داستان جالبی بود هر چند خودم بیشترشو بلد بودم.
بر طبق گفته شما شرکتهای نوکیا سامسونگ موتورولا سونی اریکسون و ... همگی ناقض قوانین کپی رایت هستن. من نمیدونم چرا باهاشون برخورد نمیشه.
داستان جالبی بود هر چند خودم بیشترشو بلد بودم.
بر طبق گفته شما شرکتهای نوکیا سامسونگ موتورولا سونی اریکسون و ... همگی ناقض قوانین کپی رایت هستن. من نمیدونم چرا باهاشون برخورد نمیشه.
نمی دونم! موتورلایی که عموم از آمریکا برام آورد بلوتوث نداشت و از بعد از آپدیت به نسخه ی آسیا تونستم بلوتوثش رو فعال کنم. شاید اون گوشی سفارشی بوده و تنها گوشیه بدون بلوتوث موتورلا بوده. شاید برای اینکه من جلوی شما ضایع بشم یواشکی بلوتوث اون گوشی رو غیر فعال کرده بودن!![]()
من نمیدونم مدل گوشی موتو شما دقیقا چی بوده؟ولی بعضی مدلها هستند که کمپانی ها برای استفاده در یک منطقه خاص میزنند ممکنه گوشی شما هم از اونها بوده.
مدل گوشی L7 هست.
وای...چه بحث داغی...فکر کنم نام تایپیک یادتون رفته
ولی اشکال نداره ما همچنان منتظر نتیجه میمونیم
![]()
بلوتوث که سخت افزاره و هیچ ربطی به نرم افزار ندارهنمی دونم! موتورلایی که عموم از آمریکا برام آورد بلوتوث نداشت و از بعد از آپدیت به نسخه ی آسیا تونستم بلوتوثش رو فعال کنم. شاید اون گوشی سفارشی بوده و تنها گوشیه بدون بلوتوث موتورلا بوده. شاید برای اینکه من جلوی شما ضایع بشم یواشکی بلوتوث اون گوشی رو غیر فعال کرده بودن!
در ضمن فعال شدن بلوتوث هیچ ربطی به آپدیت نداره اگه گوشی بلوتوث داشته از اول هم میشد به سادگی بلوتوثش رو فعال کرد
البته بعضی موقع ها یک سخت افزار وجود داره ولی رابط نرم افزاری (یا همون سیستم عامل) برای استفاده از اون تمایز داده نشده یا به عبارت دیگه استفاده از اون سخت افزار برای اون ورژن تعریف نشده که با استفاده از ورژنهای دیگه یا آپدیت ممکنه این امکان فراهم بشه...
بچه ها میشه در مورد بلندی صدای w910 برام یه توضیحی بدید!
مثلا با n73 مقایسه کنید؟
صدا فقط Nec Zt6618 صداش فوق العاده بالاست خود منم از این دارم واقعا مهشره از همه لحاظ
اگه کیفیت پخش برات مهمه نه بلندی 5700نوکیا هم امتحان کنی بد نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)