اگه Gps داشته باشه خيلي باهال ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه Gps داشته باشه خيلي باهال ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!
دادا اگه ایرانسل داری می تونی ازش استفاده کنی و الا باید تا مهر صبر کنی تا جی پی آر اس دولتی ها هم راه بیفته
فعلا...
سلام بچه ها کسی اسکرین سیور فلش 5700 سراغ نداره
دوستان کسی نمیدونه چطور میشه از اینترنت استفاده کرد سرعتش چنده
ازون حرفا بودا ! طرف میگه جی پی اس شما میگی Gprs ؟ جی پی آر اس رو که آب نبات ال جی هم داره ( همون گوشی 48 تومنی ) !دادا اگه ایرانسل داری می تونی ازش استفاده کنی و الا باید تا مهر صبر کنی تا جی پی آر اس دولتی ها هم راه بیفته
فعلا...
اما در مورد جی پی اس ... نمیدونم اون برنامه یی که تو گوشی نصبه واسه چیه ولی وقتی واردش میشی ازت میخواد بلوتوث رو روشن کنی که احتمالا نحوه ی کارش با بلوتوثه ( اصولا باید به درد نخور باشه ) ... ! ولی چیزی که مسلمه اینه که مثه N95 نیست که از ماهواره اطلاعات Gps رو دریافت کنه !
دوستان تاپیک من رو درباره gps بخونید تا متوجه بشید اصلا ربطی به bluetooth نداره!!!!!!!!!!!!
مگه کسی گفت ربطی به بلوتوث داره ؟ ! دوستمون یه برنامه دیده تو 5700 که اسمش GPS data هستش وقتی وارد برنامه میشی میگه باید بلوتوث رو روشن کنی ! نمیدونم به چه درد میخوره و چرا میخواد بلوتوث رو روشن کنی ولی به هر حال این برنامه اینو میخواد... !دوستان تاپیک من رو درباره gps بخونید تا متوجه بشید اصلا ربطی به bluetooth نداره!!!!!!!!!!!!
منم به همین دلیل که بلوتوث ربطی به جی پی اس نداره گفتم اصولا این برنامه کارایی نداره !
میگه بلوتوث رو روشن کن یا به یه دسنگاه gps وصل شه
همین!
اون وقت می تونی توی گوشیت نقشه رو ببینی
Last edited by Farbod_h; 30-07-2007 at 02:09.
آقا پس چرا کار نمی کنه ؟
مگه نگفتی کار می کنه
آقاجان مگه این جی پی اس وابسته به اینترنت نیست
به هر حال کسی نمی دونه من اسکرین سیور فلش از کجا دانلود کنم؟
فعلا...
راستی من چرا هر کاری می کنم به این اینترنت کوفتی کانکت نمی شم لطفا جوابمو زود تر بدین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)