برار من کف هاکردمه انده توضیح هادامه![]()
الان اروری که داده برای همین dll هست . از اینترنت دانلود کن ببین چطورریاس. در ضمن این برای xp هست تو ویستا کار نمی کنه
![]()
برار من کف هاکردمه انده توضیح هادامه![]()
الان اروری که داده برای همین dll هست . از اینترنت دانلود کن ببین چطورریاس. در ضمن این برای xp هست تو ویستا کار نمی کنه
![]()
با سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه بفرمایید که ازکجا میشه فایل msvcr80.dll رودانلودکرد
متشکرم
سلام
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
من فایل رو دانلود کردم و درپوشه system ,system32 ,كپی کردم ولی باز هم ارور میده
Executable 'C:\Documents and Settings\P30World\Desktop\Patch_By_Scc.exe' had the following unrecoverable error:
Couldn't find library MSVCR80.dll (required by H:\PROGRA~1\adobe\acrobat\activex\pdfshell.DLL
دوستان لطفا راهنمایی کنید
باسلام
دوستان من این فایلها رو دانلود کردم ولی این لینک کرک کار نمیکنه مکنه فایل رو دوباره آپ کنید
متشکرم
آقا پارت 4 رو 2بار گذاشتیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 5 نیستش
توروخدا پارت 5 رو بذارید
با سلام.لينك كرك پاك شده.يه لينك ديگه لطف كنيد.مرسي.
من دانلود کردم بعد ایمیج ها رو با نرو از قسمت مخصوص ایمیج ها رایت کردم حالا که سی دی رو میزارم تو سی دی رم بالا نمی یاد و وقتی هم که روی سی دی رم کلیک میکنم این اختار رو میده . مشکل از کجاست .؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)