سامان جون شما ناراحت نشو. قضیه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون داستان گربه و گوشته که قبلا گفتم.
بنده خدا نمیتونه بخره دیگه باید یه جوری حرف در وکنه!!!
سامان جون شما ناراحت نشو. قضیه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون داستان گربه و گوشته که قبلا گفتم.
بنده خدا نمیتونه بخره دیگه باید یه جوری حرف در وکنه!!!
حرف هاي شما درسته و مقايسه دوستمون هم زياد جالب نبود ولي خدايي اين قيمت اصلا نمي ارزه.
دوربین های بالای 6-7 مگاپیکسل همگی با این قیمت دروغین.
این دوربینها با میانگین گرفتن میان 2 پیکسل یه ردیف پیکسل جدید ایجاد میکنند و واقعا 12 مگا پیکسل نیستند.
الان یه دوربین 5 مگاپیکسل سونی 250 تومن هست.(5 مگاپیکسل واقعی)
تازه قیمت این گوشی 850 تومن هست و ربطی به سیاست نوکیا نداره.
در ضمن اگه فکر می کنی کسی از این گوشیها نمی خره برو تو انجمنهای خارجی ببین مثل n73 تو ایران چقدر فراوون ازاین گوشیها دارند.
آقا يه زحمت بكشيد اين تابيكو مهمش كنيد ديگه.
اينم واسه بار دوم. تازه تو قسمت بيشنهادات هم گفتم ولي خبري نشد كه نشد.!
مرسي
سلام من هم مثل علي آقا از مديران خواهش مي كنم اين كلوپ رو به ديگر كلوپهاي موجود در بالاي كلوپ نوكيا پيوست كنن
ان95 هم كم كم داره تو بين ايرانيها جا ميوفته چندتا از بچه هاي دانشگاه ما هم گرفتن
بچه ها خواهش مي كنم اگه كسي باهاش كار نكرده پس در موردش نظر نده
واقعا اگه الان 850 تومن باشه مي ارزه خريدنش حتي رنگ نقره اي بدنش هم از ديگر گوشيها براق تره چه برسه به كارايياش![]()
بابا یه قرار بزارین بریم بگیریم دیگه ...؟
آقا به نظرتون چه طوره كه بريم مستقيما از سايت nokiaخريد كنيم فكر كنم كه اين قيمت كاذب ايران رو نداشته باشه...
حالا اصلا مي فرسته گوشي رو توي ايران يا اينكه اگه برسه سالم ميرسه ؟
يك سوال ديگه اينكه پول بفرستيم يكي از فاميلا از فلاند بفرسته قانوني هستش؟ مي صرفه كه از خود شركتش سفارش بديم يا اينكه از نمايندگي نوكيا توي پاساژ علاعدين در تهران بخريم ؟...
تا وقتی که قضیه رجیستر کردن و نکردن گوشی ها حل نشده صلاح نیست از اونور گوشی بیارین چون رو دستتون باد میکنه .... فعلا باید با همین قیمتهای کذایی ایران بسازیم دیگه ...
مبارک باشه این تاپیک هم استیک شد.
تشکر فراوان از مسئولان سایت که به این موضوع توجه کردند.
![]()
Last edited by بیلچه; 02-06-2007 at 14:27.
ایمان جان بهت تبریک میگم تاپیکت مهم شد.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)