تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 19 اولاول ... 5111213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 184

نام تاپيک: افت قيمت N73

داره خودمونی میشه BRUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببین عزیز. کی گفته کیفیت این گوشی های چینی پایینه ؟ بابا نمیشه در این مورد تخصصی اظهار نظر کرد. فقط اینو میدونم با مجوز نوکیا میزنه ن غیرقانونی. فقط چینیه دیگه چه میدونم. من بودم نمیخریدم.
    آقا اگه چین با مجوز میزنه پس چرا روش میزنه فنلاند؟؟؟؟؟؟....باید بزنه چین و اشاره کنه به لیسانس فنلاند

مثل نوکیای مجرستان و.....

....و اگر هم غیر قانونیه پس اینهمه کیفیت رو از کجاش آورده

هنوز نمیشه راجع به چینی بودنش تصمیم گرفت

وقتی میری تو مغازه یارو میگه چینیشو دارم 350 و اصلشو دارم 400 که تو مجبور بشی 400 بخری و نری از مغازه بغلی 380 بگیری....اینارم توجه داشته باش دوست من

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما مثل اینکه خوب نخوندی...
    میگم برو Gsmarena قیمت رو زده . دیگه همه این سایت رو میشناسن . نمودار قیمت N73رو هم زده و مشخصه که قیمتش چه جوری نوسان کرده .در ضمن من از خودم قیمت ندادم که بخواد بره بالا یه بیاد پایین . این قیمت سایت های مختلفه که داره به سرعن میاد پایین .
    البته دیگه حرص نخور شما . تو همین یک هفته ملت همه رفتن خریدن . دیگه کار از کار گذشت . خز شد رفت . این چند روزه هر کی رو دیدم گفت می خوام برم N73 بخرم . منم در راستای حمایت از طرح خز شدن این گوشی به همه توصیه کردم برن بخرن حالشو ببرن .
    بابا برن بخرن. شما چه قدر سطحی نگر هستید آخه. وقتی من ببینم یکی که دو کلاس سواد نداره. یا یکی که از موبایل چیزی حالیش نیست دستش n73 هست اولین کاری که میکنم گوشیشو میگیرم دستم یه نگاهی میکنم میدم دستش میگم دوزار نمیارزه. بعد میپرسه چرا ... منم phone guardian و acm و LivePVR و ..... نشونش میدم و .....

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما مثل اینکه خوب نخوندی...
    میگم برو Gsmarena قیمت رو زده . دیگه همه این سایت رو میشناسن . نمودار قیمت N73رو هم زده و مشخصه که قیمتش چه جوری نوسان کرده .در ضمن من از خودم قیمت ندادم که بخواد بره بالا یه بیاد پایین . این قیمت سایت های مختلفه که داره به سرعن میاد پایین .
    البته دیگه حرص نخور شما . تو همین یک هفته ملت همه رفتن خریدن . دیگه کار از کار گذشت . خز شد رفت . این چند روزه هر کی رو دیدم گفت می خوام برم N73 بخرم . منم در راستای حمایت از طرح خز شدن این گوشی به همه توصیه کردم برن بخرن حالشو ببرن .
    فکر کنم توضیحات جناب Metallica تو این زمینه کافی باشه ...در ضمن ..شکر خدا من الان هم N73 دارم و هم W900 (به آرزوی موبایلیم رسیدم ) ، پس حرص هیچیو نمی خورم . اطلاعاتی رو هم که میدم ، منطقیه و به قول خودتون جهت شفاف سازیه . ابداً هم به واژه خز اعتقاد ندارم ، همه دنیا هم بخرن بازم نگهش میدارم چون ازش راضیم

اگه شما 350 دلار قیمت داری ، من 530دلار و حتی 700 دلار هم قیمت دارم ! اگه خواستی سایتاشو براتون لیست کنم .

یعنی چین انقدر شبیه اصلش زده که با هیچ روشی قابل تشخیص نیست؟؟؟؟؟

پس من برای حمایت از کارگر های چین میرم یه چینیشو با افتخار میخرم
    شما مثل اینکه پستها رو نمی خونیها ؟!!! بابا...بخدا چین بزرگترین سازنده گوشی تو دنیاست ، جزئی از کمپانی نوکیا شده دیگه ... نمی دونم چرا گوشیها رو به دو دسته اصل و چینی تقسیم میکنید ؟!!!! حداقل بگید فنلاندی- چینی

1_هرکی در مورد گوشيها ی جديد n73 ا يه نظری ميده
    يکی ميگه ساخته چين يکی ميگه هند
    يکی ميگه فنلنده ولی افت قيمت داشته

2_کسی هست که جديدنn73 گرفته باشه با همين قيمتايه پايين
    رازی بوده از گوشی آيا کيفتش در حدn73 هايه سری قديم همين اصليا هست
    کسی تونسته بد از خريدن گوشی بفهمه ساخته کجاست؟ نه از ليبل پشتش از همين
    کد و سريال و .........

3_يه چيزه ديگه اگه گوشی رو با گارانتی بگيريم ميشه روی فنلاندی(اصل) بودنش حساب کرد
    چون گارانتی دار گرفتيم يا به اونم نميشه اعتماد کرد
    الان قيمته n73 در تهران بدونه گارانتی و با گارانتی اتصالت چنده (من شرستانم)

خودم اصليشو دارم واسه برادرم ميخوام
    ميشه با گوشی خودم مقايسه کنم ببينم اصله

ببینید...اگه چینی هم باشه ، هیچگونه تفاوت ظاهری ای ندارن ، مگه اینکه تو کیفیت عکس و فیلم و نرم افزار و سرعت ، بعداً گندش در بیاد . درست مثل K750 های سری اول و K750 های امروزی ... دوتا عکس از یه مکان با دوتا گوشی دارم که یکیش مال خودمه که پارسال گرفتم و یکیش مال دوستمه که الان گرفته ، تفاوت کیفیتشون کاملاً محسوسه
    100 درصد گارانتی ها از این نظر قابل اعتمادن ، در واقع ، تنها خاصیت گارانتی همینه !!

N73 اکبند .. فنلاندی اصل (تضمین شده ...) ... 375 تومن ....
    اگه خواستی پیغام خصوصی بده شمارشو بهت بدم .....
    سامان جان اگه به تضمین فروشنده اینکار رو میکنی ، سخت در اشتباهی چون همین فروشنده ها می خواستن P990 رو با تضمین اصل فرانسه بودن به ما 300 بندازن !! (امر محال) . دیگه خودتون جریان P990 هارو میدونید دیگه
    البته اینا هم تقصیری ندارن ، عمده فروش این تضمین رو به اینا میده ، اینا هم به ما

بابا برن بخرن. شما چه قدر سطحی نگر هستید آخه. وقتی من ببینم یکی که دو کلاس سواد نداره. یا یکی که از موبایل چیزی حالیش نیست دستش n73 هست اولین کاری که میکنم گوشیشو میگیرم دستم یه نگاهی میکنم میدم دستش میگم دوزار نمیارزه. بعد میپرسه چرا ... منم phone guardian و acm و LivePVR و ..... نشونش میدم و .....
    عزیز در مورد این acm و LivePVR و ... یه توضیح بدی بد نیست . سوادمون زیاد میشه

آقا اگه چین با مجوز میزنه پس چرا روش میزنه فنلاند؟؟؟؟؟؟....باید بزنه چین و اشاره کنه به لیسانس فنلاند

مثل نوکیای مجرستان و.....

....و اگر هم غیر قانونیه پس اینهمه کیفیت رو از کجاش آورده

هنوز نمیشه راجع به چینی بودنش تصمیم گرفت

وقتی میری تو مغازه یارو میگه چینیشو دارم 350 و اصلشو دارم 400 که تو مجبور بشی 400 بخری و نری از مغازه بغلی 380 بگیری....اینارم توجه داشته باش دوست من
    اینا کار هموناییه که گوشی قاچاق وارد میکردن ، سریال چنج میکردن ، و یه لیبل با شماره سریال روی جعبه می چسبموندن پشت گوشی و به اسم سریال اصلی میفروختن !
    در مورد فروش فنلاند و چینش باید بگم ظاهراً حقیقت داره ، به نظرم 400 تومنیش قابل اعتماده ...یکی از دوستان همینجا اعلام کرده بود خریده و تمام خصوصیات گوشیهای سری اولی رو داره
    Last edited by !Bikhaneman!; 09-07-2007 at 23:54.

داره خودمونی میشه BRUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کار هموناییه که گوشی قاچاق وارد میکردن ، سریال چنج میکردن ، و یه لیبل با شماره سریال روی جعبه می چسبموندن پشت گوشی و به اسم سریال اصلی میفروختن !
    در مورد فروش فنلاند و چینش باید بگم ظاهراً حقیقت داره ، به نظرم 400 تومنیش قابل اعتماده ...یکی از دوستان همینجا اعلام کرده بود خریده و تمام خصوصیات گوشیهای سری اولی رو داره
    یعنی بزودی لیبل چین روی گوشی نمایان میشه؟؟
    حالا که دیگه رجیستر مهم نیست پس نباید دستکاری بشه دیگه

بعدشم معمولا اختلاف قیمت جنسای چینی با غیر چینی بیشتره ... اما فعلا که همشو دارن به یه قیمت میدن تقریبا
    Last edited by BRUSH; 10-07-2007 at 00:14.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یعنی بزودی لیبل چین روی گوشی نمایان میشه؟؟
    حالا که دیگه رجیستر مهم نیست پس نباید دستکاری بشه دیگه

بعدشم معمولا اختلاف قیمت جنسای چینی با غیر چینی بیشتره ... اما فعلا که همشو دارن به یه قیمت میدن تقریبا
    معلوم نیست...
    اختلاف داره...زمانی که 340 بود ، یکی از دوستانی که اینجا عضوه 395 خریده بود . البته به اون هم زیاد نمیشه اعتماد کرد .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

عزیز در مورد این acm و LivePVR و ... یه توضیح بدی بد نیست . سوادمون زیاد میشه
    acm مخفف برنامه Advance Call Manager که یه برنامه برای مدیریت تماسها اعم از رد کردن تماس .. منشی .. پروفایلهای مختلف برای زمانهای گوناگون و .... هست که اگه برنامه شو هم پیدا کنی باید ساین کنی که با این وضع سایت Symbiansigned فلان نمیشه ....
    LivePVR هم ضبط صدا در حین مکالمه هست .....

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

نه خير اين داستان همچنان ادامه داره!
    دوستان همين جا بحث رو تموم كنيم بهتره چون هيچ كدوم از طرفين كوتاه نميان!
    سامان يه عكس از زير باتري پشت گوشيت بزار خيال همه رو راحت كن.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

چشم تا عصری یه عکس از پشت گوشی و زیر باتری میزارم تا همه ببینن .....
    به نظر منم بهترین راه حل برای تموم شدن این بحثها همینه .....
    رضا جان من کشته این نظراتتم .....

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم با دوستان موافقم ...دیگه گفتنیها گفته شد و تو همین چند صفحه اخیر هر کس هر نتیجه ای می تونسته بگیره ...دیگه تکرار بیش از حد باعث لوس شدن قضیه میشه...حالا یا چین یا مریخ دیگه همینه که هست ...اونایی که می خوان ، باید برن بگیرن و دربند این چیزاش نباشن

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

acm مخفف برنامه Advance Call Manager که یه برنامه برای مدیریت تماسها اعم از رد کردن تماس .. منشی .. پروفایلهای مختلف برای زمانهای گوناگون و .... هست که اگه برنامه شو هم پیدا کنی باید ساین کنی که با این وضع سایت Symbiansigned فلان نمیشه ....
    LivePVR هم ضبط صدا در حین مکالمه هست .....
    آهااااا ...فکر کردم اینا برنامه هایی برای چک کردن گوشی و ... هست .
    من ACM کرک شده دارم ، فرصت کنم آپ میکنم ، بهترین برنامه هم برای ضبط صدا ، Ultaimate Voice Recorder هست که جدیداً تو Dotsis توسط Mojtaba ارائه شده اما خودم نتونستم با روشهایی که گفت کرکش کنم ولی داره کار میکنه ...بی نظیره . توضیحات بیشتر رو اگه بخواین تو تاپیک 73 میگم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •