3-4 ماه دیگه یعنی.
3-4 ماه دیگه یعنی.
این دکمه های دبلیو 960 یه کم به نظرتون ضایع نیست . منظورم زشت نیست. اخه گوشی به این گرونی باید مثل ان 95 فلزی و خوشرنگ باشه. الان مثلا هر کس این گوشی رو ببینه فکر میکنه یه گوشی ارزون قیمت دستمونه ولی ان 91 و ان 95 خیلی خوشکلن .
به نظر شما کیفیت دکمه هاش خوبه ؟
نه من موافق نیستم ! اصلا نمیخوره یه گوشی ارزون باشه ...در مورد N95 کاملا موافقم خیلی قشنگه ( هر چند من از گوشی های بار ( ساده ) از کشویی بیشتر خوشم میاد ... به همین خاطر w960 رو بیشتر میپسندم ) اما در مورد N91 موافق نیستم درسته فلزیه ولی لزوما گوشیی که بدنه فلزی داره قشنگ نیست ! به هر حال سلیقه ها متفاوت و محترمن ...این دکمه های دبلیو 960 یه کم به نظرتون ضایع نیست . منظورم زشت نیست. اخه گوشی به این گرونی باید مثل ان 95 فلزی و خوشرنگ باشه. الان مثلا هر کس این گوشی رو ببینه فکر میکنه یه گوشی ارزون قیمت دستمونه ولی ان 91 و ان 95 خیلی خوشکلن .
به نظر شما کیفیت دکمه هاش خوبه ؟
به نظرتون اگه وقتی دبلیو 960 اومد قیمتش هم سطح با ان95 میشه . به نظرم ان 95 تا 800 تومان پایین میاد .
اونوقت ارزش خریدن با کدوماشونه ؟؟؟؟
من 1 عکس از w960 تو سایت خود سونی اریکسون دیدم که انگار اون حلقه فلزی قابل باز شدن هست یعنی مثل پیچ میتونید از اون قسمت بازش کنید یا اینکه تو میره و هم سطح گوشی میشه ولی بیشتر به نظر میومد که بازش کرده باشن چون جاش خالی بود .راستی سرعت اننتقال اطلاعاتش در GPRS چقدره ؟ من که دیدم این و نوشته بود
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps ولی مالw950
GPRS HSCSD (max data speed 384 kbps (UMTS)) نوشته بود .یعنی 950 سرعتش بالاتره ؟
خوب اگه من باشم با توجه به فاکتورایه مهم واسه خودم به خاطر ال سی دی تاچ اسکرین و حافظه ی بالا و کیفیت صدای بهتر w960 واسم خیلی مناسبتره ! اما واسه کسی که دوربین واسش مهمه خوب N95 پنج مگه ( البته به نظر من مهمتر از بالا بردن مگا پیکسل چه تو دوربینایه موبایل چه دوربینایه دیجیتال بالا بردن کیفیت عکسهاست... ولی به هر حال با توجه به اینکه تو N95 رو دوربین تاکید میشه باید دوربین خوبی داشته باشه ) !به نظرتون اگه وقتی دبلیو 960 اومد قیمتش هم سطح با ان95 میشه . به نظرم ان 95 تا 800 تومان پایین میاد .
اونوقت ارزش خریدن با کدوماشونه ؟؟؟؟
به هر حال آدم باید با توجه به نیاز خودش و امکانات مورد نظرش گوشی بخره !
اطلاعات دقیق تر از عکس و صدای خروجی دبلیو 960 در دسترس دیگه نیست؟
صداش احتمالا مثل k800 هست ولی با کیفیتتر
عکسش هم احتمالا مثل k800 هست ولی بی کیفیتتر![]()
باحال بود مختصر و مفيد!
بزارين استدلال خودم رو در مورد صداي گوشي هاي سريه wبگم.كه همين w960هم جزء شونه!
تا اينجا صداي كدوم گوشي از همه بيشتر بوده!w900!
شك نكنيد سوني اريكسون با نام ژاپن تونسته واكمنشو زنده نگه داره شك نكنيد اينw910صداي به مراتب بلندتري ازw960داره! البته اگه 960 چيني باشه.در ضمن اونايي كه يادشونه ميگفتن w950سلطان صدا متاسفانه ديديد كه چي از آب درومد!
اينم از استدلال من اميدوارم مسخرم نكنيد.البته اين فقط يه نظريه است وممكنه 960 صداي واقعا بلندي داشته باشه.
موفق باشيد.
حرفت درسته . 950 قیمتش باید 200 تومان باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)