نه این یکی از دلایلش بود
کلا دیگه باهاش حال نمیکردم 4 سال بود داشتمش
نه این یکی از دلایلش بود
کلا دیگه باهاش حال نمیکردم 4 سال بود داشتمش
یعنی چی ؟ پس چرا من مشکلی ندارم تازه کاری که من از گوشی میکشم کس دیگه نمیکشه هزار جور برنانه و کوفتو زهر مار دیگه میریزم و پاک میکنم نگه میدارم تا دلت بخواد باش کار میکنم تا حالا ویروس نداشتم حتی هنگ هم نمیکنه مشکل شما طرز استفادتونه
معمولا مردم عادی باید گوشی ساده مثل گوشیای سونی اریکسون بگیرن که همشونم برنامه هاشون یه جوره و سادس خیلیا اصلا با سیمبیان مشکل دارن
منم میخوام عوض کنم اما نه برای اینجور چیزا من خوشم میاد گوشیم امکاناتش زیااد باشه و لذت ببرم
من که ازش خسته سده بودم خیلی هم ازیتم نمی کرد بجز ویروس که اون همبرای من مشکلی نداشت بلکه وقتی چیزی برای کسی میفرستادم میگفت ویروس داشته
برام خسته کننده شده بود آخه 4 .5 بود داشتمش برام کسل کننده شده بود و یکنواخت برای همین عوضش کردم اما هنوز تو خونمون هستش چون به برادر کوچکترم ارث رسیده![]()
من علاوه بر 66 یه دونه ان 73 ناقابل هم دارم ولی با این یکی خیلی حال میکنم فقط 66
تينا با نام محمد ديگه چه صيغه ايه ؟؟؟! اسم من محمد نيست از قول آقاي نامدار نقل كرده بودم ، كه... اون شكلي اومد.
بعد هم اينكه من مطلبي رو دو بار گفتم نشان بر تاكيد ميباشد!!
گفتم كه برنامه رو پاك كردم ولي بازم هست راه ديگه اي غير از فرمت كردن واسه از بين بردنش وجود نداره؟
App closed Wmadec App closed Ncnlist App closed main
كي گفته اگه بقيه اين حرفو نزنن من ميميرم؟؟!!! بقيه به اين گوشي ميگن گوشكوب اتفاقا چندان هم بي ربط نميگن !
من هم باهات موافقم اخه کمی ضایع هست
جدا که تعجب آوره ، گوشی چند روزی بود که بیکار افتاده بود روشنش کردم درخواست تنظیم زمان اومد و من بعدش تصادفا دکمه صفر رو فشار دادم و با کمال تعجب دیدم که صفر نوشته شد ، دکمه های 7 8 و 9 نیز بکار افتاده بود !!!
بعدش هم براحتی فرمت سخت (GREEN * 3) شد ...
الان هم داره بخوبی کار می کنه !!!
یا حق ...
خوب خدا رو شکر مشکل شما هم حل شد
گوشی به این عالی هیچ گوشی عین 66 گیرتون نمیاد از نظر نرم افزاری این همه ساپورت بشه الان که من ان 73 خودمو با 66 مقایسه میکنم میبینم از لحاظ نرم افزاری و نصب برنامه 66 پیشتاز گوشیهاست و سره رو دستش بلند نشده خودتون قضاوت کنید نظر بدید اگه اشتباهه بگید اشتباه میگم
این نظر من بود؟؟؟
نظر شما چیه ؟؟؟؟
گوشی به این عالی هیچ گوشی عین 66 گیرتون نمیاد جدای از قدیمی بودن گوشی و دیگه از دور خارج شدنش از نظر نرم افزاری این همه ساپورت بشه الان که من ان 73 خودمو با 66 مقایسه میکنم میبینم از لحاظ نرم افزاری و نصب برنامه 66 پیشتاز گوشیهاست و سره رو دستش بلند نشده خودتون قضاوت کنید نظر بدید اگه اشتباهه بگید اشتباه میگم برنامه برای سری os9 خیلی کمتز از سری os60 و os70 حالا باید اینو به حساب جدید بودن گوشی ها ی سری 9os گذاشت یا کم کاری شرکت های نرم افزاری
ورود گوشی های جدید همراه با ساپورت همه جانبه اون نیست !!!!
این نظر من بود؟؟؟
نظر شما چیه ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)