طبق عکس ها عمل کن
![]()
طبق عکس ها عمل کن
![]()
بعد وقتی مجسمه رو به پایین انداختی.اونو هل بده به جایی که خدت تو عکس گذاشتی و بعد جلوی مجسمه وایستا و خودش میگه r1 رو بزن با این کار سپر به اون وصل میشه و برو اون اهرم رو بچرخون تا بره بالا.بعد خودت با سرعت برو به چشم دیگه و L1 و بعد R1 رو به مدت چند ثانیه بگیر.
تشکر یادت نره!
ممنون رد کردم
ولی اونجایی که زنجیر دستای اون ادم گنده هرو که تو جهنمه رو پاره میکنه یه فیلمی نشون میده وسط اون فیلمه هنگ میکنه
سیومو آپلود کردم کسی میتونه اینجارو برام رد کنه بعد برام آپلود کنه ممنون میشم
143 kb
[]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 02-09-2009 at 02:27.
اونجا رو رد کردم این سیوش:
حالا قدرت تازه ای داره(مشت بر زمین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن هر جا بازم گیر کرد به من بگو اون جا رو رد میکنم.
Last edited by arash w8100; 02-09-2009 at 10:34.
سلام
آقا من تو pc بعد از جايي كه زئوس نيروي كريتوس روميگيره و بعد از گرفتن نيرو با اسب بالدار ميره برنامه هنگ ميكنه و ديگه جلوتر نميره من چندتا پلاگين گرافيك ديگه رو هم امتحان كردم اما فايده نداشت و همونجا كه سواره اسبه گير كرده. كسي راه حلي داره. الان شما كه با pc بازي مي كنيد خيلي جلو رفتيد . ميشه بگيد چه پلاگيني به كار برديد و يا از پچ خاصي استفاده كرديد.؟
با تشكر...
عزیز مشکل از dvd بازی شماست مال منم جایی که شما گفتید گیر کرد از دوستم dvd بازی که زیرنویس فارسی بود گرفتم و ازش imag ساختم و با برنامه اجراش کردم و دیگه هنگ نمیکنه
سلام
ممنون كه جواب داديد. اما تا حالادو بار دي وي دي بازي رو عوض كردم. يعني بايد بازم عوض كنم. تازه اونوقت از كجا بفهمم كه اين يكي هم سالمه. با اين حال بازم ممنون . برم بيبنم زيرنويس فارسيش گيرم مياد يا نه. تازه با اين ممنوعيت.
با تشكر...
لازم به عوض كردن نيست پيدا كردم.اين فايلو دانلود كنيد بعد بريزيد تو فولدر Patchesتو فولدر برنامه.
بعد موقع اجراي دمو Escرو بزنين و برين به قسمتMiscبعد Enable patchesرو فعال كنيد(اگه فعاله بعد از رد شدن دمو اون Enable patchesرو برداريد..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من به عکس هایی که از بازی گزاشتی دقت کردم. چندان کیفیت نداره و یه سایه تو بازی دیده میشه. مشکلی که من قبلا داشتم. این به خاطر پلاگین گرافیکیه که استفاده می کنی. بهتره از پلاگین 1417 یا 1617 استفاده نکنی و از پلاگین 1006 استفاده کن. درسته که قدیمی تره اما کیفیت تصویر ش واقعا بالاست. اگه خواستس بگو تا برات آپ کنم.
سلام
دوست من این هم جواب نداد فکر کنم باید برم یه نسخه دیگه بگیرم . دلم از این میسوزه بعد کلی کلنجار رفتن تونستم با بالاترین کیفیت و روونی اجرا کنم. حتی از ps2 بهتر حالا اینجا اینطوری شده.
این جاییه که برنامه گیر می کنه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)