تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 277

نام تاپيک: کلوپ گوشی 6600

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی چی برای ویروس گوشیو رو فروختی این شد دلیل ؟؟؟؟
    این که با یه آنتی ویروس ساده حله
    نه این یکی از دلایلش بود
    کلا دیگه باهاش حال نمیکردم 4 سال بود داشتمش

داره خودمونی میشه saeid.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من 6600 خودم و برادرم رو فروختم و از شرشون راحت شدم چون اگر یک روز ویروس نمی گرفتن روزشون شب نمی شدبرای خودم k800 گرفتم و برای برادرم 8800 گرفتم
    یعنی چی ؟ پس چرا من مشکلی ندارم تازه کاری که من از گوشی میکشم کس دیگه نمیکشه هزار جور برنانه و کوفتو زهر مار دیگه میریزم و پاک میکنم نگه میدارم تا دلت بخواد باش کار میکنم تا حالا ویروس نداشتم حتی هنگ هم نمیکنه مشکل شما طرز استفادتونه
    معمولا مردم عادی باید گوشی ساده مثل گوشیای سونی اریکسون بگیرن که همشونم برنامه هاشون یه جوره و سادس خیلیا اصلا با سیمبیان مشکل دارن
    منم میخوام عوض کنم اما نه برای اینجور چیزا من خوشم میاد گوشیم امکاناتش زیااد باشه و لذت ببرم

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی چی ؟ پس چرا من مشکلی ندارم تازه کاری که من از گوشی میکشم کس دیگه نمیکشه هزار جور برنانه و کوفتو زهر مار دیگه میریزم و پاک میکنم نگه میدارم تا دلت بخواد باش کار میکنم تا حالا ویروس نداشتم حتی هنگ هم نمیکنه مشکل شما طرز استفادتونه
    معمولا مردم عادی باید گوشی ساده مثل گوشیای سونی اریکسون بگیرن که همشونم برنامه هاشون یه جوره و سادس خیلیا اصلا با سیمبیان مشکل دارن
    منم میخوام عوض کنم اما نه برای اینجور چیزا من خوشم میاد گوشیم امکاناتش زیااد باشه و لذت ببرم
    من که ازش خسته سده بودم خیلی هم ازیتم نمی کرد بجز ویروس که اون همبرای من مشکلی نداشت بلکه وقتی چیزی برای کسی میفرستادم میگفت ویروس داشته
    برام خسته کننده شده بود آخه 4 .5 بود داشتمش برام کسل کننده شده بود و یکنواخت برای همین عوضش کردم اما هنوز تو خونمون هستش چون به برادر کوچکترم ارث رسیده

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

من علاوه بر 66 یه دونه ان 73 ناقابل هم دارم ولی با این یکی خیلی حال میکنم فقط 66

داره خودمونی میشه Tina1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تینا با نام محمد یه بار بگی فکر کنم جواب میگیری از برنامه ای که نصب کردی احتمال قوی از اون ولی اینکه دقیق بگم چیه نمیتونم
    و اینکه بقیه میگن به گوشیتو گوشکوب مگه تو به حرف مردم زنده ای

تينا با نام محمد ديگه چه صيغه ايه ؟؟؟! اسم من محمد نيست از قول آقاي نامدار نقل كرده بودم ، كه... اون شكلي اومد.
    بعد هم اينكه من مطلبي رو دو بار گفتم نشان بر تاكيد ميباشد!!
    گفتم كه برنامه رو پاك كردم ولي بازم هست راه ديگه اي غير از فرمت كردن واسه از بين بردنش وجود نداره؟
    App closed Wmadec App closed Ncnlist App closed main
    كي گفته اگه بقيه اين حرفو نزنن من ميميرم؟؟!!! بقيه به اين گوشي ميگن گوشكوب اتفاقا چندان هم بي ربط نميگن !

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

!!! بقيه به اين گوشي ميگن گوشكوب اتفاقا چندان هم بي ربط نميگن !
    من هم باهات موافقم اخه کمی ضایع هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hamid_PaK's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسلما اگه با فرمت درست نشد با فلش حتما میشه
    اگه انجام دادی خبرشو بده بگو اشکال از کجا بود
    جدا که تعجب آوره ، گوشی چند روزی بود که بیکار افتاده بود روشنش کردم درخواست تنظیم زمان اومد و من بعدش تصادفا دکمه صفر رو فشار دادم و با کمال تعجب دیدم که صفر نوشته شد ، دکمه های 7 8 و 9 نیز بکار افتاده بود !!!
    بعدش هم براحتی فرمت سخت (GREEN * 3) شد ...
    الان هم داره بخوبی کار می کنه !!!

یا حق ...

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جدا که تعجب آوره ، گوشی چند روزی بود که بیکار افتاده بود روشنش کردم درخواست تنظیم زمان اومد و من بعدش تصادفا دکمه صفر رو فشار دادم و با کمال تعجب دیدم که صفر نوشته شد ، دکمه های 7 8 و 9 نیز بکار افتاده بود !!!
    بعدش هم براحتی فرمت سخت (GREEN * 3) شد ...
    الان هم داره بخوبی کار می کنه !!!

یا حق ...
    خوب خدا رو شکر مشکل شما هم حل شد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

گوشی به این عالی هیچ گوشی عین 66 گیرتون نمیاد از نظر نرم افزاری این همه ساپورت بشه الان که من ان 73 خودمو با 66 مقایسه میکنم میبینم از لحاظ نرم افزاری و نصب برنامه 66 پیشتاز گوشیهاست و سره رو دستش بلند نشده خودتون قضاوت کنید نظر بدید اگه اشتباهه بگید اشتباه میگم
    این نظر من بود؟؟؟
    نظر شما چیه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

گوشی به این عالی هیچ گوشی عین 66 گیرتون نمیاد جدای از قدیمی بودن گوشی و دیگه از دور خارج شدنش از نظر نرم افزاری این همه ساپورت بشه الان که من ان 73 خودمو با 66 مقایسه میکنم میبینم از لحاظ نرم افزاری و نصب برنامه 66 پیشتاز گوشیهاست و سره رو دستش بلند نشده خودتون قضاوت کنید نظر بدید اگه اشتباهه بگید اشتباه میگم برنامه برای سری os9 خیلی کمتز از سری os60 و os70 حالا باید اینو به حساب جدید بودن گوشی ها ی سری 9os گذاشت یا کم کاری شرکت های نرم افزاری
    ورود گوشی های جدید همراه با ساپورت همه جانبه اون نیست !!!!
    این نظر من بود؟؟؟
    نظر شما چیه ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •