من چند پست بالاتر گفتم نتم ظهر قطع سد الان باز یه ساعته قطعه زنگ زدم کفتن همه چی اوکیه مرکزم مشکل نداره همه چیو هم جدا کردم باز زدم بازم وصل نشد ...
البته از مخابراته ظاهرا ....
من چند پست بالاتر گفتم نتم ظهر قطع سد الان باز یه ساعته قطعه زنگ زدم کفتن همه چی اوکیه مرکزم مشکل نداره همه چیو هم جدا کردم باز زدم بازم وصل نشد ...
البته از مخابراته ظاهرا ....
داداش پینگ بگیر ببین داری؟؟
و اینکه چراغ اینترنت روشن میمونه؟ یا قطع و وصل میشه هراز گاهی؟؟ ( مشکل بنده اینطوری بود که ناچار شدم جمع کنم )
چراغ کلا خاموش شده گفتن از طرف مخابراته شانس بده من امروزم تعطیله .
پارس آنلاین نداشتنی قبلا شهریار؟ وضعیتش چطوره؟
من قطعی و اینا ندارم فقط کندی سرعت زنگم زدن امتیاز بدم همرو 7 8 دادم
راستی چ رنجی گیرت میاد ؟ ؟46.225
دوستان space تو این سایت درست کار نمی کنه وقتی منشن می کنم کسی رو همه رو یه جا جواب میدم (کروم).
پارس انلاین که خیلی وقت پیش داشتم و الان کیفیتش رو نمی دونم ولی صد درصد خوبه . مهم به نظر من بسته های گیگ هست وگرنه خیلی فرقی بین ای اس پی ها نیست به اون صورت البته این تجربه منه و ممکنه با مال شما تفاوت داشته باشه ....
رنج ای پی هم اره با 46 شروع میشه و اصلا تغییر نمی کنه رنجش ....
2 میلیارد بارم مودم ریست باشه باز پینگ همونه واسه من ....
راستی یه چیزی خیلی منو شاکی کرد دیروز ...بهم گفتن همه چیو از رو خط بردار زنگ بزن با موبایل به یارو گفتم وظیفه ای اس پیه به من زنگ بزنه گفت به ما اجازه نمیدن!!!!!!!
به جز این مورد بقیه موارد پشتیبانی خوب بود رفتارشونم مناسبه.
سیستم ستاره دهیشون که کلا کار نمیکنه کلی سفارش خرید داشتم
ولی همون تک ستاره اس
دوستان فکر کنم سیستم ستاره دهی دوباره شروع شده شما هم توی پنل فشفشه هدیه دارید![]()
پارس انلاین امروز وصل شد.
خیلی جالب بود برام زیر 24 ساعت رانژه شد خطم.
پینگ به 4.2.2.1 105 به 8.8.8.8 120
سرویس 2 مگابیت 2 تا 7 رایگان فعلا روی 9 مگ بستن گفتن دوروز بعد ارتقا میدیم.
سرعت دانلود هم 800
ساعت رایگان هم امشب تست میکنم ببینم چطوره.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
به من 50 گیک 5 روزه مفت دادن به یکی از دوستان هم 200 گیگ 7 روزه براساس تعداد ستاره... کسی میدونه جریان چیه این فشفشه ها یکبار هستن یا هرچندماه میاد؟
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)