خب چنده؟مثلا 128k چنده؟
خب چنده؟مثلا 128k چنده؟
آراكس 128 ماهي سي تومن
256 ماهي 40 تومن
هميار يكي از بچه ها تست كرده بود ، با 128 ،سرعتش دانلودش بين 10 تا 14
بود البته خب بيشتر و كمتر هم مي شه
ولي امين نت هم همين قدره
فرقي نداره
نمیدونید تو چه مرکز مخابراتی بود؟چون تو بعضی از مراکز یه شرکت خوب و با کیفیت ممکنه سرویسش بد باشه!البته اینو تجربه میگه!
توي مركز فياض بخش
شما در هر مركزي هستيد
به كافي نت هاي محل و اطرافتون مراجعه كنيد و بپرسيد
ای بابا کافی نت ها این روزها اکثرا نمایندگی صبانت هستند و تبلیغ اونو میکنند
ببخشید سوال هام زیاد شد
اما یکی می گفت درسته همیار نامحدوده اما در عوض قطعی زیادی دارد
در ضمن میگن برای گرفتن سرویس باید بری تو صف
اگه کسی مشترک همیار هست بگه این مشکلات رو داشته یا نه
مرسی
من با اکانت کاراامین همین الآن رفتم تو سایت همیار.این دیگه از اون حرفا بوده
باید بین 2 هفته تا یک ماه تو صف باشی،حتما از خودشون مودم بگیری،خدمات قبل از فروششون که افتضاح بود بعدشو نمیدونمسرعت دانلود 128 شنیدم به 6 هم میرسه و کلا بین 6 تا 10-12 هست
دوستانی که دانلود نامحدود میخوان بهترین گزینه براشون ماهواره است اونم ماهواره A4
من تا حالا شرکتی بی در و پیکر تر از همیار ندیده بودم!!!
من قبلا از کارامین سرویس داشتم کیفیتش خیلی نوسان داشت قیمتش هم عملا بالا بود به دلیل داشتن محدودیت حجمی. البته اگر کسی برای کارهای معمولی بخواهد و دانلود نکند یکی از گزینه های خوب کارا امین است هم سریع وصل می شود و هم پرسنل زیادی برای رفع اشکال و پی گیری دارد...
همیار اول به من گفت باید دوهفته توی نوبت باشی ولی عملا یکماه طول کشید و این خیلی من را عصبانی کرد جالب اینجاست که وقتی بعد از یکماه تماس گرفتم گفتند تازه هفته پیش درخواستت را به مخابرات فرستادیم!!! و بعدش هم که هرچی صبر کردم چراغ لینکم فعال نشد. چند بار تماس گرفتم و مراجعه کردم ولی اصلا محل نگذاشتند. من هم گفتم با این خدمات افتضاح قبا از فروش دیگر تکلیف خدمات پس از فروش روشن است! فقط تعجبم از این است که آیا اینها برای فعال کردن سرویس مگر پول به مخابرات نداده اند که اینقدر بی خیال با قضیه برخورد می کنند؟ اخلاق و برخوردشان هم زیاد جالب نبود...
هزینه اشتراکشان البته در شیراز ارزانترین است بویژه اینکه نا محدود است ولی هزینه اتصالشان گرانترین است. 20000 تومان. کارامین 9600 تومان است که اگر نیایند در خانه برای نصب نصف می شود.
آراکس هم هزینه نصبش 20000 تومان است که بدون نصب منزل نصف می شود.
سرویس نامحدود آراکس جمعا 25000 تومان در می آید. آیا کسی مشترک آراکس هست؟ کیفیتش چطور است؟
صبا نت هم که ظاهرا نامحدود ندارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)