چي شد پس چرا كسي ديگه چيزي نميگه بازي كي منتشر ميشه پس![]()
چي شد پس چرا كسي ديگه چيزي نميگه بازي كي منتشر ميشه پس![]()
معلوم نیست بازی کی میاد ولی احتمالاً نیمه اول 2010 بیادش البته 3 تا قسمت هست حداقلش یکیش میاد، کلاً این بلیزارد تا بازی بده بیرون همه فنها رو دیوونه میکنه.
Battle Report IV
SD Size: 155.3MB
HD Size: 425.3MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح: تریلر چهارمین گزارش نبرد (Battle Report IV) هم منتشر شد که نبرد 19 دقیقه ای میان گروه تران (Terran) و پروتاس (Protoss) رو به تصویر میکشه. این نبرد در نهایت به پیروزی گروه تران منجر میشه. هنرنمایی Ghost, تک تیرانداز مخفی, که 4 انفجار اتمی رو خلق میکنه, مبارزات Siege Tank و Thor و Hellion و Marauder مقابل Zealot و Colossus و High Templar بخشهای دیدنی این تریلر رو تشکیل میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اینکارش میخاد فروش رو بالا ببره اینقدر دیر پخش می کنه که هر وقت پخش کرد همه رو هوا بخرن .
شبکه pmc حدود 2 ماه پیش چندتا تریلر پخش کرد گفت این بازی بیرون اومده
واقعا دیگه اعصاب برای آدم نمیمونه!!!!!!!!
همین کارا رو میکنه که اکثر رکورد ها در دست بلیزارد هست
Blizzard : امسال هیچ نسخه بتایی برای Starcraft II وجود نخواهد داشت!!
Chris Sigaty از Blizzard در IgroMir اعلام کرد که امسال هیچ طرحی مبنی برای نسخه بتای Starcraft II وجود ندارد. در عوض سازنده بازی ااعلام کرد نسخه بتا سال دیگه منتشر خواهد شد!
در 5 شنبه Activision تائید کرد که اولین قسمت از سه گانه Starcraft II در نیمه دوم سال 2010 منتشر خواهد شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها همه با هم .............بلیزارد دوست داریم..............![]()
سلام به همگي
من در به در دنبال بازي starcraft 2 هستم
اگه کسي از دوستان لينکشو داره لطفا به من معرفي کنه.(حتما نبايد فول باشه)
Last edited by Perpetual; 24-12-2009 at 06:55.
بازی هنوز منتشر نشده
به به. خبر داغ داغ.
نسخه بتای بازی رلیز خواهد شد در حالی که گفته بودن قرار نیست نسخه بتایی از بازی امسال منتشر بشه !!!!!
نسخه بتا حجمش 8.3 گیگ هست. چیکار کردن لامصبا . . .
این هم جمله ای که گفتن :
ما خیلی هیجان زده هستیم که به قسمت تست نسخه بتای بازی رسیدیم و ممنون میشیم از کمکتون برای کامل کردن نسخه نهایی بازی . چیز های خیلی زیادی برای تست وجود داره . قسمت single player بازی و یه تجربه جدید توی قسمت Multiplayer .
منتظر Feed back هاتون هستیم.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aghamajid1369; 26-12-2009 at 02:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)