آره جنگ ها باز می شه ولی چت روما را منم نمی تونم با ای پی خودم باز کنم ولی با عوض کردن آی پی به راحتی چت روما باز می شه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آره جنگ ها باز می شه ولی چت روما را منم نمی تونم با ای پی خودم باز کنم ولی با عوض کردن آی پی به راحتی چت روما باز می شه
سروش چرا ورلد 1 را ترک کردی !! اون همه زحمت بکش بعد همه چی را بفروش و ول کن !!!![]()
ديگه حال نميداد
تيم اصلي كه باهاش بودم همه بازي رو ترك كردن به خاطر بچه ها اومدم اونها هم كه يا لولشون تا ته رفته مثل هادي يا ديگه حس بازي رو ندارن
بازيهاي آنلاينم تمام قشنگيش به افراديه كه هستند وگرنه خودش زود از دور خارج ميشه
شما هم اين اكانتتون به آخر خط برسه همين كارو ميكنيد
من بعضي ورلدارو چند بار پاك كردم دوباره شروع كردم اما ديگه ورلد 8 و ورلد 10 بسه اينا هم تا به يك جايي برسن پاكشون ميكنم اگر ببينم ورلدش سوت و كور شده و از كسايي كه ميشناسم كسي نيست
چجوري ميشه فهميد كدوم فورت در حال جنگه؟
مطمئن باش من به لول 99 رسیدم بازی را ول نمی کنم چون بعد لول 99 اولا فورت ها را دارم دوما دوئل را دارم سوما کویست ( البته اونا هم تا 6-7 روز می شه تموم کرد همشون را ) من دعا می کنم زود برسم به لول 99 تا فقط از کار کردن خلاص بشم![]()
سمت راست زیر ستینگ یک گزینه هست برای دیدن فورت ها اون را بزنی می تونی ببینی البته فکر کنم تا یک لول خاص اون گزینه فعال نمی شه برات اگه برات فعال نباشه کد زیر را به قسمت ادرس مرورگرت کپی کن اتوماتیک اون صفحه باز می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره هنوز برام فعال نشده
ممنون كه اين راه رو گفتي.
همیشه یک راه فرار هست![]()
سعيد عين معتاد ها حرف ميزني :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)