بابت راهنماییتون ممنون دوست عزیز
با rsd فلش کردم گوشیم درست شد
بابت راهنماییتون ممنون دوست عزیز
با rsd فلش کردم گوشیم درست شد
خواهش ميكنم قابلتون رو نداشت
سلامیه گوشیه L7 یه سوالاتی در موردش داشتم.تو Inbox بیشتر از 15 تا 16 اس ام اس رو نمی تونی قبول کنه می گه فولم؟شارجش زود تموم می شه؟هنگ می کنه تا سیم کارتشو در نیاری درست نمی شه؟یه سوال دیگم اینه که رو مموری کارتش یه سری فولدر بود که توش خالیه این دوست ماهم وقتی گوشیرو خریده نداده چیزی توش بریزن مشکل چیه؟
دوست عزيز من ديده بودم با l7 مشكل كمبود جا براي sms داشته باشن اما نه اين كه 15 16 تا ؟ميشه توضيح بدين چه قدر طول ميكشه تا تموم بشه؟ البته نوع استفادتون رو هم بفرمايين كه با هاش چي كار ميكني.؟دوست عزيز يكسري فولدر خالي طبيعه البته اينم در نظر بگيرين كه شايد ديده نشه اما تو خود گوشي ممكنه عمل خاصي رو انجام بده.....
مسير زير رو طي كنين و بگين كه بازم اين جوري ميشه يا نه؟
menu>setting>intial setup>master clear
فرق بين reset و clear در اين اسن كه ريست گوشي رو به تنظيمات اول كار خونه ميبره بدون پاك كردن فولدر هاي اضافه شده اما clear تنظيمات رو به روز اول كار خونه ميبره و تقريبا همه چيز رو پاك ميكنه.
securety code هم هست 000000
6 عدد صفر
بازم سلاماین دوستم که این گوشیرو داره می گه یکمی که صحبت می کنم صدا ضعیف می شه بعضی موقعها هم کم میشه؟
L7 اکثرشون این مشکلاتو دارن
به خاطر دستکاری ای هست که این ایرانی های ... روش انجام میدن تا فارسیش کنن
به دوستتم بگو هرچه زودتر بره عوضش کنه تا به مشکلات بیشتری بر نخورده
منم داشتم این گوشیو که داغون شده
الان یه ماهه بی گوشیم
اگه خراب بشه هیچیش پیدا نمیشه
باید گوشیو بندازی دور
همون کاری رو که من کردم
Last edited by farshidshd; 16-06-2008 at 20:01.
دقيقا مشكلش رو نميدونم اما فرشيد جان هم همين مشكل رو داشت كه همين چند وقته پيش گوشيش داره فاني رو وداع كرد
متاسفانه به دليل دستكاري هايي كه به اين گوشي ميشه اين گوشي بعد از چند وقت اين جوري ميشه
اما من پيشنهاد ميكنم يه بار فلشش كن البته فارسي نميشه ولي گوشي احتمالا درست ميشه!
دوسته من گوشیشو تازه خریده نداده فارسیش کنن.
دوست عزيز احتمالا با يه فلش معمولي درست ميشه!
سلام .ممنون .کجا باید بدم فلش کنن ؟خودم هم می تونم؟</p>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)