سلام جدیدتربن نسخه Auto GK رو میخواستم. ممنون.
دوستان سلام
مي خواستم بدونم فيلم هايي كه از دوربين فيلمبرداري روي كامپيوتر ميريزيم هم ميشه به اين صورت(rip) در ببياريم؟
من فيلم هايي كه از روي دوربين به كامپوتر انتقال ميدم كيفيت بالايي دارن ولي حجم خيلي بالايي هم ميگيرن! مثلا هميشه 8 گيگ و اينا هست!
نميشه با همون كيفيت ولي حجم پايين مثل دايويكس در آورد؟
البته بگم كه من اين كارو ميكنم مثلا با total video convertor حجمش هم هموني كه مي خوام ميشه ولي فيلمو كه نگاه ميكني بريده بريده نشون ميده!
از دوستان کسی نمیخاد جواب من رو بده؟؟
سرچ نمکینین و.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
جدیدترین نسخه پایدار
AutoGK 2.55
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام.
بله. AutoGK کلا برای تبدیل MPEG2 که دوربین های قدیمی میگیرن بسیار مناسبه. حجم و کیفیت خروجی هم که دست خودتونه.
سلام دوستان
میگم تو این نرم افزار عرض فایل خروجی را چه شکلی میشه مشخص کرد؟!
سلام.
در ابعاد فیلم, Width به معنی عرض یا پهنا و Height به معنی ارتفاع یا بلندی رایجه.
احتمالا منظور شما هم بعد دوم یعنی ارتفاع تصویر هست.
در AutoGK بخاطر حفظ Aspect Ratio یا نسبت تصویر, ارتفاع توسط خود برنامه محاسبه میشه.
کافیه شما Width رو تعیین کنید تا برنامه نسبت تصویر و ارتفاعی برای فایل در نظر بگیره.
سلام دوست من
ممنون
بله منظور من همون ارتفاع بود!
ولی یه مشکلی هست! من دارم سریال 24 را تبدیل میکنم همه را با ارتفاع 368 ریپ کرد به غیر از یه دونه از قسمت ها که با ارتفاع 480 ریپ شد! البته فیلم ها هم تفاوتی انگار ندارند ولی نمیدونم چرا اینطوری کرد!
به هر حال ممنون از بابت راهنمایی.![]()
خروجی برنامه Ideal DVD to AVI Converter 2.0.1 دارای کیفیت خوبی است و از همه مهمتر سرعت آن عالی است و از آن مهمتر حجم برنامه فقط 1.82 مگابایت است !
لینک دانلود :
http://dl.kamyabonline.com/download/program/Ideal%20DVD2%20AV.2.01.exe
شدیدا توصیه می شود دوستان امتحان کنند که اصلا ضرر نمی کنند .
Last edited by masud1384; 07-04-2009 at 11:58. دليل: رنگی کردن
Width رو دستی تنظیم کردید یا Auto زدید؟ بعیده AutoGK در محاسبه ارتفاع اشتباه کرده باشه.
اگر امکانش هست معرفیش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)