ممنون
جالبه الان که مثلا پج آبی کردن باطری رو میریزم همین اتفاقی که گفتم میوفته اما همین پچ باطری رو دوباره دانلود کردم و ریختم درسته و اون مشکل پیش نیومد ( نه تنها این پچ همه ی پچها )
امکان داره پچها طوری باشه که بعد از مدتی که روی PC باشه کار ندن؟
عالي
متوسط
ضعيف
ممنون
جالبه الان که مثلا پج آبی کردن باطری رو میریزم همین اتفاقی که گفتم میوفته اما همین پچ باطری رو دوباره دانلود کردم و ریختم درسته و اون مشکل پیش نیومد ( نه تنها این پچ همه ی پچها )
امکان داره پچها طوری باشه که بعد از مدتی که روی PC باشه کار ندن؟
آقا راستی یه پچ دیدم این بود اسمش
blinking_lamp_at_entering_call
شما میدونی چب هست و چکار میکنه؟
از اسمش اينجور بنظر ميرسه كه موقع زنگ خوردن گوشي لامپ فلاش روشن خاموش بشه.
خواهش ميكنم
شما پچ منو رو با notepad بازش كن بيشتر متوجه ميشي حتما مسيرشو درست نصب نكردي كه كار نكرده
براي sysgfx هم بايد يه پوشه با همين نام تو مموري كارت درست كني و بعد تمام فايلها رو توش كپي كني
خب تبريك ميگم كه مشكلتون حل شد.
ولي فكر نميكنم با گذشت زمان محتويات فايل عوض بشه حتما اوندفه گوشي درست به فار منيجر وصل نشده كه همچين اروري داده براي اطمينان ميتوني پچ قبلي رو كه نصب نميشد دوباره نصبش كني.و يه احتمال ديگه هم هست :داخل فايلهاي پچ كه متني هست اگه جلوي يه خط علامت ; گذاشته بشه اون خط غير فعال ميشه شايد همچين اتفاقي افتاده.
![]()
سلام توحيد عزيز
پلاگين واسه w700 r1ca021 مي خوام لطف !
توحيد جان من از اينكه تاپيك به اين با حالي زدي ازت تشكر مي كنم
خواهش مي كنم با كساني كه دارن نظم به هم مي زن برخورد كني
پلاگين؟؟؟
منظورتو متوجه نشدم اگه منظورت پچ هست چشم اگه چيز بدرد بخوري پيدا كردم ميزارم
امير جان برخورد رو بايد مديرا بكنن ولي اينجور چيزا طبيعيه و زياد پيش مياد و كاريش هم نميشه كرد بايد كسي كه پست ميده خودش يكم درك كنه و براي اينكه تعداد پستاش اضافه نشه پست نامربوط نده خدا رو شكر تو اين سايت به داشتن پست زياد چيز خاصي نميدن به جز يه كلمه كه بالاي آواتار نوشته![]()
راستي چطوري مي شه منوي گوشي رو عوض كرد فايل layout.xml بايد تغيير بدي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)