دوستانی که به علت تقارن فوتبال با سینما یک نتونستن فیلم سینمایی اتاق امن رو ببینن فردا تکرارشو
حدود ساعت 8:20 صبح فراموش نکنن...فیلم قشنگی هستش...
دوستانی که به علت تقارن فوتبال با سینما یک نتونستن فیلم سینمایی اتاق امن رو ببینن فردا تکرارشو
حدود ساعت 8:20 صبح فراموش نکنن...فیلم قشنگی هستش...
سلام
ببخشید این شبکه تهران کارتون هاشو کی پخش میکنه؟
سلام
ببخشید این شبکه تهران کارتون هاشو کی پخش میکنه؟
كسي نميداند چرا نصفه تمام شد يعني قسمت دوم داره؟
نه عزيزم
فيلم Eragon محصول سال 2006 هستش و قسمت دومي نداره
هر فيلمي كه توش اژدها باشه كه به اين فيلم مربوط نيست
فیلم اتاق امن واقعا عالی بود . فیلمبرداری فیلم بی نظیر و استثنایی بود . یک اثر دلهره آور و خوش ساخت. البته فینچر در این فیلم از خودش فاصله گرفته اما باز کارش قابل قبول است .
فیلم دیواره آتش هم که شبکه تهران نشون داد تریلری خوش ساخت بود که دو بازیگر مطرح به نامهای هریسون فورد
و پل بتانی در آن بازی میکردند . فیلم با اینکه موضوع تکراری رو داشت اما در اجرا بسیار موفق بود.
فیلم "قهرمانان" خیلی قشنگ بود.
همه عوامل عالی بودند.
موسیقی متن و کارگردانی و بازیگرها عالی بودند.(بخصوص هنرپیشه های مورد علاقه من:john hurt و jan francis).
صدای john hurt خوب بود ولی jan francis افتضاح بود.
این دوبله کجا دوبله ارتش سری کجا؟؟؟؟
بنظر من "قهرمانان" تا حالا بهترینه.
امروز ظهر ساعت 12 کانال 4 تکرارشو پخش میکنه.
همیشه شاد و خوش باشین.
سلام دوباره به همه
به علت اینکه من مسافرت بودم نتونستم فیلمارو ببینم
اگه میشه بگین کدوماش صرف دیدن میکنه که بگیرم بیزحمت اسم خارجیشم رو بدین
با تشکر
میگم ما که از فیلم صدای سفید چیزی نگرفتیم اگه میشه یه توضیحی بدین
دیوار اتش که تکراری بود ... از دوبله ی نقش اول مرد ( Harrison Ford ) خوشم نیومد.احساس می کردم بهش نمیاد...
اتاق امن قشنگ بود . اما همون طور که احتمالا متوجه شدید لباس نقش اول زن ( Jodie Foster ) زیاد خوب نبود و دوستان صدا و سیما مجبور شدن لباس تنشون کنن ... الحق که خوب این کار رو انجام دادن...اگه جا بییفته که بجای حذف سکانس ها اونها رو اصلاح کنن خیلی خوب میشه...
ضمنا اسم اصلی این فیلم اتاق وحشت"Panic Room" هستش که اون رو عوض کردن...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)