط همینو بگم که ممکنه به عشق همین بازی Ps3 بگیرم
    تا نظر شما چي باشه كه بازي بزرگ يعني چي!
    فقط همين 2 تا نيستن...خيلي عنوانهاي بزرگ ديگري رو ps3 داره...حالا هر كي به هر حال با توجه به سبكي كه دوس داره ممكنه نظرش در مورد بازيهاي بزرگ متفاوت باشه...
    DMC 4 و AC و RE 5 و ... بازی های انحصاریش رو خیلی راحت از دست داد البته کاری نمی تونست بکنه چون مایکروسافت اینقدر $ داره که بتونه سازنده بازی ها رو با کمپانی بازی ها رو یه جا بخره!
    مايكروسافت لازم نبود پول خرج كنه. كنسولش بيشتر فروش داشت اينا صلاح ديدن بازيها رو مولتي كنند...اما ps3 هم چند تا عنوان را به سمت خودش كشيده مثل Kane & Lynch و Time Shift و Eternal Sonata كه البته قبول دارم به پاي اونا نميرسه...

داره خودمونی میشه keyvanroozbehnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ps3 تا وقتی کپی خور نشه دو زارم نمی ارزه چون قیمت ده تا از بازیاش میشه اندازه خرید یک ps3 من الان حدود 100 150 تا بازی ps2 دارم که ماکس در اومده 150000 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه pepe.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

در حال حاضر تنها بازی انحصاری ps3 که سرش به تنش میرزه موتور استورمه.
    در ضمن پلتفرم بازی KANE LYNCHE
    PC. X360. PS3
    کی گفته سونی این بازی رو به سمت خودش کشیده؟(مگه کشه؟)
    Last edited by pepe.; 20-09-2007 at 13:42.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به اين تاپيك ربط نداره ولي Elite نگير...هنوز كپي خور نشده...
    منظورت رو نمی فهمم چیش کپی خور نشده اگه منظورت بازی هاش باشه خوب اگه اورجینال بگیرم فکر کنم بین 10 تا 15000 تومن در بیاد اینطوری باز هم از Ps 3 بصرفه تره

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اینقدر حرص و جوش برای کپی خور شدن PS3 نزنید
    شما برید یه قیمت Blue ray خام بگیرید ببینید
    چنده تازه بازی رو هم میخوان بریزن توش که
    قیمتش سر به فلک میکشه اخه واسه یه ایرانی افت داره پوله زیاد برا بازی بده!!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت رو نمی فهمم چیش کپی خور نشده اگه منظورت بازی هاش باشه خوب اگه اورجینال بگیرم فکر کنم بین 10 تا 15000 تومن در بیاد اینطوری باز هم از Ps 3 بصرفه تره
    بازي هاي ps3 رو خيلي ارزون بتوني گير بياري زير 50 هزار تومن نيست . تازه اين ارزونشه وگرنه تا 80 هزار تومان هم ميرسه . به بازيش بستگي داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه دوست من اشتباه ميكني.
    بازيهاي اصل ps3 و 360 جفتشون قيمت بالايي دارن و زير 60 تومن سخت گير بياري...خبري از 10-15 تومن نيست...

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

نه ، چون Elite فقط تو آمریکای شمالی عرضه شده ؛ فقط بازیهای Region مخصوص همون منطقه رو اجرا میکنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در حال حاضر تنها بازی انحصاری ps3 که سرش به تنش میرزه موتور استورمه.
    در ضمن پلتفرم بازی KANE LYNCHE
    PC. X360. PS3
    کی گفته سونی این بازی رو به سمت خودش کشیده؟(مگه کشه؟)
    1. هيونلي اسورد و رسيستنس كشك هستن؟ سيكما هم هست كه البته يه بازسازي از NG Black هست كه اون رو حالا حساب نميكنيم.
    2. دوست من اين بازي اول انحصاري 360 بود(+PC) ولي بعدآ براي ps3 هم تآييد شد... به سمت خودش كشيده از اون نظر!

نه ، چون Elite فقط تو آمریکای شمالی عرضه شده ؛ فقط بازیهای Region مخصوص همون منطقه رو اجرا میکنه .
    كلآ Elite كپي خور هم نشده...بازيهاي كپي UC رو هم نميتونه اجرا كنه...در واقع درايو BenQ هنوز هك نشده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •