تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم رو خریدی؟؟؟

راي دهنده
266. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA

88 33.08%
  • SONY ERICSSON

169 63.53%
  • SAMSUNG

18 6.77%
  • MOTOROLA

12 4.51%
  • SIEMENS

0 0%
  • PANTECH

0 0%
  • SAGEM

0 0%
  • PANASONIC

0 0%
  • LG

1 0.38%
  • PHILIPS

0 0%
  • I-MATE

1 0.38%
  • HAIER

0 0%
  • Qtek

0 0%
  • I-TEQ

0 0%
  • O2

0 0%
  • Eten

0 0%
  • HP

1 0.38%
  • GIGABYTE

0 0%
  • Palm

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 165

نام تاپيک: حتما کسانی که از تاریخ 85/01/01 گوشی نو خریده تو این نظر سنجی شرکت کنه.

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من فکر میکنم بحث کمی به تعصب کشیده شده
    همتون خوب میدونید که توی انتخاب گوشی بحث مدل باید مطرح باشه نه مارک چون اگه بخواهید اینجوری حساب کنیم شک نکنید که شرکت سونی یا نوکیا یا حتی سامسونگ و موتورولا از بزرگترین و برترین سازنده ها هستند مقایسه کردن اینها باهم کار منو شما نیست ما باید توی مدلهای اونا با هم تبادل نظر کنیم چون خیلی از مدلهای سونی هست که خیلی بهتر از نوکیاست و خیلی هم از مدلهای نوکیاست که بر تر از سونی اریکسونه
    من خودم اول سامسونگ d500 داشتم چون فکر میکنم به نظر من به زمانه خودش گوشی با کلاس و قشنگی بود
    اما بعد از او نوکیا 6630 گرفتم و حالا هم کا 750 دارم و فکر میکنم ای 3 گوشی که من گرفتم واقعا هر کدوم تو رنج خودشون بهترینند ...اما بحث اینکه دوستان گفتند سونی اریکسون بچه بازی شدرو من قبول ندارم چون اگه راستشو بخوای به نظر من اصلا گوشی بچه بازی شده من خودم دست یه بچه 14 15 ساله یه ان 91 دیدم پس دلیلش اینه که نوکیا هم بچه بازیه نه .البته حرف ShahabSAMSUNG عزیز رو قبول دارم ولی فکر میکنم زیاد بودن سونی اریکسون تو دست بچه ها به خاطر ارزونتر بودن اوناست نه چیز دیگری شما خودتون مقایسه کنید ببینید وقتی الان آقای ایکس میخاد یه گوشی بخره که همه چیز داشته باشه جمو جورم باشه تقریبا آپتودیت هم باشه و میره سراغ نوکیا میبینه یه همچین گو شیی تو نوکیا مثلا اسمش 6630 هستش و قیمتش تقریبا 2200000 وحتی بالاتره و میاد میره سراغ سونی و میبینه یه همچین گو شی تازه با دوربین قویتر و بهتر به نام کا750 رو میتونه با 170000 تومن بخره خوب اگه شما باشید بدون رودروایستی کدومو میخرید؟
    مسلما سونی اریکسونو
    فکر نمیکنم تعصب بیخود به یه گوشی باعث بشه آدم پول زیادی بخواد بده
    ولی در کل میگم و گفتم که در حال حاظر و فعلی در کشور ما سونی اریکسون هم به صرفه تره هم بهتره
    واصلا شاید تا هفته دیگه نوکیا یه مدل داد بیرون که هم خوب بود هم هم یه قیمتش می ارزید اون موقع نوکیا بهتر خواهد بود و همینطور َسامسونگ و موتورولا
    مرسی
    _______

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دو بار پست شد

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

جالبه از این 200 نفری که رای دادن یه نفر هم Lg نخریده

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

سوني اريكسون توي ايران فقط رشد كرد توي اينجاست كه فقط گوشي بايد صداي بلند داشته باشه!دوربين 5مگاپيكسلي بايد داشته باشه!در هر صورت بعضي ها به خاطر جلب توجه يه گوشيه پرسروصدارو برمي دارن! گفتم بعضي ها كسي ناراحت نشه!
    در كل كه نگاه كني نوكيا باصرفه تر و قابل قبولتر گوشي ميزنه وبايد قبول كنيد از همه مارك ها برتر
    موفق باشيد
    نه عزیز جان اگه فقط تو ایران اهمیت داشت که نوکیا نمیومد دوربین 3 مگ بذاره
    یا سامسونگ بالای 5مگ بذاره

در ضمن آمار فروش سوئد اینه که
    w880 اوله
    1110i دومه
    بقیه تاهشتم se هستن
    نهم n95 هستش

همون طور که قبلاً هم گفتم اصل فروش نوکیا روی گوشیهایی مثل 1100و 1110 و . . . هست نه گوشیهای سری n
    اینم بگم که با اینکه نوکیا اوله ولی تو این مدت در حال پسرفت بوده چرا؟
    چون که نمیشه اولی رو با 70 در صد کل فروش جهان رو با 48 در صد یکی دونست
    این یعنی کاهش فروش اگه این طور پیش بره ...
    مثلاً یه زمانی تیم برزیل رقیب نداشت پشت سره هم قهرمان میشد ولی الان هم اوله جهانه(اومده دوم) ولی این با اون یکیه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه از این 200 نفری که رای دادن یه نفر هم Lg نخریده
    LG چی داره که بخواد تبلیغ کنه , به نظر من مزخرفترین برندی که تا حالا روی زمین اومده اینه , توی همه محصولاتش فرقی هم نداره ( فقط به زور تبلیغات توی لاس وگاس و شیکاگو و سانفرانسیسکو که توی فیلمها نشون میده تونسته به اینجا برسه ) .

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

از نظر قیمت و امکانات سونی به نظر من بهتره

داره خودمونی میشه S@M@Nd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو چیپست VGA تون

پيش فرض

من پی990ه خریدم دارم باهاش زندددددددددددددددگی می کنم/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

بنده نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه ضد اونا.
    بنده مهندس مخابراتم.
    بدليل اينكه نوكيا باسيستمهاي مخابراتي سيار ايران هماهنگي بيشتري داره قدرت گيرندگيش يا هموم آنتن دهيش تقريبا بالاتره يعني چه جوري بگم نوكيا بيشتر به سيستم موجود در ايران مي خوره تا گوشي هاي ديگه سيستم ارتباطاط سيار ايران عبارت است از آلكاتل، زيمنس و يكي ديگه كه الان يادم نيست.

و در حال حاضر مغوله ي آنتن دهي ديگه كشكه دوستان با راه اندازي سيستم هاي سلولي و ديجيتالي مخابرات سيار ديگه كسي نمي تونه بگه گوشي من قوي تره يا خوب آنتن مي ده. و باد و باران و برف و مه بودن و شارژكامل بودن باتري بر آنتن دهي تأثير چنداني تو اين دوره با آنتن هاي TBS نداره.
    ولي اينو عنوان كنم نوكيا و سوني اريكسون تو ايران با سيستمهاي مخابراتيمون سازگاريتش بيشتره البته نوكياي فنلاند.
    سامسونگ زياد سازگار نيست آنت دهيش چندان معركه نيست.
    پنتك و ال جي خوب نيستن. موتورولا زياد سازگار نيست

الان بهترين انتخاب نوكياي فنلاند و سوني اريكسون مالزي و فرانسه هستش نه چيني.
    نوكيا رو الان چين به اسم فنلاند هم مي زنه شما كه نمي دونين ما تو بخش ريجستر گوشي تو مخابرات همه ي اينا رو مي دونيم.

سوني اريكسون باتريش عاليه و مي تونه دوام زيادي بده. تو سوني اريكسون ها P990 آنتن دهي يا گيرندگي عالي اي داره. نوكيا N70‌گوشي خوبيه (از لحاظ دوربين بحث نمي كنيم)

خلاصه اگه نوكيا فروش عالي داشته بدليل تبليغات و جنس خوب اوليش بوده. يعني الان نوكيا مفت نمي ارزه چه برسه كه چيني باشه. الان جنسشون زياد خوب نيست. اسمارت فونش كه قربونش برم هنگ داره. دوربين N93i‌و N73 خوبه. اگه نوكيا زياد فروش داشته به خاطر گوشي هاي ارزون قيمتش شايد بوده كه همگان خريدنش و فروش رفته بالا

ولي سوني اركيون هم در اوايل كار گوشيهاش گند بود واقعا ند بود ولي از سال هاي اخير عاليه.
    بلاخره خواستين بخرين از اينا يكي بخرين.
    در ضمن بهترين گوشي از نظر آنتن دهي رو دوستان بنده تو مخابرات به Alcatel club‌يا Club+ اصل دارن نه بازا مشترك كه مي گن تو قبر هم آنتن مي ده و حتي خط آنتن نداره مي شه باهاش حرف زد ولي اين گوشي ها بدليل ميزان بالاي جذب نفوذب بدن همون SAR خيلي ضرر به مغز دارن. آخه مغز از لحاظ الكتريكي و جذب امواج به 3 لايه تقسيم شده و بعضي ها به 27 لايه تقسيم بندي كردنش. و چون اين گوشي سارش زياده يعني امواجش قوي و تو مغز و بدن زياد تأثير داره استفاده نكني بهتره.

بلاخره خلاصه ي كلوم اين گوشي هاي زير كه بنده بررسي كردم مورد تأييده اگه اصل باشن و ايرادي ندن
    تو نوكياها N70 و بري پايين تر مي گن 6630 كه اينو بررسي نكردم چون مورد بررسي هام گوشي هاي گروني بودن بالاي 300 تا
    تو سوني اريكسون P990i

بقيشم بعدا مي گم اگه موردي بود من در خدمتم
    سلام
    من يكي را ميخوام كه بتونه گوشيهامو ريجستر كنه
    شما كسي را سراغ داريد كه واقعآ بتونه اين كار رو انجام بده؟
    مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

بنده نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه ضد اونا.
    بنده مهندس مخابراتم.
    بدليل اينكه نوكيا باسيستمهاي مخابراتي سيار ايران هماهنگي بيشتري داره قدرت گيرندگيش يا هموم آنتن دهيش تقريبا بالاتره يعني چه جوري بگم نوكيا بيشتر به سيستم موجود در ايران مي خوره تا گوشي هاي ديگه سيستم ارتباطاط سيار ايران عبارت است از آلكاتل، زيمنس و يكي ديگه كه الان يادم نيست.

و در حال حاضر مغوله ي آنتن دهي ديگه كشكه دوستان با راه اندازي سيستم هاي سلولي و ديجيتالي مخابرات سيار ديگه كسي نمي تونه بگه گوشي من قوي تره يا خوب آنتن مي ده. و باد و باران و برف و مه بودن و شارژكامل بودن باتري بر آنتن دهي تأثير چنداني تو اين دوره با آنتن هاي TBS نداره.
    ولي اينو عنوان كنم نوكيا و سوني اريكسون تو ايران با سيستمهاي مخابراتيمون سازگاريتش بيشتره البته نوكياي فنلاند.
    سامسونگ زياد سازگار نيست آنت دهيش چندان معركه نيست.
    پنتك و ال جي خوب نيستن. موتورولا زياد سازگار نيست

الان بهترين انتخاب نوكياي فنلاند و سوني اريكسون مالزي و فرانسه هستش نه چيني.
    نوكيا رو الان چين به اسم فنلاند هم مي زنه شما كه نمي دونين ما تو بخش ريجستر گوشي تو مخابرات همه ي اينا رو مي دونيم.

سوني اريكسون باتريش عاليه و مي تونه دوام زيادي بده. تو سوني اريكسون ها P990 آنتن دهي يا گيرندگي عالي اي داره. نوكيا N70‌گوشي خوبيه (از لحاظ دوربين بحث نمي كنيم)

خلاصه اگه نوكيا فروش عالي داشته بدليل تبليغات و جنس خوب اوليش بوده. يعني الان نوكيا مفت نمي ارزه چه برسه كه چيني باشه. الان جنسشون زياد خوب نيست. اسمارت فونش كه قربونش برم هنگ داره. دوربين N93i‌و N73 خوبه. اگه نوكيا زياد فروش داشته به خاطر گوشي هاي ارزون قيمتش شايد بوده كه همگان خريدنش و فروش رفته بالا

ولي سوني اركيون هم در اوايل كار گوشيهاش گند بود واقعا ند بود ولي از سال هاي اخير عاليه.
    بلاخره خواستين بخرين از اينا يكي بخرين.
    در ضمن بهترين گوشي از نظر آنتن دهي رو دوستان بنده تو مخابرات به Alcatel club‌يا Club+ اصل دارن نه بازا مشترك كه مي گن تو قبر هم آنتن مي ده و حتي خط آنتن نداره مي شه باهاش حرف زد ولي اين گوشي ها بدليل ميزان بالاي جذب نفوذب بدن همون SAR خيلي ضرر به مغز دارن. آخه مغز از لحاظ الكتريكي و جذب امواج به 3 لايه تقسيم شده و بعضي ها به 27 لايه تقسيم بندي كردنش. و چون اين گوشي سارش زياده يعني امواجش قوي و تو مغز و بدن زياد تأثير داره استفاده نكني بهتره.

بلاخره خلاصه ي كلوم اين گوشي هاي زير كه بنده بررسي كردم مورد تأييده اگه اصل باشن و ايرادي ندن
    تو نوكياها N70 و بري پايين تر مي گن 6630 كه اينو بررسي نكردم چون مورد بررسي هام گوشي هاي گروني بودن بالاي 300 تا
    تو سوني اريكسون P990i

بقيشم بعدا مي گم اگه موردي بود من در خدمتم
    سلام
    من يكي را ميخوام كه بتونه گوشيهامو ريجستر كنه
    شما كسي را سراغ داريد كه بتونه واقعآ اين كار رو بكنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما كسي را سراغ داريد كه بتونه گوشيهامو ريجستر كنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •