سلام كسي ميدونه آموزشي نيروي هوايي ارتش تهران آدرسش كجاست؟؟؟؟؟
سلام كسي ميدونه آموزشي نيروي هوايي ارتش تهران آدرسش كجاست؟؟؟؟؟
فکر میکنم پادگان شهید خضرایی باشه ، خیابان دماوند
لطفا راهنمایی کنید
اطلاعات دیگه : 7 ماه خدمت قبلی ناجا
مدرک فعلی : فوق لیسانس مهندسی
سلام
مطمئنا دیگه شما رو آموزشی نمی فرستند. احتمال زیاد همون جای قبلی خدمت می کنید.
داداش نمی خوام بترسونمت ولی منم قبل از خدمت از این قول ها زیاد بهم داده بودند ولی هیچ کدوم نشد.
آخه مگه توی ناجا خدمت قبلی ها دوباره آموزشی نمی رن؟
شما مطمئنی؟
من شنیدم برخلاف ارتش و سپاه، توی ناجا خدمت قبلی ها باید حدود 20 روز آموزشی برن
بله دوست من مواردی مشاهده شده که 20 روز نگه داشتند و مواردی هم بوده که در حد دو سه روز نگه داشتن این مورد کاملا به فرمانده بستگی داره
موفق باشید
دوستان من الان کم کم دارم میرم تو ماه پنجم خدمت و فوق لیسانس هستم و تو ارتش و رکن یکم خدمت می کنم و اینکه ما تو قسمت شمال غرب کشور هستیم . چند مدت پیش مطلبی رو دیدم در مورد اینکه می تونیم به واسطه پایان نامه مون کسر خدمت بگیریم البته به شرط اینکه به کارشون بیاد یه جورایی و خودم فکر می کنم موضوع پایان نامه ی من می تونه کاملا کارا باشه در زمینه امور مالی ارتش !
حالا می خواستم ببینم باید دقیقا چیکار کنم ؟ کجا برم تو پادگان ؟ مراحلی که باید طی کنم چه چیز هایی هستند ؟
ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز.
موضوع کسری به پایان نامه ها یک مدت وجود داشت و بر اساس اینکه چقدر به دردشون می خورد از حدود 3 تا 6 ماه کسری می دادن. اما متاسفانه از اواسط پارسال ستاد کل بخشنامه داده که دیگه پایان نامه برای کسری قبول نمی کنن و فقط پروژه هایی که توسط سازمان های مربوط به وزارت دفاع و سپاه و امثالهم (مثل دانشگاه مالک اشتر یا امام حسین) تعریف شده باشه شامل کسری می شه. و طبق اخبار رسیده باز هم به دلیل کثرت متقاضی کسری این پروژه ها هم کم تصویب میشه مثلا یک کار قوی انجام می دی 6 ماه وقت می ذاری در نهایت 4 ماه بهت کسری می دن. به نظر من یه زمانی این طرح خوب بود، اون اوایل که اومده بود یعنی سال 90 ولی الان به دلیل کثرت متقاضی به نظر من ارزش دوندگی و کاغذ بازی و علافی نداره.
ضمن اینکه گفتم کسری پایان نامه قانونا برداشته شده، مگر اینکه با پارتی یا راههای دیگه بشه کاریش کرد. اینم لینک خبر حذف کسری پایان نامه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by naser2012; 06-04-2013 at 20:57.
ببخشید منظورتون فرمانده پادگان آموزشیه دیگه؟ یا فرمانده گروهان و ...
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)