آره که میشه(من معدلم 11.7 هست)
رشته ات چیه؟
من ریاضیم
نتیجه ی کانون امروزم:
تراز کل:6611
آره که میشه(من معدلم 11.7 هست)
رشته ات چیه؟
من ریاضیم
نتیجه ی کانون امروزم:
تراز کل:6611
دوستان شما چی کردین؟
(راستی شما پیشو جواب دادین)
من که جواب دادم:
حساب:درصد65
فیزیک:85
گسسته:یادم نیست(حالم ندارم نیگاش کنم)ولی بالای 60 بود
سلام دوست عزیز
من رشته ام ریاضیه
با این وجود توی عمومی ها کمکت می کنم(اگه بتونم)
سطح دانش توی دروس عمومی چقدره
سال سوم روزی چند ساعت می خوندی(میانگین)
توی چه دروسی مشکل داری؟
دیگه هرچی خودت فکر می کنی لازمه بگو
دوست عزیز بی خیالش شو
تا می تونی تست بزن(من روزی حدودا 250 تا رو می زنم)
یه خبر(شاید تکراریه):
مود ملاباشي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با تاكيد بر اينكه امسال درصد قبولي كنكوريها بالاست، افزود: داوطلبان بايد در انتخاب رشته به علايق خود توجه داشته باشند.
وي با بيان اينكه داوطلبان نيازي به مراكز مشاوره ندارند، گفت: داوطلبان اگر به توصيههاي سازمان سنجش توجه كنند ديگر نيازي به مراكز مشاوره نخواهند داشت هرچند كه بزرگترها با توجه به شناختي كه از رشتهها دارند ميتوانند رشتههاي دانشگاهي را به داوطلبان معرفي كنند.
معاون دانشجويي وزارت علوم تاكيد كرد كه كنكوريها بر اساس علايق خود انتخاب رشته كنند و سرنوشت آينده خود را با پسرخاله و دخترخاله و اقوام ديگر گره نزنند.
وي اظهار كرد: داوطلبان با داشتن اشتهاي كاذب يعني انتخاب رشتهها و دانشگاههايي كه نيازمند معدل و نمره كنكور بالايي شانس قبولي خود را كاهش ميدهند.
ملاباشي به داوطلبان كنكور تاكيد كرد كه اگر اشتهاي كاذب را حذف كنند، ميتوانند در يكي از دانشگاههاي كشور قبول شوند و امسال هيچ كس بدون نصيب در كنكور نميماند.
چقدر آآآآآآآآسووونه مخصوصا دیفرانسیلش!!!
شانس من بدبخت که پارسال و پیارسال کنکور دادم و آخرش هم گذرم خرد به تهران جنوب (( آزاد))
زمان ما اینطور ساده نمیگرفتند.
کنکور 85 بود که در کل کشور یک نفر ریاضی صد درصد زد و هیچکس هم فیزیک بالای 85 درصد نزد (( دکتر نکوئی کارشناس کنکور اینو گفته بود))
شاید هم چون من 12 واحد ریاضی دانشگاه پاس کردم (( یعنی تقریبا اندازه یه مهندس که کلاس کنکور درس میده))
سوالات کنکور به نظرم آسون میاد.
ولی به هر حال توپ درس بخونید و ... بزنین چرا که زمانی که اسمتونو تو اینترنت یا روزنامه به عنوان قبولی میبینید یکی از بهترین و فراموش نشدنی ترین لحظات عمرتون هست
یادم میفته کامپیوتر قبول شدم و اونطرف روزنامه فروشی یه دختری بود که تا روزنامه رو واز کرد زد زیر گریه...
در هر حال اگه کمکی مشاوره بدرد نخوری چیزی خواستیدمن به عنوان کسی که یه سال طعم شکست در کنکور و سال بعد طعم موفقت رو چشیده حاضرم با جان و دل کمکتون کنم (( بچه های ریاضی البته ))
واقعا باعث افتخارمه بتونم تو موفقیتتون سهم چند صدم درصدی داشته باشم !!!
موفق باشید
رتبه اول کنکور سراسری ریاضی سال 1380 با معدل 06/10 از روستاهای اطراف اصفهان
آره عزیزم
کارش به جایی رسیده بود که کشوندنش سازمان سنجش و دوباره ازش کنکور گرفتند و تمام دروس اختصاصی رو جلوی چشم کارشناس سازمان سنجش 100% زد !!
کنکور یه بحث هست و معدل یه بحث دیگه !!!
حفظ کردن دروس اونهم دروس اختصاصی میدونی نتیجه اش تو این کنکور مفهومی که از معارف گرفته تا دیفرانسیلش رو سوالات فلسفی میدن چه آخر و عاقبتی داره ؟؟؟؟؟؟
میخوای بهت بگم دوست من ؟؟؟؟؟
دو ماه بعد کنکور میری همون جایی که کارت ورود به جلسه رو گرفتی که جواب کنکور رو بگیری
خدای ناکرده
خدای ناکرده میبینی نوشته
داوطلب گرامی شما مجاز به انتخاب رشته نیستید
و همونجا انگار تمام دنیا خراب میشه رو سرت!!
حرفها و قلبمه سلمبه های پدر و مادر
قبول شدن دوستات در دانشگاه و پوز خند دکتر مهندس شدنشون به شما !!!!
و از همه بد تر یکسال دیگه بشین و اینبار مفهومی بخون !!!
پس از همین امسال مفهومی بخون دوست من![]()
کاملا درسته
دوست من به نظر من اصلا هیچ چیز رو نباید حفظ کرد
باید فهمید
فوقش4 بار میخونی
دیگه
عوضش همیشه یادت میمونه
درسته ولی سال 80 که معدل تاثیری نداشته.من ترسم از تاثیر معدل توی رتبه ست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)