اره شک نکن اگر پورت خالی تو منطقه نباشه از شما میگیره میده یکی دیگه به شرطی که کسی تو منطقه درخواست یا تو صف انتظار نباشه
اره شک نکن اگر پورت خالی تو منطقه نباشه از شما میگیره میده یکی دیگه به شرطی که کسی تو منطقه درخواست یا تو صف انتظار نباشه
امروز از مخابرات با من تماس گرفتن گفتن چون میخوایم تجهیزات جدیدی روی خطت نصب کنیم به مدت دو روز اینترنتت قطعه و بعد از اون هم فقط می تونید از اینترنت مخابرات استفاده کنید! این یعنی فروش اجباری. من تو سایت complaint.cra.ir شکایت کردم. جای دیگری هم لازم هست برم شکایت کنم؟
Last edited by VAHID; 01-02-2015 at 19:39. دليل: ویرایش فونت//
براي منم همين اتفاق افتاده !من از طريق صبانت هم پيگيري ميكنم اينجا هم شكايت ميكنم
اگه بخوان تخیه کنن قبلش بهم زنگ میزنن خبر میدن یا نه؟
نخـــیر .... مثله بــُز فقط تنها کاری که میکن یک اینتر میزنن و خط شما تخلیه میشه.
نه اِهنی نه اوهونی
بعد از یه ماه خوش و خرمی، یکی دو هفته ای هست که مخابرات روی اصلی خودش رو نشون داده
حالا شبها که هیچی ولی روزها دانلود زیر 100 (زیر 20 هم دیده شده) و پینگ بالای 300
نه قبلا بهت اس میدن که شارز کن اگر بعد برای وارد شدن مینویسه خط دارای سرویس نیست
عاقا من سرویس 2 مگ کمپین یکساله دارم اما جدیدا سرعت شبانم روی 100 فیکس شده در صورتیکه قبلا تا 200 ، 250 میرفت ؟
این همه جاییه یا برا من اینطوری شده ؟
کسی به وضعیت من دچار نیست عایـــــا ؟
سلام دوستان متاسفانه بخاطر کابل برگردون مجبورم از سرویس افتضاحه مخابرات استفاده کنمخواستم چندتا سوال کنم کسی میدونه به خصوص مرکز مخابراتی 4 راه مخابرات قاسم اباد لطفا جواب بده
1-میخوام کمپین 2 مگ ماهی 5 گیگ یک ساله بگیرم کسی سرعت روزانه وشبانه حدودا میدونه؟
2-اگر الان من پهنا باندمو رو 2 مگ ببندن ایا بعد از اتمام سرویس پهنا باندم ثابت هست حتی اگر سرویس 1 مگ شارژ کنم؟
3-وضعیت پینگ چگونه هست؟
4-در حال حاضر که کابل ها عوض میشه وضعیت خط بهتر میشه یا بدتر؟2 روز هم قعطی تلفن داریم
تشکر![]()
مودم رو ریست کن درست می شه برمی گرده رو همون250
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)