تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 91 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان جاییم که یک مخزن شیشه ای بزرگ و دراز هست.توی 4 دقیقه همه کارو انجام دادم و دمو رو دیدم بعد که طبق فلش دارم از اونجا خارج میشم به نردبونی میرسم که ازش اومده بودم ولی دستم بهش نمیرسه کسی میدونه اینجا رو چی جوری باید رد کرد؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadlog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من بازيdvd رو نصب كردم ولي وقتي كركش رو كپي و پست ميكنم بجاي فايل اصل و بازي رو اجرا ميكنم يه صفحه ي سياه مي ايد و مقداري نوشته و ديگر هيچ
    please help me

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه زوذ رنکت رفت بالا ... میبینم که تو هم مثل من خواب و زندگی نداری که نصفه شبی جوابمو دادی
    از اونجایی که من با دیوتی ها یه خورده مشکل دارم و فریدومها هم اسلحه هاشون جدیدتره و بهتره تصمیم گرفتم یجورایی خودمو بچپونم تو فریدومها تا ببینم چی میشه ... جالبیش اینه که دیوتیها تبلیغ میکنن واسه اینکه عضوشون بشیم ولی فریدومها نه ... منهم هنوز دارم فکر میکنم که چی کار کنم و تا الان شوصمد بار اون مرحله رو هی از اول بازی کردم و آخرشم تو شک افتادم و بازم از اول بازی کردم ... حالا به فال حافظی که گرفتی عمل میکنم تا ببینم چی میشه
    اوچیکم ... ما که خواب برامون نمونده شدم جغد .... در مورد رنک باید بگم که من به هیچ بنی بشری رحم نمیکنم وقتی گروهی دزد یا دشمن سر راهم ببینم تا همشون رو نکشم ول نمیکنم تازه یه army base هم که پیش اون بیس اول بازیه رو هم غارت کردم ولی متوجه شدم که به پایان بردن آرنا تویه رنک خیلی تاثیر داره .... باشه تو برو تو با فریدوم منم میرم با دوتی فقط اگه یه وقت خواستین حمله کنین یه ندا بده ما بریم تو سوراخ سنبه ای قایم شیم
    کسی نمیدونه چی جوری میشه ازاین بازی عکس گرفت ما که هر چی تلاش کردیم نتونستیم.
    راستش منم یه بار تو بازی پرینت اسکرین رو زدم ولی وقتی بیرون اومدم عکسی نبود عجیبه راهش استفاده از نرم افزاره

من الان جاییم که یک مخزن شیشه ای بزرگ و دراز هست.توی 4 دقیقه همه کارو انجام دادم و دمو رو دیدم بعد که طبق فلش دارم از اونجا خارج میشم به نردبونی میرسم که ازش اومده بودم ولی دستم بهش نمیرسه کسی میدونه اینجا رو چی جوری باید رد کرد؟؟؟؟
    عجب آدرسی دادی حداقل میگفتی کدوم منطقه ای کدوم ماموریتی کجایه بازی هستی (شاید ما هنوز به اونجاش نرسیدیم)

من بازيdvd رو نصب كردم ولي وقتي كركش رو كپي و پست ميكنم بجاي فايل اصل و بازي رو اجرا ميكنم يه صفحه ي سياه مي ايد و مقداري نوشته و ديگر هيچ
    please help me
    سلام
    مهم اون نوشته است اقلا بگو چی نوشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadlog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مچكرم كه ميخواي كمكم كني اينم عكسش قشنگ ببين و مشكلمو حل كن كه دنيايي ممنونت ميشم
    در ضمن رم من 512 است و دي وي دي هم مال شركت westgame است
    ¯ghrafic card:256 mb -geforce5500

Last edited by sajadlog; 11-05-2007 at 21:17.

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

خب خوشتیپ از اون نردبونه که اومدی پایین و رفتی مأموریتت رو انجام دادی دیگه نباید برگردی سمت نردبونه چون نمیتونی ازش بری بالا ، یه جا توی زمین هستش که یه سوراخ مانند بوجود اومده ، همون بالا مالاها منظورمه ، اگه خوب بگردی پیداش میکنی ، وقتی رفتی توش میرسی به یکی از این یاروها که هیپنوتیزمت میکنه و باعث میشه خونریزی مغزی بکنی ، اگه اشتباه نکنم سوراخه هم سمت راستته

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

اوچیکم ... ما که خواب برامون نمونده شدم جغد .... در مورد رنک باید بگم که من به هیچ بنی بشری رحم نمیکنم وقتی گروهی دزد یا دشمن سر راهم ببینم تا همشون رو نکشم ول نمیکنم تازه یه army base هم که پیش اون بیس اول بازیه رو هم غارت کردم ولی متوجه شدم که به پایان بردن آرنا تویه رنک خیلی تاثیر داره .... باشه تو برو تو با فریدوم منم میرم با دوتی فقط اگه یه وقت خواستین حمله کنین یه ندا بده ما بریم تو سوراخ سنبه ای قایم شیم
    من رفتم و بازیمو از سیو قبل از رسیدن به کمپ فریدومها لود کردم و نتیجه اش شدش این :
    نفر اول شدم با :
    Rank 1251
    Statistics : Killed Stalker = 837
    Killed Mutans = 201
    Completed quests = 213

خیلی مسخره هستش چون من فکر میکردم باید نفر 100 تا 150 باشم اما یهویی دیدم نفر اولم ، از اونجایی که من هنوزم سر اینکه پول آدم فروشی بخورم یا نخورم فیلا" از ادامه بازی تا شنبه شب منصرف شدم تا ببینم چجوری میشه کاری کرد که هر دو گروه رو به جون هم بندازم و بدون اینکه هیچ کدومشون با من دشمن بشن و بعدش برم اسلحه جمع کنم و یه اسلحه فروشی خودم باز کنم و با پولش باهم بریم دیسکو حال کنیم
    Last edited by Inkareeeeeeeeee; 12-05-2007 at 03:20.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینقدر سوال دارم که نمیدونم کدوم بپرسم خوب اول از همه اینکه :

سیو بازی کجا میره مخوام ویندوز پاک کنم . سیوهام پاک نشه . دقیق ادریش رو بگید اگه با ویندوز پاک کردن سیو ها پاک نمیشن خوب مشکلی نداره بگید بهم .

اون خط آبی که گفتی برای من اصلا کم نمیشه وقتی بهم تیر اندازی میکنن فقط از قرمز کم میشه . با اینکه یه جلیقه ی باحال از توی اون چاه پیدا کردم .

یکی بگه لودینگ ها شما چقدر طول میکشه ؟؟؟ برای من هر لودینگش 5 دقیقه میانگین طول میکشه وقتی هم از بازی خارج میشم اون پایین یه علات تعجب میاد که نوشته memory vitual is too low . امکان داره برای این باشه ؟؟؟
    سیستمم اینه :
    3.2 2 مگ کش
    512 مگ رم
    7600 جی اس 512 مگابایت
    هارد 160 ساتا 2

اگه میشه کمی امکانتی که توی این بازی هست رو به من یاد بدید فکر نکنید که من بلدم . باورتون میشه که من همین امروز از وجود دکمه i در بازی آگاه شدم فکر کنم بدونید کدوم همون که صفحه یماله تجهیزاتتو باز میکنه . من همیشه با دکمه های جیم خونم و پر میکردم . آیا دکمه هایی وجود داره که بشه بدون باز کردن اون صفحه از گوشت و تن ماهی و چیزهای دیگه استفاده کرد ؟؟؟؟؟یه جا گفته بودید بیشتر از 2 سرباز قبول نکنم . منظورتون چیه یعنی میتونم کمک هم بگیرم توی جنگ ؟؟؟؟ چطوری یکی بگه من دیدم خودشون اتومات میان و سریع هم میمیرن .
    الان رسیدم به یه جایی اصلا ولش کن این سوالات منو جواب بدید تا ببینم چی پیش میاد ممنون
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 12-05-2007 at 09:33.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب خوشتیپ از اون نردبونه که اومدی پایین و رفتی مأموریتت رو انجام دادی دیگه نباید برگردی سمت نردبونه چون نمیتونی ازش بری بالا ، یه جا توی زمین هستش که یه سوراخ مانند بوجود اومده ، همون بالا مالاها منظورمه ، اگه خوب بگردی پیداش میکنی ، وقتی رفتی توش میرسی به یکی از این یاروها که هیپنوتیزمت میکنه و باعث میشه خونریزی مغزی بکنی ، اگه اشتباه نکنم سوراخه هم سمت راستته
    دمت گرم حلـــــــــــــــــــه

یه سوال دیگه هم داشتم rank رو از کجا باید ببینیم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینقدر سوال دارم که نمیدونم کدوم بپرسم خوب اول از همه اینکه :

سیو بازی کجا میره مخوام ویندوز پاک کنم . سیوهام پاک نشه . دقیق ادریش رو بگید اگه با ویندوز پاک کردن سیو ها پاک نمیشن خوب مشکلی نداره بگید بهم .

سلام
    سیو بازی هارو اینجا میتونی پیدا کنی:
    C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC\savedgames

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی بگه لودینگ ها شما چقدر طول میکشه ؟؟؟
    لودینگ من دفعه اول که میرم توبازی 1_1:30 طول میکشه دفعه های بعد 10 ثانیه.

vrtual memmory رو باید زیاد کنی از اینجا:
    کلیک راست رو my computer بعد advanced بعد تو قسمت peformance گزینه settings رو بزن بعد دوباره advanced بعد هم change رو بزن وببر بالا.
    Last edited by @R3Z; 12-05-2007 at 16:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •