ماشالا با این امار میشه رسما گفت از نظر IQ بین کشورهایه لول باز از همه poor هستیمPolish op
![]()
ماشالا با این امار میشه رسما گفت از نظر IQ بین کشورهایه لول باز از همه poor هستیمPolish op
![]()
دوست عزیز اگر تمام 10 گیم رو باختید باید بگم برنز هم برایه شما زیادیه خداتون رو شکر کنید چون من اکر تو ریتو کاره ای بودم یه دیویژن میساختم با اسم تخته آدمایی مثل شمارو جا میدادم تا با هم حال کنن اونجا. امید رو سر لوحه کار کنید من به شما قول میدم روزی برنز 4 میشید از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی آش میخوری شما هم هرچقدر مغز به خرج بدی دیویژن بالایی به دست میاری اما من دستتون رو از دور میفشارم و میگم زنده باد برنز![]()
Last edited by GL & HF; 21-01-2015 at 19:03.
یک سایت کاملا نامعتبر ..خنده داره که عربها مثل عراق و کویت و... از ما IQ شون از ما بالاتره
آره حق با توِ، تیم خوبی داشتم ولی با نوب بازی های من باعث شد که 10 تا بازی رو ببیازیم
ولی من میخوام بیام توی گولد و سیلور اینجوری باعث میشه که بازیم خوب بشه
اصن شما چیکار داری با من
من Rp و money بهت میدم اگه منو برسونی سیلور
باور کن راست میگم بهت
فقط بیا اکانت منو بوست کن
هیشکس اینجا نیست که مثله تو مستر باشه واسه همین میخوام فقط اکانتم رو بدم به تو بوست کنی ترو خدا قبول کن![]()
Last edited by Fiddle; 21-01-2015 at 20:08.
خنده دار تر اینه که می گفتم خوب اول نباشیم دیگه دوما 100% هستیمخنده داره که عربها مثل عراق و کویت و... از ما IQ شون از ما بالاتره
اینم میانگینه
اوفففففف
لوگین اسکرین جدید چقدر نازه ....
عجب Smite ای میزنه Panth !!!!
موزیکش هم قشنگه
دوستان هنوز هم میشه با اینترنت ایران این بازی رو بازی کرد ؟ با سرویسهای کاهش پینگ مشکل نداره ؟ اگه اوکیه که بگین بهترین سرور در حال حاضر کدومه که کلاینت رو دانلود کنم .
بستگی داره از چه شرکت اینترنتی سرویس بگیری، با اکثرشون میشه بازی بازی کرد،
باید تایم اوت نداشته باشی
خودت باید زور بزنی من سیزن سه برنز 3بودم اومدم اینجا همین حرف رو زدم، سیزن چهار بعد از ده تا بازی شدم برنز چهار ولی از اون به بعد کمتر ساپورت بازی کردم اگرم ساپورت میشدم Voli یا thresh بر میداشتم بیشتر adc(لوسین و تریس) بازی کردم یا wukong بودم تو جنگل البته تو بازی ها با بازیکنهای خوب صحبت میکردم و دونفری میرفتیم و الان رسیدم به Gold v همون اول سیزن runes رو چهارتاش کردم و کاملشون کردم
بعد از ظهرشنبه تا دوشنبه رنک بازی نکن. البته من فقط شب سه شنبه تا جمعه بازی میکردم.
همیشه ام دوتایی برو با همون بازیکنهای خوب برنز شروع کنی میرسی به بالا الانم بعد از ده تا بازی فکر نکنم برنز دو بیشتر بشی.
اونا که با این کاهش پینگها رفع میشه . بیشتر منظورم همین قطعی پورت UDP هست . اخه قبلا که بازی میکردم ، میرفتی تو بازی بعد از یه مدت قطع میشد که گند میزد تو بازی . باید همش reconnect میکردی .
حالا کدوم سرور در حال حاضر خوبه ؟ اینکه توش خیلی نوب نباشن و پینگ هم خوب باشه .
Last edited by Gregar; 22-01-2015 at 10:23.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)