بدون پانسمان؟؟؟ يعني منظورت اينه كه يه بارم زخمي نشيم؟؟؟ عمرايك سوال : اصلا ميشه اين اويلو بدون پانسمان رد كرد؟ فكر نميكنم تا حالا كسي چنين كاري كرده باشه چون نيمسيس نميزاره
بدون پانسمان؟؟؟ يعني منظورت اينه كه يه بارم زخمي نشيم؟؟؟ عمرايك سوال : اصلا ميشه اين اويلو بدون پانسمان رد كرد؟ فكر نميكنم تا حالا كسي چنين كاري كرده باشه چون نيمسيس نميزاره
آره منم همينو ميگم چون مثلا توي اويل 2 من 4 يا 5 بار بدون اينكه حتي يدونه پانسمان مصرف كنم رفتم ( از 25 دور بازي!) ولي اين اويل اصلا نميشه چه بخواي چه نخواي كتكه رو از نيمسيس خوردي
![]()
ذوستان غزيز بايذ به سمع و نظرتون برسونم كه بنده اويل 3 را بذون استفاذه از پانسمان (به قول شما) تموم كردم.در مبارزه با نمسيس مهمترين اصل اينه كه شما سره جاتون وا نيستيد و مدام در خال تغييد مكان باشيد.با اين روش ميتونيد بدون دريافت حتي يه ضربه حسابشو برسيد
نه بابا!
اصلا نميشه امكان نداره
منم اين كارو ميكنم ولي بازم ازش كتك ميخورم
مشكل اينجاست كه انقدر تند ميدوه كه زود بهت ميرسه و در نتيجه جاخالي دادن معنا نداره
شما مطمئني؟
من از دست همه ی نمسیس ها و زامبی ها(یعنی از دست هر چی که بشه در رفت در میرم غیر از یکی دو تا نمسیس که نمیشه در رفت) در میرم ولی بازم زیر یه ساعت نمیشه.
نميدونم والا پس چرا براي من ميشه؟
حالا يك بار ديگه برم ببينم شايد اونجا من چشمام اشتباه ديده!![]()
بدون پانسمان !
کی میتونه از دست کتکهای این نمسیس نجات پیدا کنه خصوصا اون اخریاش که خیلی خشن میشه و یه چیزی شبیه شلاق از بدنش بیرون میاد.
آره مثل اينكه رگاشه
گاهي اوقات ميگيردت 3 يا 4 بار محكم ميكوبتت زمين
يك سوال شماها بيشتر با انتهاي A ميريد يا انتهاي B ؟![]()
من A و B نمي زنم!
همونجا مي ايستم زمانش تموم شه بعدشم در مي رم!!!
توي شهر وقتي دنبالم مي كنه خيلي كيف داره!
اون nemesis لعنتي يك از بدترين و اذيت كننده ترين Boss هايي بود كه من افتخار اشنايي باهاشون رو داشتم
يادش بخير حدود 9 سال پيش كه اين بازي اومد بيرون وقتي تمومش كردم
هر وقت اين nemesis رو جايي ميديدم يا عكسي مطلبي چيزي
نا خود اگاه ياد اون تكه معروف S.t.a.r.s گفتنش مي افتادم
خدايش فوق العاده سخت و ترسناك بود زمان خودش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)