دوستان من فکر میکنم بحث کمی به تعصب کشیده شده
همتون خوب میدونید که توی انتخاب گوشی بحث مدل باید مطرح باشه نه مارک چون اگه بخواهید اینجوری حساب کنیم شک نکنید که شرکت سونی یا نوکیا یا حتی سامسونگ و موتورولا از بزرگترین و برترین سازنده ها هستند مقایسه کردن اینها باهم کار منو شما نیست ما باید توی مدلهای اونا با هم تبادل نظر کنیم چون خیلی از مدلهای سونی هست که خیلی بهتر از نوکیاست و خیلی هم از مدلهای نوکیاست که بر تر از سونی اریکسونه
من خودم اول سامسونگ d500 داشتم چون فکر میکنم به نظر من به زمانه خودش گوشی با کلاس و قشنگی بود
اما بعد از او نوکیا 6630 گرفتم و حالا هم کا 750 دارم و فکر میکنم ای 3 گوشی که من گرفتم واقعا هر کدوم تو رنج خودشون بهترینند ...اما بحث اینکه دوستان گفتند سونی اریکسون بچه بازی شدرو من قبول ندارم چون اگه راستشو بخوای به نظر من اصلا گوشی بچه بازی شده من خودم دست یه بچه 14 15 ساله یه ان 91 دیدم پس دلیلش اینه که نوکیا هم بچه بازیه نه .البته حرف ShahabSAMSUNG عزیز رو قبول دارم ولی فکر میکنم زیاد بودن سونی اریکسون تو دست بچه ها به خاطر ارزونتر بودن اوناست نه چیز دیگری شما خودتون مقایسه کنید ببینید وقتی الان آقای ایکس میخاد یه گوشی بخره که همه چیز داشته باشه جمو جورم باشه تقریبا آپتودیت هم باشه و میره سراغ نوکیا میبینه یه همچین گو شیی تو نوکیا مثلا اسمش 6630 هستش و قیمتش تقریبا 2200000 وحتی بالاتره و میاد میره سراغ سونی و میبینه یه همچین گو شی تازه با دوربین قویتر و بهتر به نام کا750 رو میتونه با 170000 تومن بخره خوب اگه شما باشید بدون رودروایستی کدومو میخرید؟
مسلما سونی اریکسونو
فکر نمیکنم تعصب بیخود به یه گوشی باعث بشه آدم پول زیادی بخواد بده
ولی در کل میگم و گفتم که در حال حاظر و فعلی در کشور ما سونی اریکسون هم به صرفه تره هم بهتره
واصلا شاید تا هفته دیگه نوکیا یه مدل داد بیرون که هم خوب بود هم هم یه قیمتش می ارزید اون موقع نوکیا بهتر خواهد بود و همینطور َسامسونگ و موتورولا
مرسی
_______