سلام Shark جان و nimo جان...
خواهش ميکنم shark جان و nimo جان قابل شماهارو نداشت
سلام Shark جان و nimo جان...
خواهش ميکنم shark جان و nimo جان قابل شماهارو نداشت
من با هر بوتری میخوام لوگین شم این ارور میاد:
Run-time error'9':
Subscript out of range
کسی میدونه مشکل چیه :?:
hamid_badboy64,جان ببين چه ocx رو ميخواد اگه عكس اين ارور رو هم بذاري رودتر متوجه منظورت ميشم
چقدر مردم آزار توي اين سايت فراوونه!!!!!!!1
*عیسی*جان اولا مردم آزاري نيست دفاع شخصيه
لطفا پست هاي آبدار نديم با هم ديگه بهتره :mrgreen:
SHARK_Chevanton, جان تاپیکتون باحال شده فقط سورس ویروس هم بزارین دیگه دیگه دیگه دیگه دیگه دیگه خیلی خیلی باحال میشه ولی بوتر کمتر بزارین و کمی هم اکسپلویت باید بگم که تاپیک خفن تر از خفن میشه .
سورس ویروس بذارین - من که طالببببببببم
موفق و سربلند باشید![]()
اول سلام
نخير بابا اينجا ظاهرا همه اند معرفتن من كه كم آوردم الان هم دارم عرق خجالتي كه آلكس عزيز داد و پاك ميكنم :oops:
نميدونم چطور ميتونم جبران كنم .آلكس جان من هيچ وقت چنين بي ادبي نميكنم ما ديشب هم زمان مينوشتيم و چون من كند تايپ ميكنم اين مورد پيش اومد ببخشيد.
(شارك دوست داشتني:من كه هيچي پدر جد خدا بيا مرزم هم اهل خرابكاري نبود .ما براي وصل كردن آمديم....
من هدفم اين بود كه در حد امكان ساده و آماتور بنويسيد تا منم كه مال يه نسل قبل از شما هستم هر چند موجز و مختصر يه چيزاي ياد بگيرم آخه اون موقعي كه بايد اين مباحث و ياد ميگرفتيم اوضاع مثل الان مساعد نبود. بگذريم...////)
البته بازم سوء تعبير نشه منظورم كل مباحث كامپيوتر و اينترنت هست. نه فقط اين موارد .من براي هر دو نفر شما يه مايل سندميكنم(البته فردا شب چون تو اين چند شبي كه اينجا با شما آشنا شدم اصلا نخوابيدم و تا تونستم ازتون چيز ياد گرفتم صبحم بايد ساعت 7سر كار باشم) فقط سعي كنيد اگه تونستيد زودتر جواب بديد ميترسم اينجا بيشتر بنويسم حقي از كسي ضايع بشه و معترضم بشن.فدايي معرفت تمام جووناي ايروني.ياعلي مدد
بچه ها لطفا يكي جديدترين مجيك پي سي رو بزاره
ممنون
![]()
سلام دوستان...
آقا مثل اينکه اسم تاپيک رو دوباره بايد عوض کنم!...ما که مردم آزار نيستيم ....
برنامه هامون مردم آزارن :mrgreen:
Shahed shahid جان شما هرچی ميخوای بپرس ....بچه های P30 world شما رو دست خالی نميذارن :arrow:
ايول shark جان... جواب همرو ميديا!!!!!...يک تنه همرو حريفی :mrgreen:
hamid_badboy جان و تمام دوستانی که مشکلی شبيه به مشکل ايشان دارند همانطور که Shark جان گفتند يه عکس از Error بذارن تا جوابب خودشون رو سريعتر دريافت کن
برم ببينم ميتونم سورس ويروس گير بيارم!!!
mohammad_5_2005 جان آخرين مجيک پی سی(قبلي) ورژنش چند بود؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)