تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 106 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    واسه دبلیو 800 رو انداخت و تست کردیم بعد وقتی که مخواسته پیچهای پشتی رو ببنده عوض کرده
    حالا ولش کن
    آپدیت کردم (گوشیم روشن میشه و سریع هنگ میکنه و سریالش هم پریده )
    الان دارم میرم بیرون واسم فلشش کنن
    ای بابا عجله کردی دیگه...صبر می کردیم بررسی کنیم ایا اصل یا چنج شده....حالا حداقل داری می بری فلش کنن ...اخرین فریم ور رو بریز واسش دیگه
    اره...متوجه شدم...تو موبایلی ها این جور ادم ها کم نیستن متاسفانه (به کسی بر نخوره...بلا نسبت بچه های این فروم)

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای بابا عجله کردی دیگه...صبر می کردیم بررسی کنیم ایا اصل یا چنج شده....حالا حداقل داری می بری فلش کنن ...اخرین فریم ور رو بریز واسش دیگه
    اره...متوجه شدم...تو موبایلی ها این جور ادم ها کم نیستن متاسفانه (به کسی بر نخوره...بلا نسبت بچه های این فروم)
    بله کاملا درسته . دیگه آدم به چشم خودش هم نمیتونه اعتماد کنه.

اما من حداقل 2 ساعت تو خیابونا چرخ زدم تا گیرم اومد . البته طرف به قیافش میخورد آدمه بدی نباشه .

ولی خوب - دادم بهش شانس باهام یاری کرد و مشکلی پیش نیومد .

همیشه با خودتون بگین : من 270 هزار تومن پول دادم که حالا بزنم بدم دسته یکی که ...

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مصطفی جون منظورم mp3 زیپ شده هست آیا با وین زیپ زیپش کنیم وبه گوشی اتقال بدیم گوشی میتونه اونو اجرا بکنه.روش رو بگین لطفا.

در آغاز فعالیت arman_wallkman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستی مصطفی جان با عوض کردن کپسولی بلندی صدا تو همه جا تاثیر میزاره ؟؟؟یعنی صدای زنگ.ام پی 3 .واکمن.هدفن... خودمونیم عجب فرومیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مصطفی جون منظورم mp3 زیپ شده هست آیا با وین زیپ زیپش کنیم وبه گوشی اتقال بدیم گوشی میتونه اونو اجرا بکنه.روش رو بگین لطفا.
    نه دیگه داداش من...می تونی زیپ کنی فقط تو pc .....فرضا شما می خواهی یه حجم بالای رو رایت کنی یه سی دی هم بیشتر در دسترس نیست...میایی زیپش می کنی تا تو یه سی دی جا شه...دوستی داشتم...4 تا فیلم و ریخته بود تو یه سی دی!!! اما این فقط واسه pc صادق هست و بس....شما اگه زیپ کنی پسوند rar میگیره...خوب تو موبایلم...پسوند rarفقط به عنوان برنامه شناخته می شه . نه اهنگ یا کلیپ....
    پیشنهاد می کنم به جای اینکه دنبال این حرفها باشی...چند روز ول خرجی نکن!!!برو یه رم فرضا 1 گیگ بگیر اونوقت با بیل هم بریزی توش پر نمی شه(عجب مثالی زدما )
    شاد باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

راستی مصطفی جان با عوض کردن کپسولی بلندی صدا تو همه جا تاثیر میزاره ؟؟؟یعنی صدای زنگ.ام پی 3 .واکمن.هدفن... خودمونیم عجب فرومیه
    سلام ارمان عزیز.....
    قربونه شکل مهت یه چی میگیا!!!اگه روی mp3 ....walkmanنخواد تاثیر بگذاره پس رو چی تاثیر میگذاره؟؟؟!!!
    راستش صدای زنگ رو خیلی توجه نکردم..اصولا بنا به دلایل امنیتی تقریبا همیشه رو حالت meetingمیگذارم...
    راستش دروغ نیست اگه بگم رو صدای مکالمه هم تاثیر گذاشته...یعنی واقعا بهتر شده البته به نظرم ائن بحث نرم افزاریشم تاثیر بسزایی گذاشت...چون با phone xs alpha 6هم گوشی رو انگولک کردم ....
    هم نر افزاری هم سخت افزاری...حالا فرض کن ببین چی شده دیگه ...گفتم دیگه براتون از ان 73 کم نمی یاره
    عجب فرومیه یا عجب تاپیکیه؟اره فروم p30worldکه خوداییش خیلی اکتیو....اگه هم منظورت این بحث هست که نظر لطفته...خوش حالم بچه ها تا اینجا راضی بودن
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عوض کردن کپسولیه صدا روی همه صداهای گوشی اثر میزاره .

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام بچه ها (مخصوصآ آقا مصطفی)
    گوشی رو فلش کردم و برای اولین بار گارانتی (البته مال خود فروشگاه) بدرد خورد و هیچ پولی نگرفتن
    فریمور هم تقریبآ‌ جدیده (یکی مونده به آخرین فریمور معرفی شده r4db005 )
    گوشیم خیلی خوب شده
    در رابطه با بازر (کپسولی) دبلیو 800 و 810 و 850 بگم که مال دو گوشی 800 و 810 یه شکل هست
    طبق این تصویری که گذاشتم بگم که :

رنگ قرمز صدای گوشی رو زیاد میکنه و روش تاثیر داره
    رنگ آبی هم روی صدای زنگ تاثیر داره (در نتیجه فقط روی صدای زنگ و پخش ام پی 3 و صدای گوشی تاثیر داره و تو صدای هدفون(ایرفون) هیچ تاثیری نداره
    میبینید که این دوتا بهم وصلند (دو تا بازر) چون اسپیکر و بازر زنگ بهم توی گوشی نزدیکند ولی توی دبلیو 850 اینجوری نیست
    چون گوشی کشویی هست
    مگر اینکه کپسول زنگش رو از داخل اون حفاظ پلاستیکی در بیاریم و بذاریم توی حفاظ پلاستیکی دبلیو 810

امیدوارم متوجه شده باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها (مخصوصآ آقا مصطفی)
    گوشی رو فلش کردم و برای اولین بار گارانتی (البته مال خود فروشگاه) بدرد خورد و هیچ پولی نگرفتن
    فریمور هم تقریبآ‌ جدیده (یکی مونده به آخرین فریمور معرفی شده r4db005 )
    گوشیم خیلی خوب شده
    در رابطه با بازر (کپسولی) دبلیو 800 و 810 و 850 بگم که مال دو گوشی 800 و 810 یه شکل هست
    طبق این تصویری که گذاشتم بگم که :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

رنگ قرمز صدای گوشی رو زیاد میکنه و روش تاثیر داره
    رنگ آبی هم روی صدای زنگ تاثیر داره (در نتیجه فقط روی صدای زنگ و پخش ام پی 3 و صدای گوشی تاثیر داره و تو صدای هدفون(ایرفون) هیچ تاثیری نداره
    میبینید که این دوتا بهم وصلند (دو تا بازر) چون اسپیکر و بازر زنگ بهم توی گوشی نزدیکند ولی توی دبلیو 850 اینجوری نیست
    چون گوشی کشویی هست
    مگر اینکه کپسول زنگش رو از داخل اون حفاظ پلاستیکی در بیاریم و بذاریم توی حفاظ پلاستیکی دبلیو 810

امیدوارم متوجه شده باشید
    ( به خاطر اینکه جا نگیره عکسها رو حظف کردم)

ممنون از اطلاع رسانیت .

اما برای من اینکار رو انجام داد چه جوری؟ یعنی برای من ماله 850 رو انداخته و مطینم راست میگه چون صداش

با 850 برابر و حتی بیشتر شده بود . چه جوری ؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

( به خاطر اینکه جا نگیره عکسها رو حظف کردم)

ممنون از اطلاع رسانیت .

اما برای من اینکار رو انجام داد چه جوری؟ یعنی برای من ماله 850 رو انداخته و مطینم راست میگه چون صداش

با 850 برابر و حتی بیشتر شده بود . چه جوری ؟
    خاهش میکنم
    گفتم که شاید فقط اسپیکر رو از داخل اون حفاظ زرد رنگ پلاستیکی در آورده و توی حفاظ دبلیو 810 گذاشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •