تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 255 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تو یکی از قفس های تهران

پيش فرض

سلام
    یکی هم منو دعوت کنه
    البته من 16 سالمه(چه ربطی داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امين جان سلام
    اين قرار كه دعوتي نيست و نياز به دعوتنامه نداره. هر كدام از دوستان عزيزمون كه تمايل داشته باشند، قدمشون روي چشم ماست.

در مورد اسامي هم همانطور كه فرند جان گفتند هر كسي خودش بخواد اسمش رو مي گه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تو یکی از قفس های تهران

12

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_Best
    امين جان سلام
    اين قرار كه دعوتي نيست و نياز به دعوتنامه نداره. هر كدام از دوستان عزيزمون كه تمايل داشته باشند، قدمشون روي چشم ماست.

در مورد اسامي هم همانطور كه فرند جان گفتند هر كسي خودش بخواد اسمش رو مي گه.

OK باشه عزیز

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Friend
    سلام ساسر جان
    خیلی تیکه باحالی انداختی
    ولی فکر کنم به اونجا هم برسه
    راستی شما چرا دیگه تو قرار ها شرکت نمیکنی ؟!؟!؟!
    با تشکر
    سلام

والا خيلي دوست دارم بيام ولي هر دفعه يه بدبختي و گرفتاري درست همون روز قرار پيش مياد.
    حالا اي شاله دفعه بعد سعي مي كنم بيام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام يه قرار با حال براي بچه شيرازي ها هر كسي توي شيراز مي تونه بيا د ... كفه بوركي قرار داريم خانما و آقايون ....

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sa3er
    سلام

والا خيلي دوست دارم بيام ولي هر دفعه يه بدبختي و گرفتاري درست همون روز قرار پيش مياد.
    حالا اي شاله دفعه بعد سعي مي كنم بيام.
    سلام دوست من
    از الان دعا میکنم
    تا تو دقیقا یک ماه و سه روز دیگه بتونی بیای سر قرار
    با تشکر

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز (چه آنهايي كه منت گذاشته و در قرارهاي ملاقات ماهيانه شركت مي كنند و چه آنهايي كه بنا به دلايل مختلف (اعم از دوري راه، گرفتاري و ...) فرصت حضور ندارند)
    طبق معمول باز هم مدرسه ام دير شد (ببخشيد يعني گزارش ملاقات دير شد)!)

خب ... بهتره بريم سر اصل مطلب ... يعني:

گزارش قرار ملاقات اعضاي پي سي ورلد در تهران در تاريخ 24 آذر 1384

دوستان عزيز لطف كردند و اسم شركت كنندگان در قرار را نوشته اند پس من به اسامي اشاره اي نمي كنم.
    من و ساقي (علي آقاي گل) با كمي تاخير (يعني حدود 15 دقيقه) به محل قرار رسيديم. البته قبلش يه ضدحال از نوع اسيدي به پاتال جان زده بوديم!!! يعني ساقي با پاتال تماس گرفت و گفت كه نتونسته از قم خودش رو به تهران برسونه و نمي تونه در قرار حاضر باشه. جالب اينجاست كه وقتي بچه ها از دور ما را ديدند... به خودشون فشار مي آوردند كه متوجه بشوند كه كسي كه همراه من هست كيه!!! و بعد تازه پاتال جان متوجه شد كه تا اون لحظه سركار بوده!!! و ساقي جان زحمت كشيده و به خاطر بچه هاي گل پي سي ورلد خودش رو به تهران رسونده.
    در همان بدو ورود پاتال جان با يه جك خيلي توپ و خفن!!! ما رو سر حال آورد تا يك روز خوب و شاد رو داشته باشيم!
    متاسفانه به دليل تبليغات كم!!! براي اين قرار و همينطور دلايلي ديگر از جمله دانشگاه - مدرسه و بازي پرسپوليس كه همان ساعت برگزار مي شد، جمعي از دوستان ما را پيچانده و به قرار تشريف نياوردند!
    در اين قرار در ابتدا 9 نفر بوديم كه بعدا با آمدن كمال (Friend) و حميد 90 (اگه درست گفته باشم) كه هر دو از استاديوم آمدند، تعدادمون به 11 نفر رسيد.
    طبق معمول كمي صحبت و شوخي و بحث و بررسي!!!! و گفتن لطيفه هاي زيبا!! و بعد هم هلي كوپتر بازي! البته اين برنامه هلي كوپتر به احتمال 99 درصد براي آخرين بار بود كه انجام مي شد!!! چون هلي كوپتر پاتال جان توسط نيروهاي بعثي !! (ببخشيد نيروهاي استي ويت مي!!!) منهدم شد! فقط شانس آورديم كه تو چش و چار!!! كسي نخورد!

القصه!!! ... ساقي جان دوربين اورده بود با يه رم 512 كه هر چقدر دلمون خواست عكس بيندازيم!
    در ضمن به مناسبت دومين سالگرد تولد پي سي ورلد عزيز، پاتال جان زحمت كشيده و يك تراكت!!!! درست كرده و آورده بود كه در عكسهايي كه انداختيم، كاملا مشخصه.

بعد از اينكه كلي عكس انداختيم ... ديديم بهترين كار اينه كه براي فوتبال بازي كردن به محل مخصوصي كه در پارك سراغ داشتيم برويم.
    در آنجا هم 2 تيم شديم و شروع به بازي كرديم و جمعي از علما (ساقي - پاتال - هادي خوبه!!) هم در گوشه اي مشغول بحث و بررسي مسايل علمي روز دنيا شدند!

ساقي جان هم كه خدا خيرش بده با دوربينش از مسابقه زيبا و ديدني ما عكس و فيلم تهيه مي كرد و پاتل فردوسي پور هم گزارش مسابقه را انجام مي داد.

فوتبالمون هم با كركري فراواني همراه بود. تيم ها هم عبارت بودند از :
    تيم ما : من!! - مصطفي عشقي - staywithme (كه بعدا با friend تعويض شد)
    تيم اونا : اميد آنلاين - Mohammad_sat - Mohammad_1000 كه البته بعدا محمد 1000 با حميد 90 تعويض شد

بحث لايي انداختن و گل زدن و ... خلاصه جاتون خالي بود.
    نكته جالب در اين مسابقه هماهنگي كامل بين من و مصطفي عشقي بود كه چشم بسته پاسكاري مي كرديم!

يك كارگر ساختماني هم كه از سر ساختمان آمده بود و هنوز پاچه هاي شلوارش داخل شلوارش بود هم در محل حضور داشت. كه باعث شده بود سوژه خوبي گير ساقي بياد و دائما دوربين رو روي ايشون زوم مي كرد!

ديگه ساعت فكر مي كنم حدود 7 بود كه يواش يواش وقت خداحافظي شد. به سمت در خروجي پارك حركت كرده و در آنجا از همديگر خداحافظي كرديم و گفتيم: نخود نخود هر كه رود خانه خود!

من ديگه گزارش رو پايان مي دم و اگه كم و كسري بود به بزرگي خودتون ببخشيد. چون واقعا اينقدر سرم شلوغه كه فرصت ندارم بيشتر بنويسم.
    اميدوارم در قرارهاي بعدي دوستان عزيز همت بيشتري به خرج داده و با حضور خودشون محفل ما را منور نمايند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    StayWithMe City
    Last edited by staywithme; 22-12-2005 at 15:29.

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مهدی جون
    چرا دروغ بگم هنوز گزارشت رو نخوندم میخوام دی سی بشم بعد بخونم
    وقتی خوندم دقیق نظرم رو میگم ( اما معلومه مثل همیشه قشنگه )
    با تشکر

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

گزارش مهدی جون عالی بود

ممنون از ایشون

stay with me نمیشه یه قرار رو درست حسابی بیاد و بره حتما باید یه کی رو مجروح یا منهدم کنه

دفعه ی بعد رو خدا بخیر بگذرونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •