آخه چه لزومی داره که با اسم مستعار این کار را بکنید . در ضمن از نظر مدارک پزشکی اینکه آزمایش به اسم دیگری باشد هیچ دلیلی برای بیمار بودن یا نبودن شما نخواهد بود فقط خیال خود شما راحت می شود .
آخه چه لزومی داره که با اسم مستعار این کار را بکنید . در ضمن از نظر مدارک پزشکی اینکه آزمایش به اسم دیگری باشد هیچ دلیلی برای بیمار بودن یا نبودن شما نخواهد بود فقط خیال خود شما راحت می شود .
منظور از نوتروفیل همان Ploly می باشد که 68 درصد است
نقل قول:
نوشته شده توسط x935 مشاهده تاپيک
خوب اين رنج نوتروفيل ميتونه نشانه نداشتن اچ آي وي باشه؟
خیر دوست دوست عزیز تشخیص داشتن یا نداشتن HIV بوسیله تستهای مخصوص خودش می باشد و این مساله فقط احتمال را در ذهن پزشک کمتر و یا بیشتر می کند
Last edited by morsadr; 23-02-2011 at 14:51.
يه وسال تخصصي داشتم موقع آلوده شدن به ويروس اچ اي وي تعداد WBC زياد ميشه يا كم با توجه به اينكه 2 ماه از رفتار پر خطر گذشته باشه
ميدونم سوالم خيلي كليه اما ببخشين ديگه اگه راهنماييم كنين خيلي ممنون ميشم
اين نتيجه آزمايش خون منه:
![]()
خیر علایم بالینی واضح و مشخصی ندارد و تشخیص آن با تایید آزمایش می باشد
میتونه زیاد بشه
میتونه هم بدون تغییر باقی بمونه
Last edited by morsadr; 23-02-2011 at 14:49.
با سلام خدمت دوستان عزیز.شاید این خبر خوشحال کننده ای برای همه باشه.
من و یکی از همکلاسی هایم در رشته روانشناسی دانشگاه آزاد تبریز روشی برای درمان ایدز ارائه کرده ایم که در آن بدون دارویی خاص ، و با تکنیکهایی که از روانشناسی نشاءت میگیرید بدن را بر علیه بیماری تحریک میکنیم و بیماری ایدز را درمان میکنیم.الان هم در حال ترجمه مقاله به زبان انگلیسی برای سمینار بین المللی علوم پزشکی هستم.
انشالله بعد از ارائه ، اطلاعات تکمیلی داده خواهد شد.
ناظر این تحقیقات ما آقای دکتر چادرشبچی رئیس پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی هستند.
خیر نمیشه
قابل اعتمادند مشکلی نباید باشه .
به نظر من شما داري عجله ميكني براي تست HIV و اينكه داري براي خودتون ترس و دلهره ايجاد مي كنيد ..
اگر يك بار رفتار پرخطر داشتيد اين احتمال رو بديد كه ايشاالله اتفاقي نيفتاده و اينكه ديگه تكرار نكنيد ..
به نظر من اول بريد به مركز مشاوره هاي ايدز و با يك مشاور صحبت كنين بعد تست بديد و روزهاي پراز استرسي كه منتظر ميمونين تا جواب بياد را طي كنيد ..
شما اینطور فکر می کنید ولی به این سادگی ها که شما می گید نیست![]()
وقتي كسي تست HIV مثبت باشه و مشخص بشه به ويروس ايدز آلوده است اين هم مشخص ميشه كه طرف از چه طريقي ويروس رو گرفته ؟
مثلاً دندان پزشكي يا آرايشگاه و اينا
ازمايشي واسه اين كار وجود نداره اما خود شخص ميتونه حدس بزنه چجوري آلوده شدهوقتي كسي تست HIV مثبت باشه و مشخص بشه به ويروس ايدز آلوده است اين هم مشخص ميشه كه طرف از چه طريقي ويروس رو گرفته ؟
مثلاً دندان پزشكي يا آرايشگاه و اينا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)