دوست عزيز من نتونستم پيدا كنم بقيه شايد بتونن
در ضمن دادن دوتاپست پشت سر هم خلاف قوانين هست
دوست عزيز من نتونستم پيدا كنم بقيه شايد بتونن
در ضمن دادن دوتاپست پشت سر هم خلاف قوانين هست
دوست عزيز من يه چيزي از سايت freeserials در آوردم اما کار نکرد میزنه ایمیل نامعتبر می باشد :
Download Accelerator Plus V8.0.6.7
Name: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Serial: ELEM4833-3597-RRVU-JVMH-19
تو رو خدا یکی کمک کنه !
سلام دوستان .... ممنون میشم اگه جواب من مبتدی رو بدید
من برنامه download accelerator plus رو نصب کردم و در آخر مرحله نصب 2 گزینه داشت : 1- اسفاده از ورژن رایگان 2- اکتیو کردن به بوسیله ایمیل و یه کد اما اون موقع من به اینترنت وصل نبودم و به همین خاطر گزینه اول رو انتخاب کردم حالا من می خوام رجیستر کنم حالا که نصب شده چطور باید اون کد رو بهش بدم در ضمن تو patch همین مجموعه 2 یکی همینه که ایمیل و شماره سریال داده که فکر کنم اینها رو باید اینها رو اون موقع وارد میکردم اما یه فایل دیگه هست به اسم dapreg حالا باید این رو چی کار کنم ، یه سوال دیگه هم داشتم اینکه فرق download accelerator plus و internet download accelerator در چیه ؟؟
شما اگه اين فايلتو ن فايل مربوط به رجيستر كردن باشه كه احتما لا هست بايد روي اون كليك كنيد و بعد okكنيد تا برنامه رجيستر بشه البته بعد از وارد كردن سريال و قبل از اتصال به اينتر نتیه فایل دیگه هست به اسم dapreg حالا باید این رو چی کار کنم
سلام اگه میشه کرک ورژن 8.0.7.0 رو بذارین ممنون میشم
اگه کرکش هست اونو بذارین چون اینترنت من سرعتش پایین هست طول میکشه تا یه برنامه دانلود بشه با تشکر
سلام
متاسفانه فعلا براي نسخه 8.0.6.7 كركي ارائه نشده. هيچكدام از سريالها هم كار نمي كند. فعلا از نسخه 8.0.4.4 استفاده كنيد. تفاوت چنداني ندارد.
دوستاي گلم سلام . اقا شما كه زحمت ميكشيد زحمت اينو هم بكشيد
Dap 8.0.4.7
ممنون
اين رو ببين كار مي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كار نكرد هنوز برا اين چيزي نيومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)