سلام
دوستان من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
آیا میشه درخواست 1 مگ نامحدود بدم؟
سلام
دوستان من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
آیا میشه درخواست 1 مگ نامحدود بدم؟
Last edited by worldclass; 17-04-2015 at 00:29.
فکر میکنم شما رکورددار باشی
24ساعت هفت روز هفته
اشتباه محاسبه میکنه ، لااقل برای من که اینطور بوده.نرم افزار dumeter برای من چیزی حدود ماهی 150 گیگ رو نشون میده ، این ماه هم که مثل ماههای قبل نشون میده.البته این دوستمون اگر نرم افزار dumeter یا مدیریت پهنای باند سیستمشون رو قرار بدهند بهتر میشه نظر داد ولی با تمام اینها من هم فکر میکنم ایشون حسابی از شرمندگی مخابرات در اومدند.فکر میکنم شما رکورددار باشی
24ساعت هفت روز هفته
تصویر زیر گزارش ماهانه من هست .دو ماه قبل سیستم برای چند روز کار نمیکرد وگرنه اون 20 گیگ رو هم از حلقققققققومشون میکشیدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GHAGHALEELEE; 17-04-2015 at 06:55.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز
مخابرات یک سالی هست 1 مگ نامحدود ارائه نمی ده
و جدیدا مثل اینککه نامحدود ها رو به طور کامل میخواد بر داره
هرچند خلاف قانون
ولی به نظر میرسه به نفع همه باشه با این وضعیت
حالا اگه محدود بخوان بکنن رو چه طرحی خودشون تبدیل میکنن ؟؟؟
رو چند مگ منظورم هست ؟؟
به نفع ماهایی که دانلود زیاد داریم اصلا نیست !! شاید کیفیتش بره بالاتر که با سابقه خراب مخابرات فکر نکنم کسی بیاد سراغش.اصل اینکه دوستان از مخابرات میگرفتن بخاطر نامحدود بودنش بود.هرچند خلاف قانون ولی به نظر میرسه به نفع همه باشه با این وضعیت
معلوم نیست بسته به کرمشون (بزرگواریشون) شاید فقط ساعتهای شلوغ بعدازظهر رو گیر بدن شاید از یک حجم مشخص نگذارن بیشتر دانلود کنی.حالا اگه محدود بخوان بکنن رو چه طرحی خودشون تبدیل میکنن ؟؟؟
رو چند مگ منظورم هست ؟؟
خلاصه هر وقت تو این مملکت اساس درست شد اینترنت هم درست میشه.حسن بره تقی بیاد ، تقی بره نقی بیاد همین اش و همین کاسه است.
از کی تاحالا خلاف قانون عمل کردن به نفع همه بوده؟!!!!
باید از کسایی که ظلم در حق خودشونو خوب میدونن ترسید! همینا آینده یه نسل رو به باد میدن.
من رو بگو که تازه یه ماه هست به خاطر اینترنت نامحدود رفتم سمت مخابرات. قبلش سپنتا داشتم که به خاطر یه اشتباه مسخره بعد از 6،7 سال اینترنتم از نامحدود تبدیل شد به محدود و مجبور شدم کوچ کنم مخابرات. البته فعلاً که خیلی راضی هستم و با پول کمتر نسبت به 256 سپنتا، دارم از 512 مخابرات استفاده میکنم. ولی اگه محدود بشه باید دوباره کلی بگردم سراغ یه جای جدید.
احمقانه ترین عبارتی که تا حالا خلق شده هم همین "مصرف منصفانه" هست. این دقیقاً معنی همون محدود رو میده. هی باید نگران باشی که فلان قدر دانلود کردم و الآن میان جریمه میکنن و ...
البته وقتی به وزیر ارتباطات به خاطر توسعه پهنای باند اینترنت (هرچند ما که همچین چیزی رو ندیدیم) کارت زرد میدن و توبیخش میکنن، انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)