سلام
یکی هم منو دعوت کنه
البته من 16 سالمه(چه ربطی داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
سلام
یکی هم منو دعوت کنه
البته من 16 سالمه(چه ربطی داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
امين جان سلام
اين قرار كه دعوتي نيست و نياز به دعوتنامه نداره. هر كدام از دوستان عزيزمون كه تمايل داشته باشند، قدمشون روي چشم ماست.
در مورد اسامي هم همانطور كه فرند جان گفتند هر كسي خودش بخواد اسمش رو مي گه.
نوشته شده توسط Mehdi_Best
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OK باشه عزیز
سلامنوشته شده توسط Friend
![]()
والا خيلي دوست دارم بيام ولي هر دفعه يه بدبختي و گرفتاري درست همون روز قرار پيش مياد.
حالا اي شاله دفعه بعد سعي مي كنم بيام.
![]()
سلام يه قرار با حال براي بچه شيرازي ها هر كسي توي شيراز مي تونه بيا د ... كفه بوركي قرار داريم خانما و آقايون ....
سلام دوست مننوشته شده توسط sa3er
از الان دعا میکنم
تا تو دقیقا یک ماه و سه روز دیگه بتونی بیای سر قرار
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزيز (چه آنهايي كه منت گذاشته و در قرارهاي ملاقات ماهيانه شركت مي كنند و چه آنهايي كه بنا به دلايل مختلف (اعم از دوري راه، گرفتاري و ...) فرصت حضور ندارند)
طبق معمول باز هم مدرسه ام دير شد (ببخشيد يعني گزارش ملاقات دير شد)!)
خب ... بهتره بريم سر اصل مطلب ... يعني:
گزارش قرار ملاقات اعضاي پي سي ورلد در تهران در تاريخ 24 آذر 1384
دوستان عزيز لطف كردند و اسم شركت كنندگان در قرار را نوشته اند پس من به اسامي اشاره اي نمي كنم.
من و ساقي (علي آقاي گل) با كمي تاخير (يعني حدود 15 دقيقه) به محل قرار رسيديم. البته قبلش يه ضدحال از نوع اسيدي به پاتال جان زده بوديم!!! يعني ساقي با پاتال تماس گرفت و گفت كه نتونسته از قم خودش رو به تهران برسونه و نمي تونه در قرار حاضر باشه. جالب اينجاست كه وقتي بچه ها از دور ما را ديدند... به خودشون فشار مي آوردند كه متوجه بشوند كه كسي كه همراه من هست كيه!!! و بعد تازه پاتال جان متوجه شد كه تا اون لحظه سركار بوده!!! و ساقي جان زحمت كشيده و به خاطر بچه هاي گل پي سي ورلد خودش رو به تهران رسونده.
در همان بدو ورود پاتال جان با يه جك خيلي توپ و خفن!!! ما رو سر حال آورد تا يك روز خوب و شاد رو داشته باشيم!
متاسفانه به دليل تبليغات كم!!! براي اين قرار و همينطور دلايلي ديگر از جمله دانشگاه - مدرسه و بازي پرسپوليس كه همان ساعت برگزار مي شد، جمعي از دوستان ما را پيچانده و به قرار تشريف نياوردند!
در اين قرار در ابتدا 9 نفر بوديم كه بعدا با آمدن كمال (Friend) و حميد 90 (اگه درست گفته باشم) كه هر دو از استاديوم آمدند، تعدادمون به 11 نفر رسيد.
طبق معمول كمي صحبت و شوخي و بحث و بررسي!!!! و گفتن لطيفه هاي زيبا!! و بعد هم هلي كوپتر بازي! البته اين برنامه هلي كوپتر به احتمال 99 درصد براي آخرين بار بود كه انجام مي شد!!! چون هلي كوپتر پاتال جان توسط نيروهاي بعثي !! (ببخشيد نيروهاي استي ويت مي!!!) منهدم شد! فقط شانس آورديم كه تو چش و چار!!! كسي نخورد!
القصه!!! ... ساقي جان دوربين اورده بود با يه رم 512 كه هر چقدر دلمون خواست عكس بيندازيم!
در ضمن به مناسبت دومين سالگرد تولد پي سي ورلد عزيز، پاتال جان زحمت كشيده و يك تراكت!!!! درست كرده و آورده بود كه در عكسهايي كه انداختيم، كاملا مشخصه.
بعد از اينكه كلي عكس انداختيم ... ديديم بهترين كار اينه كه براي فوتبال بازي كردن به محل مخصوصي كه در پارك سراغ داشتيم برويم.
در آنجا هم 2 تيم شديم و شروع به بازي كرديم و جمعي از علما (ساقي - پاتال - هادي خوبه!!) هم در گوشه اي مشغول بحث و بررسي مسايل علمي روز دنيا شدند!
ساقي جان هم كه خدا خيرش بده با دوربينش از مسابقه زيبا و ديدني ما عكس و فيلم تهيه مي كرد و پاتل فردوسي پورهم گزارش مسابقه را انجام مي داد.
فوتبالمون هم با كركري فراواني همراه بود. تيم ها هم عبارت بودند از :
تيم ما: من!! - مصطفي عشقي - staywithme (كه بعدا با friend تعويض شد)
تيم اونا: اميد آنلاين - Mohammad_sat - Mohammad_1000 كه البته بعدا محمد 1000 با حميد 90 تعويض شد
بحث لايي انداختن و گل زدن و ... خلاصه جاتون خالي بود.
نكته جالب در اين مسابقه هماهنگي كامل بين من و مصطفي عشقي بود كه چشم بسته پاسكاري مي كرديم!![]()
يك كارگر ساختماني هم كه از سر ساختمان آمده بود و هنوز پاچه هاي شلوارش داخل شلوارش بود هم در محل حضور داشت.كه باعث شده بود سوژه خوبي گير ساقي بياد و دائما دوربين رو روي ايشون زوم مي كرد!
ديگه ساعت فكر مي كنم حدود 7 بود كه يواش يواش وقت خداحافظي شد. به سمت در خروجي پارك حركت كرده و در آنجا از همديگر خداحافظي كرديم و گفتيم: نخود نخود هر كه رود خانه خود!
من ديگه گزارش رو پايان مي دم و اگه كم و كسري بود به بزرگي خودتون ببخشيد. چون واقعا اينقدر سرم شلوغه كه فرصت ندارم بيشتر بنويسم.
اميدوارم در قرارهاي بعدي دوستان عزيز همت بيشتري به خرج داده و با حضور خودشون محفل ما را منور نمايند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکسه کلا گشاده منم
Last edited by staywithme; 22-12-2005 at 15:29.
سلام مهدی جون
چرا دروغ بگم هنوز گزارشت رو نخوندم میخوام دی سی بشم بعد بخونم
وقتی خوندم دقیق نظرم رو میگم ( اما معلومه مثل همیشه قشنگه )
با تشکر
گزارش مهدی جون عالی بود
ممنون از ایشون
stay with me نمیشه یه قرار رو درست حسابی بیاد و بره حتما باید یه کی رو مجروح یا منهدم کنه
دفعه ی بعد رو خدا بخیر بگذرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)