نه جیگر اتفاقا اگه بری یه سر به تالار سایتش هم بزینی میبینی که همه شاکین که عربی نداره
منم یکیش
نه جیگر اتفاقا اگه بری یه سر به تالار سایتش هم بزینی میبینی که همه شاکین که عربی نداره
منم یکیش
salam
barnameie intractive voice call manager ra chejori a alate trial kharej konam?
mer30
یه برنامه خوب که PDF لا اقل تا حجم 10 MB رو باز کنه معرفی کنید،
این Acrobat Reader که همش میگه Not Enough Memory !
من فکر کنم برنامه ی +pdf از همه ی این برنامه ها بهتره . ولی فکر نکنم تا حجم 10 MB رو باز کنه . به هر حال امتحانش ضرری نداره.لینک دانلود و توضیحاتشو چند صفحه قبل گذاشتم.
آقا خواهشا هر کی میتونه آفیس 3 ساین شده رو برام بذاره.
خیلی ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدین!
من که صفحات قبل رو گشتم همچون چیزی از طرف شما پیدا نکردم.
میشه لطفا لینکش رو بذارید ؟
ميشه عزيزم. يه كمي سعي كن .
صداي منشي رو فقط ميتوني براش ضبط كني . توي همون setting گزينه Specify responses رو انتخاب كن. بعد وارد option شو و set response رو انتخاب كن و گزينه record new را بزن .
اگه من جاي تو بودم بيخيال اين برنامه ميشدم . برنامه هاي خيلي بهتري واسه منشي تلفني وجود دارند كه از بهتريناشون Advanced call manager هست كه اين برنامه چند كار مختلف از جمله black list و Answering machine رو باهم انجام ميده .
موفق باشي .
1- من هم با Answering Machine کار کردم و ور رفتم اما فقط میشه باهاش صدا ضبط کرد، اما اون پیغام رو هر کاری کردم موقعی که تلفن زنگ میخوره، پخش نمیکنه.
فقط یک بوق پخش میشه. آیا کسی موفق به استفاده از صدای ضبط شده خودش شده ؟
2- برنامه Total Recall : AutoPilot هم که از اون بدتر! البته لا اقل صدای ضبط شده رو موقعی که کسی تماس میگیره ضبط میکنه. اما معایب:
- وقتی گوشی زنگ میخوره، صدای ضبط شده رو با Player خود گوشی پخش میکنه ! یعنی این که صداش میاد
- موقعی که تماس گیرنده داره پیغام میذاره هم صداش میاد.
مثلا فکر کن سر جلسه ای طرف زنگ میزنه ، گوشی هم رو پیغام گیره! صداش هم بلند بشه تو جلسه !!
من که ور رفتم ، اما برنامه هیچ تنظیمی برای درست شدن این قضیه نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه و تمهای s60 v3 رو میتونی نصب کنی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)