سلام
تا حالا نامجدود نداشتم
اما نامحدود ها یه حجم هدیه داره که سرعت بالایی داره
بعد از اتمام هدیه سرعت کم میشه
بهتر از دوستانی که این سرویس داشتند بپرسی
اما اگه نامحدود خوب میخوای که نگران تموم شدن حجم هدیه نباشی فن اوا بگیر
سلام
تا حالا نامجدود نداشتم
اما نامحدود ها یه حجم هدیه داره که سرعت بالایی داره
بعد از اتمام هدیه سرعت کم میشه
بهتر از دوستانی که این سرویس داشتند بپرسی
اما اگه نامحدود خوب میخوای که نگران تموم شدن حجم هدیه نباشی فن اوا بگیر
Last edited by sleeplessness; 20-11-2014 at 16:14.
دوست عزیز شما کاملا درست میگی اما مساله اینه که مثل من و شما که شبانمون با دو برابر حجم روزانه مشکلش حل میشه شاید کلا 10 درصد کل کاربرای اینترنت رو تشکیل بدیم و ظاهرا صبانت در سیاست جدیدش به همون 10 درصد راضیه و به عمد میخواهد بقیه رو بیرون کنه تا فقط کسایی که دانلود شبانه محدود دارن باقی بمونن.من خودم اینقدر دانلود شبانم کم هستش که الان کلی گیگ دانلود شبانه با سرعت بالا طلبکارم اما بازم دارم حجم میخرم.اما وقتی اعتراضات بقیه رو میبینم بهشون حق میدم و اصلا نمیگم انصاف داشته باشید.بلکه خودم انصاف دارم و در نهایت میگم صبانت برای مثل منی خوب هست و نه اکثریت.الان صبانت عاشق مشتریهایی مثل من و شماست![]()
آقا دانلود شبانه می خواین فقط عصر تلکام. پینگش داغونه ولی سرعتش عالیه لامصب. شبی ده گیگ![]()
سلام دوستان
سرویس 8 مگ صبانت بعد از تموم شدن اون حجم دو برابر و ...
بعد از محدود شدن سرعتش چقدر میشه؟
کسی داره ؟
دوبرار حجم خریداری شده با سرعت روزانه بعد تقریبا شبی همون 200 تا 300 مگ
پول برقش م در نمیاد
گزینه یک سوم اصلا نمیصرفه واسه من که اینجوری بود
اینجوری هزینش از نامحدود هم بیشتر درمیاد
مثال :
اگه شبی 1 گیگ دانلود کنی و هر گیگ 3800 تومن با روش یک سوم میشه 1260 تومن30 گیگ هر گیگ از قراری 1200 تومن بچه ها نوشتین همه ؟
میشود 38000 تومن + حق اشتراک ماهانه تقریبا ماهی 50000 تومن
این یعنی کلاه برداری آشکار
حالا مسائلی مثل جغد بودن و نصفه شب بیدار شدن و ... به کنار
و حواست باشه اگه یک سوم و انتخاب کنی تا آخر اشتراکت
دیگه نمیشه تغییرش داد و مجبوری همونی که میگن استفاده کنی
به آین میگن حق انتخاب !!!!
خوشحالی که 27 هزار تومن دادی اینترنت محدود گرفتی !
پهنای باندشون محدوده !
خودت یکم سرچ کنی میبینی گرونترین و بی کیفیت ترین اینترنت دارن بهمون میدن
با قیمت خیلی پایینتری میگیرن
سایت های زیادی قیمت پرداختی اینترنت در ایران و خارج از کشور رو بررسی کردن
باهزینه ای که پرداخت میکنیم آشغال اونم محدود بهمون میدن
حالا وقتی اینترانت راه افتاد خوب متوجه میشی
روزانه چند تا سایت بری و سرچ معمولی حجمت تمومه
از ماست که برماست
سلام
از نمایندگی بپرس ولی مطمئنا سرعت شبانه پایین میاد
چون سیاست جدیدشونه
من 512 دارم تو بهترین حالت 16-17-18 بود
واسه دانلود شبانه یه چیزی به ذهنم رسید باید تستش کنم ببینم جواب میده یا نه
مرسی
اگه کسی فرق سرعت نامحدود و محدود رو هم بگه که دیگه عالی میشه.
من چندین ماه نامحدود داشتم! الانم فعلا چون متاسفانه مخابرات نتونست بهم پورت بده مجبور شدم بعد از مدتی تعطیلی نت ، دوباره صبانت لعنت الله علیه بگیرم! فعلا هم باز نامحدود 256 استفاده میکنم!
روالش به این صورته که شما هر بسته ای که خریداری کنید ( مثلا من 256 طلایی یک ماهه گرفتم ) در یک مقدار حجم مشخص ( برای 256 طلایی من 20 گیگابایت حجم مشخص داره ) می تونید باید سرعت یک مگ به بالا دانلود داشته باشید! یعنی شما نامحدود 256 طلایی میگیرید که اجازه دارید تا 20 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنید! بعد از 20 گیگ ، سرعت شما میشه همون 256 اسمی که خریدید! اینم بگم که 256 صبانت هیچ فرقی با 128 نداره! یعنی من ماه هایی میشد که حجمم دو سه روز زودتر از یک ماه تموم میشد و سرعتم میشد 256 ولی سرعت دانلود روی 11 فیکس میشد! در صورتی که باید حداقل روی 25 و حداکثر روی 36 باشه ولی متاسفانه روی 11 فیکس میشد! دانلود شبانه رایگان هم نداره! خلاصه که شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم اگر مخابراتتون می تونه بهتون یک مگ بده ( اگر اشنا دارید ) حتما نامحدود مخابرات بگیرید!
من خودمم شدیدا پیگیر مخابراتم که هر وقت یک مگ ازاد شد و تونستند بهم یک هفته ای بدند دوباره صبانت رو جمع اوری کنم!
اولا در جواب دوست عزیزمون باید بگم فکر نکنم تو کل خاور میانه کسی به اندازه من دان داشت
اینقدر که یه هارد 500 پر کردم
20 تا دی وی دی بک اپ گرفتم و یه هارد 250 هم پر دارم کنار
و در جواب اون یکی دوستمون که توپش پره و فکر میکنه خیلی چیز بلده
برادر من خوشحال نیستم ولی وقت یه سر بزن یه سایتای پار -شاتل-مخابرات-پیشگامان و .. ببین مگه چقدر اختلافشونه؟؟؟
همه بین 24تا 28 تومنه همین سرعت
ثالثن زیاد به خودت فشار اینترنت ایران همینه
من همه رو تست کردم
سرعت همینه و الان هم صدا همشون برداشتن شبانه رو.میخوای چیکار کنی؟؟؟
پس باید با همین بسازی حالا میخواد از ماست باشه یا از دوغ!!!!
ولی بازم میگم من از سرعت فوق العاده راضیم
ولی خب خیلی اذیتم که شبانه رو برداشتن و فکر کوچ به اینترنت خارجیم.ولی تو شهر ما(بازم تاکید میکنم شهر ما)بهتر از صبا نت نیست
همین بازی انلاین میکنم خوبه (گرز)هم دان دارم بسیار زیاد و هم تو یوتیب و فیس بوک تصویر نگاه میکنم
حتی بازی های شبکه ورزش رو هم انلاین میدیم یه مدت و عالی بود
من دیگه نمیدونم چی میخوای از نت!!!!!(
اگه فکر کردی مثل کره و امریکا و لهستان میتونی بای سرعت 10 گیگ دانل داشته و با اونا میسنجی بله .بسیار بی کیفیته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)