رفیق من هم رو شاتل و هم رو مخابرات امتحان کردم ولی وصل نمیشد.ارور 807 میداد.شمم میتونی کانکشنی رو که استفاده میکنی برای اپلود کنی.ممنون
رفیق من هم رو شاتل و هم رو مخابرات امتحان کردم ولی وصل نمیشد.ارور 807 میداد.شمم میتونی کانکشنی رو که استفاده میکنی برای اپلود کنی.ممنون
اشتباه خوندم پستت و من از سایت شبانه استفاده نمی کنم
میشه سایتی که اکانت خریدی رو پخ کنی
از هیجا نخریدم
چون شب ها فول بهم دانلود می ده 2 مگ ام 240
باید بیشتر بده؟
نه دوست عزیز چون شما نوشتی اوکیه صفحه قبل خیال کردم اکانت از یک سایت خریدی.نمیدونم از من شبا از لینکهای خارجی سرعتم کم میشه میاد رو 120-130 به خاطر همین اکانت خریدم ولی خوب وصل نمیشم.رفقا اگه کسی از سایت شبانه اکانت خرید مشکل نداره از من که وصل نمیشه و ارور 807 میده.
بعضی وقتا اره بعضی وقتا نه در کل سرعتم از لینک خارجی کمه که با این سرویس سایت شبانه خوب میشدوتو روز هم سرعتم از لینک خارجی کمه.
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 2مگ مخابرات!!!
من وقتی مودمم رو تو شبانهوخاموش می کنم سرفت دانلدودم می شه 120 خاموش نکنم 240
مخابرات داره جنایت میکنه 10 گیگ ازم تو 9 روز خوردهاصلا من تو کل دوران کارکردنم با نت تا حالا اینقدر حجم تو دوماه هم مصرف نکردم چه برسه به 9 روز بابا جریان چیه؟ اصلا هم ربطی به زمانی نداره که مصرف نمیکنی. فقط زمانی که استفاده میکنی سوبله کم میکنه. واسه چند ساعت وب گردی 800مگابایت کم کرده.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)