تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دلایلی که کاربران رو از گنو/لینوکس به ویندوز میکشونه و

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کمبود بازیها و نرم افزارهای گرافیکی و طراحی برای این OS

48 45.28%
  • کمبود منابع اطلاعاتی فارسی زبان برای این سیستم عامل

31 29.25%
  • سخت بودن تنظیمات و نصب برنامه ها و خود گنو/لینوکس

41 38.68%
  • چون از اول روز ویندوز کار کردیم به باگهاش عادت کردیم!!

62 58.49%
Multiple Choice Poll.
صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 161

نام تاپيک: چرا خیلیها لینوکس رو گذاشتن ویندوز استفاده میکنن؟

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جناب طیبی، پستتون رو خوندم.
    من خودم هنوز توی ویندوز گیر کردم! (گریه از نوع زا زار!)
    لطف میکنید یک مقدار در مورد این نظرتون در مورد ویندوز توضیح بیشتری بدید ( همین حقیر و فاسد).
    ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من رشته ام برق هست و حدود ۴ سالی هست با لینوکس کار میکنم تا امروز که تنها استفاده ام از ویندوز محدود شده به اجرای برنامه های تخصصی برق.........
    دو هفته پیش توی یکی از فرومهای تخصصی بحث لینوکس پیش اومد و تقریبا همه به این نتیجه رسیدن که لینوکس بهتره فقط نرم افزارهای تخصصی رو کم داره ........ خود من هم تا چند هفته پیش همیشه این مسئله جز نقصهای لینوکس میاوردم که با درد کار تخصصی نمیخوره مگه خود متخصصین کامپیوتر..........
    این حرف حداقل توی حوزه تخصصی خودم درست بود تا همین اواخر اون بخث باعث شد که یه سرچی راجع به معادلهای نرم افزاری توی لینوکس بکنم کار این بود که اسم نرم افزارهائي رو که بلد بودم دنبال نسخه لینوکسیشون میگشتم و نتیجه جالب اینکه اون براوردی که من کدرم حدود ۸۰ درصد نسخه لینوکسیشون داشتن و حتی به قول خودشون CEO شرکتها اظهار کرده بودن که توسعه نرم افزار روی لینوکس ارزانتر و آسونتره......... بعد ازون من حداقل توی حوزه تخصصی خودم نمیتونم بگم لینوکس در زمینه CAD/EDA توی رشته برق ضعیفه شاید هنوز مثل ویندوز نشده ولی تا ۸۰ درصد نرم افزاها رو داره

راجع به اظهار نظر آقای طیبی که ویندوز رو مزخرف و احمق و.... خونده بودن من به این شکل موافقشون نیستم شاید ایشون با تجربه ای که با سایر سیستم عاملها داشتن و مشکلاتی که با ویندوز داشتن این قدر شدید به ویندوز میتازن ولی ویندوز هم یه سیستم عامل موفقه در حوزه خودش به نظر من تئوری ویندوزی اینه که کارها رو تا حد امکان ساده کنه اگه اون طیف از افرادی که از کامپیوتر هیچی نمیدونن رو در نظر بگیریم فعلا ویندوز موفقتره آینده رو نمیدونم اما در حال حاضر ویندوز برند موفقی هست ولی خوب نه واسه هر کاری نه واسه هر کسی............بهرحال حرف واسه گفتن توی این زمنیه زیاده
    راجع به مایا من اینو میدونم که استودیوهای برزگ فیلم سازی ازین نرم افزار روی پلتفرم لینوکس استفاده میکنن ظاهرا روی لینوکس هم خیلی بهتر و سریعتر از نسخه ویندوزیشه دیگه اینکه اونا هیچ وقت سراغ ویندوز نرفتن قبل لینوکس از irix که اونم از خانواده یونیکس بود استفاده میکردن ولی دیدن توسعه روی لینوکس ارزونتر و بهتره تا یه سیستم عامل تخصصی دلیل اینکه از ویندوز هم استفاده نکردن اینه که همینجوری که گفتم کار هر خر نیست خرمن کوفتن.........یعنی ویندوز واسه سروز و workstation و سوپر کامپیوتر و ... مناسب نیست ویندوز جایگاه خودشو داره.

یه چیز دیگه که به نظر من خاص ایران و معدود کشورهای دیگه س مسئله کرک هست که مثلا همین نرم افزارهای برق که گفتم نسخه کرک لینوکسیشون پیدا نمیشه تازه اگه هم بشه خودم یکی حاضر نیستم که لینوکس رو با این چیزها آلوده کنم ولی ازین ور هم نمیتونم از نرم افزارهای کرک استفاده نکنم آخه وقتی مثلا استاد میگه با فلان فلان کار رو بکین و هزار و یه علت دیگه مجبورم به این زندگی دوگانه ادامه بدم.
    از طرف دیگه از بعضی از دوستان شنیدم که مسيله کرک خاص ایران و .. نیست و توی اروپا و آمریکا هم استفاده میکنن حالا من نمیدونم این موضوع تا چه حد صحت داره ولی باتوجه به قوانینی که اونجاهست ممکنه که بعید باشه

مسئله اینه که دیگه شرکتهای نرم افزاری نمیتونن پلتفرم لینوکس رو نادیده بگیرن هر چه لینوکس بیشتر خودشو نشون میده شرکتها به این بازار جدید جدی تر نگاه میکنن تازه من شنیدم که IBM به شرکتها برای پورت کردن نرم افزارهاشون به لینوکس کمک میکنه و شرکتهای زیادی هست که این کار رو میتونن انجام بدن (به این ترتیب IBM انتقام خودشو از ویندوز میگیره)
    تازه اگه برنامه ها به شکل استاندارد نوشته شده باشن پورت کردن اونا به یه سیستم عامل دیگه کار سختی نیست عموما فقط GUI شو دوباره مینویسن و.....
    خلاصه توی این انجمن لینوکس من قبلا یه بحثی توی این حوزه کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

راجع به مایا من اینو میدونم که استودیوهای برزگ فیلم سازی ازین نرم افزار روی پلتفرم لینوکس استفاده میکنن ظاهرا روی لینوکس هم خیلی بهتر و سریعتر از نسخه ویندوزیشه دیگه اینکه اونا هیچ وقت سراغ ویندوز نرفتن قبل لینوکس از irix که اونم از خانواده یونیکس بود استفاده میکردن ولی دیدن توسعه روی لینوکس ارزونتر و بهتره تا یه سیستم عامل تخصصی دلیل اینکه از ویندوز هم استفاده نکردن اینه که همینجوری که گفتم کار هر خر نیست خرمن کوفتن.........یعنی ویندوز واسه سروز و workstation و سوپر کامپیوتر و ... مناسب نیست ویندوز جایگاه خودشو داره.

یه چیز دیگه که به نظر من خاص ایران و معدود کشورهای دیگه س مسئله کرک هست که مثلا همین نرم افزارهای برق که گفتم نسخه کرک لینوکسیشون پیدا نمیشه تازه اگه هم بشه خودم یکی حاضر نیستم که لینوکس رو با این چیزها آلوده کنم ولی ازین ور هم نمیتونم از نرم افزارهای کرک استفاده نکنم آخه وقتی مثلا استاد میگه با فلان فلان کار رو بکین و هزار و یه علت دیگه مجبورم به این زندگی دوگانه ادامه بدم.
    از طرف دیگه از بعضی از دوستان شنیدم که مسيله کرک خاص ایران و .. نیست و توی اروپا و آمریکا هم استفاده میکنن حالا من نمیدونم این موضوع تا چه حد صحت داره ولی باتوجه به قوانینی که اونجاهست ممکنه که بعید باشه

مسئله اینه که دیگه شرکتهای نرم افزاری نمیتونن پلتفرم لینوکس رو نادیده بگیرن هر چه لینوکس بیشتر خودشو نشون میده شرکتها به این بازار جدید جدی تر نگاه میکنن تازه من شنیدم که IBM به شرکتها برای پورت کردن نرم افزارهاشون به لینوکس کمک میکنه و شرکتهای زیادی هست که این کار رو میتونن انجام بدن (به این ترتیب IBM انتقام خودشو از ویندوز میگیره)
    تازه اگه برنامه ها به شکل استاندارد نوشته شده باشن پورت کردن اونا به یه سیستم عامل دیگه کار سختی نیست عموما فقط GUI شو دوباره مینویسن و.....
    خلاصه توی این انجمن لینوکس من قبلا یه بحثی توی این حوزه کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سریعتر بودن ویرایش نسخه های مک و لینوکس مایا هیچ بحثی نسیت. اما ویرایش های جدید این نرم افزار (بدلیل سیاست های آیتودسک) دارای یکسری باگ های اساسی (نسخه ی لینوکس از همه بیشتر ) هستن. در مورد شرکت های بزرگ، دوستان ایرانی تری دی کاری که از آمریکا به مملکت می یان می گن که اکثر این شرکت ها از پایه های unix ی استفاده می کنن و ... بعضی شرکت ها هم از سیاست های مدیرانشون ( برفرض مثال پیکسار کاملا در حیطه ی مک و یونیکس ) عمل می کنن و ... .
    ویندوز موفق هست. اما سادگی فکر نمی کنم دلیل موجهی برای این موفقیت باشه. چنانچه سادگی ملاکه ، پس مک او اس که فراگیری و کار کردن باهاش بسیار ساده تر از ویندوز هست (حتی پدر و و مادرم هم کار با سیستم های مک رو یاد گرفتن!) بارها باید موفق تر باشه.... دلیل اصلیه موفقیت ویندوز، سیاست های اقتصادی کثیف (نگاه کنید چگونه سعی می کنه ویستا رو به خورده مردم بده) و همکاری شرکت های بزرگ هست.
    هنگامیکه آمریکا عراق رو به تسخیر درآورد، مایکروسافت خیلی زودتر از شرکت های نفتی به عراق رفت و شروع کرد به سرمایه گذاری در عراق و رواج انحصار طلبی در محصولاتش.
    خب یکم زیادی تند رفتم ببخشید ! دیگه از این حرفا و بحث ها (که سودی ندارن) نمی زنم! 

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ببینید دوستان لینوکس خیلی جوان تر از ویندوز هست شاید بشه گفت حدود 7 سالی می شه! و در ضمن ویندوز از ابتد با یک محیط گرافیکی کاربر پسند وارد بازار شد(گرچه ابتدا بیشتر شبیه یک پک اضافه شده به داس بود) ولی لینوکس سالها با محیط متنی که خوب کاربران عمومی به هیچ عنوان سمت اون هم نمی رن کار کرد و شاید 7-8 سال نمی شه که روو به سیستم گرافیکی هم آورده و کمتر از 4سال هست که لینوکس رو هم می شه یک سیستم عامل برای خانه فرض کرد! پس سن لینوکس الآن 4-5 ساله در حالی که ویندوز از 1985 در حال کار کردن هست که تقریبا 20 سالی سن داره!!!
    با این حال شما ببنید و مقایسه کنید 4-5 سالگی ویندوز رو با 4-5 سالگی لینوکس!
    ویندوز موفق نیست! فقط بیشتر باهاش کار می شه چون قدیمیتر هست! و بیشتر مردم باهاش آشنا هستند! این معنی موفقیت نیست! اگر درصد رشد محبوبیت لینوکس رو یک نگاهی بکنید خواهید دید که موفقیت از برای کی هست.
    در کل سیاست مایکر.سافت دیگه جواب نمی ده! حتی مکینتاش هم باید کم کم به فکر یک سیاست جدید باشه! چون لینوکس حرفش منطقی تر، دوست داشتنی تر، سریع تر و حرفه ای پسند تره.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

در کل سیاست مایکر.سافت دیگه جواب نمی ده! حتی مکینتاش هم باید کم کم به فکر یک سیاست جدید باشه! چون لینوکس حرفش منطقی تر، دوست داشتنی تر، سریع تر و حرفه ای پسند تره.
    ممنون
    بعنوان کاربر قدیمیه مکینتاش: اذعان شما بر منطقی تر بودن لینوکس نسبت به مک او اس از یک منظر عجیب و از منظر دیگر درسته!
    عجیب بودن این حرف مربوط می شه به خود سیستم عامل. مک او اس مانند لینوکس unix base بوده و کاملا اوپن سورس هست و تمامی دیتا و کدها توسط شرکت اپل در اختیار برنامه نویس ها قرار گرفته. کد نویسی و تغییر در سیستم عامل در مک او اس بسیار ساده هست و عملا تفاوتی بین لینوکس و مک او اس وجود نداره. حتی انتقال کدها هم بین هر دو سیستم عامل بسیار سادس.

درست بودن حرفتون مربوط می شه به سیاست های محافظه کارانه ی شرکت اپل در مورد مک او اس. خبری از نسخه ی قانونیه سیستم عامل اپل بر روی Pc نیست و کسانی که نیازمند مک او اس هستن مجبور به خرید مکینتاش هستن (نسخه ی هک شده ی ارائه شده برای PC کارایی مناسب نداره) .حتی سخنگوی اپل استیو جابز در مناظره ای که با بیل گیتس داشت رسما اعلام کرد ما علاقمند به افزایش کاربران مک او اس هستیم ، اما بدنبال تسخیر بازار PC نیستیم. این سیاست های محافظه کارانه قطعا از نظر دوستان PC کار غیرمنطقی هستند.
    اما حقیقت آن است که من و حدود ۳۰ میلیون کاربر دیگر مک او اس (این رقم رو مقایسه کنید با ۱ میلیارد کاربر ویندوز!) تقریبا همگی از سیاست های اپل حمایت می کنیم! ما از پیشرفت های این سیستم عامل ، بعنوان کاملترین سیستم عامل کامپوتری (لطفا موضع نگیرید. این نظر ما کاربران مک هست) بسیار خرسند هستیم و از اینکه در صلح و آرامش بدور از هیاهوهای PC هستیم واقعا لذت می بریم! افزایش تعداد کاربران مک و امکان نصب قانونیه این سیستم عامل بر روی PC مساوی است با ازدحام کاربران و در نتیجه شلوغ پلوغی ، همون چیزی که ما مک بازهای ترسو ازش می ترسیم!
    اپل با این سیاست ها، کاربرانش رو به هیچ عنوان از دست نخواهد داد و ما همیشه از محصولات این شرکت لذت می بریم اما سرعت افزایش تعداد کاربرانش چندان بالا نخواهد بود.
    این فرصتی است برای لینوکس تا بدون حضور این رقیب قدرتمند (قدرتمند تر و بسیار ساده تر از تمامی ویرایش لینوکس های فعلی... به دل نگیرید این نظر ما مک بازهاس!) ویندوز پست و حقیر رو شکست بده.

فکر می کنم بهتره دیگه بحثی راجب مکینتاش تو این تاپیک نشه چون عملا لینوکس قابلیت جذب کاربران مک رو نداره و ما هم عملا (چون شما PC کار می کنین) قابلیت جذب شما به مک رو نداریم... بهتره تمامی بحث ها دوباره برگرده به ویندوز. ببخشید که باعث منحرف شدن تاپیک تو چند تا پست اخیر شدم.
    Last edited by RezaTayebiJ; 14-11-2007 at 18:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد نظر آقای طیب در مورد مایا خوب من شنیدم شما دیدین........... پس حرفی نیست.
    در مورد اینکه سادگی ویندوز رو با مکینتاش یا OS X مقایسه کرده بودین بر فرض که این سیستم عامل ساده س (من که فقط snapshot شو دیدم) ولی اینو در نظر بگیرین که سخت افزارش دست هرکسی نیست. این خودش باعث شد ویندوز یکه تاز بازار PC های عموما ارزان قیمتتر باشه.............. خوب میمونه ویندوز و لینوکس حالا سادگی فقط میتونه دلیل موفقیت (حالا کاذب) ویندوز باشه این سادگی شامل همه چیز میشه شامل اینکه قدیمتره افراد زیادی بلدن و کلا فرهنگ ویندوزی رواج داره منظور من این بود وگرنه من با مفهوم User Friendly به اون معنائي که اکثر کاربرای ویندوز فکر میکنن مشکل دارم یعنی اصلا این مفهوم رو به این شکل قبول ندارم.

با حرفهای taia موافقم فقط اینکه بهرحال ماهیت فراگیری ویندوز رو هرچی بدونین از یه دید یه موفقیت مثلا از دید اقتصادی از رهبرای مایکروسافت و البته نه از دید کارشناسان تکنولوژی یا کاربرای مک و یونیکس و لینوکس و.... یا دولتمردان و... اینا به مایکروسافت ممکنه به چشم یه غده سرطانی نگاه کنن.............ولی خوب نمیشه منکر همه چیز مایکروسافت شد......البته نمیگم شما اینو گفتین بهرحال همه چیز نسبی هست.

راجع به این پست آخر هم:
    من استدلال استیو جابز رو نمیفهم که گفته دنبال کاربرای PC نیستیم به نظر من سوئیچ به معماری X86 یه گام در این راه بود حالا شاید واسه کم کردن هزینه ها بوده ولی بهرحال این یه گام به اون سمته یعنی چی میگه ما میخوام کاربرامونو زیاد کنیم ولی نه تسخیر بازار PC ؟؟؟ چیزی که هست کاربرای یونیکس و لینوکس هیچوقت سمت مک نمیرن نه به خاطر اینکه مک بده یا ..... به خاطر اینکه اونائي که امروز یونیکس کارن دران توی زمینه به خصوصی کار میکنن زمینه ای که توی ویندوز یا مک فراهم نیست این خیلی اتفاق می افته که یه لینوکس کار به یونیکس سوئيچ میکنه و یا بلعکس اما این گذارها بین یونیکس یا مک و بلعکس خیلی نادره......خود شما هم اینو گفتین ولی به زبون دیگه
    همونطور که خود شما هم گفتین با توجه به شرایط و سیاستهای فعلی اپل این شرکت نمیتونه توی عرصه pc با لینوکس و ویندوز رقابت کنه اصلا دلیل اینکه به سمت اپن سورس رفته مثل خیلی از شرکتهای دیگه اینه که از دستاوردها و مزایای داشتن یه جامعه اپن سورس استفاده کنه وگرنه عاشق چشم ابروی جامعه اپن سورس نبوده منافعش ایجاب میکرده و این خودش یه امتیاز مثبت واسه اپل هست خیلی از شرکتها این کار رو کردن مثلا دو تا نزم افزار ریاضی توی عرصه پردازش سمبولیک داشتیم یکی Mathematica یکی هم Maple ایندوتا رقیب هم بودن ولی Maple با اپن سورس شدن به شدت توسعه پیدا کرد و رقیب خودشو تقریبا نابود کرد تقریبا هر ۹ ماه اگه اشتباه نکنم ورژنش بالاتر میرفت و خودشه بعنوان مکمل Matlab مطرح کرد.........در حالیکه اون یکی با سابقه تر و معروف تر بود.....

آخر اینکه این فروم جای بحثه........بحث کردن وقتی درست باشه یعنی قواعدش رعایت بشه که فعلا شده هیچ مشکلی نداره ............ مثلا من یاد گرفتم که OS X اپن سورس هم هست راستش فکر میکردم ازون یونیکس های کد بسته باید بیسش باشه یا .......

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی آقای طیب راجع به اینکه استودیوهای فیلم سازی از یونیکس استفاده میکنن و نه دقیقا لینوکس یکم مشکوکم امکان داره اطلاعات دقیقتری بدین شاید اون دوستان کل یونیکس و لینوکس رو یکی گرفتن شاید هم منظورشون همون irix قدیمی بوده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی آقای طیب راجع به اینکه استودیوهای فیلم سازی از یونیکس استفاده میکنن و نه دقیقا لینوکس یکم مشکوکم امکان داره اطلاعات دقیقتری بدین شاید اون دوستان کل یونیکس و لینوکس رو یکی گرفتن شاید هم منظورشون همون irix قدیمی بوده؟
    این حرف رو دوستانی که اونور آب کار می کنن زدن. در مورد صحت کلامشون خود من هم شک دارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چند ساعت پیش که داشتم با یکی از دوستانم (که بر روی مک او اس برنامه می نویسه) صحبت می کردم در مورد باز بودن مک اوس ازش سوال کردم...
    بخش هایی از base این سیستم عامل عملا بسته هستن. البته قدرت مانور زیاد هست اما نه به اندازه ی لینوکس.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط RezaTayebiJ
    بخش هایی از base این سیستم عامل عملا بسته هستن. البته قدرت مانور زیاد هست اما نه به اندازه ی لینوکس
    بخشی باز یا بسته معنی نداره
    ایا شما میتونین سورس هسته رو دریافت یا تغییراتی اعمال کنید ؟
    یا اینکه دارای لایسنسی هست که این اختیارات رو به کاربر بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •