تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1498 از 1592 اولاول ... 49899813981448148814941495149614971498149915001501150215081548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,971 به 14,980 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مخابرات ما هم دانلود شبانه رو 3ماه برداشت ولی دوباره برش گردوند سوال من اینه که واقعا مخابرات با دانلود شبانه ورشکست میشه؟یا همش فیلمه؟
    نه بابا ورشکست چرا !! همش فیلمه
    ببین وقتی وقتی یک شرکتی اینترنت میده مثل اینکه با یه لوله فرضا 20 اینچی آب خریده و داره میفروشه و اون آب هم شب و هم روز داره میره برای مصرف کننده !!
    اینا هم اینترنت رو بر اساس STM1 میخرن و به ملت ارائه میدن و شب هم اگر بدن یا نه اون اینترنت رو دارن و پولش رو میدن و نمیشه که اینترنت رو ذخیره کرد و صبح داد
    پس همش فیلمه که ورشکست میشه
    ولی چون تو دانلود شبانه کمبود پهنای باند شرکت فوری معلوم میشه و گندش در میاد که با پهنای باند خیلی کم دارن کلی یوزر میگیرن ، فیلم بازی میکنن که پهنای باند زیاد تر نخرن تا به خرج بیفتن

2. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

میشه یه عکس از مشخصات خطت بزاری لطفا ؟

4. این کاربر از moshi1376 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان یک تریس از 4.2.2.4 بگیرید ببینید که از کدوم مسیر میره برای شما
    من چند تا اینترنت مختلف رو تست کردم همگی از pccwbtn رد میشه
    ===
    وضعیت امروز ما

6. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان یک تریس از 4.2.2.4 بگیرید ببینید که از کدوم مسیر میره برای شما
    من چند تا اینترنت مختلف رو تست کردم همگی از pccwbtn رد میشه
    ===
    وضعیت امروز ما
    برا منم همینهpccwbtn
    برا شما هم ip هر 2دقیقه یک بار عوض میشه؟

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مخابرات ما هم دانلود شبانه رو 3ماه برداشت ولی دوباره برش گردوند سوال من اینه که واقعا مخابرات با دانلود شبانه ورشکست میشه؟یا همش فیلمه؟
    نه بابا ورشکست چرا !! همش فیلمه
    ببین وقتی وقتی یک شرکتی اینترنت میده مثل اینکه با یه لوله فرضا 20 اینچی آب خریده و داره میفروشه و اون آب هم شب و هم روز داره میره برای مصرف کننده !!
    اینا هم اینترنت رو بر اساس STM1 میخرن و به ملت ارائه میدن و شب هم اگر بدن یا نه اون اینترنت رو دارن و پولش رو میدن و نمیشه که اینترنت رو ذخیره کرد و صبح داد
    پس همش فیلمه که ورشکست میشه
    ولی چون تو دانلود شبانه کمبود پهنای باند شرکت فوری معلوم میشه و گندش در میاد که با پهنای باند خیلی کم دارن کلی یوزر میگیرن ، فیلم بازی میکنن که پهنای باند زیاد تر نخرن تا به خرج بیفتن
    خیر. ورشکست میکنه

امسال تعداد کاربران اینترنت در ایران که دانلود شبانه انجام میدن نسبت به پارسال بیشتر شده و همه کاربران که خود ما هستیم میخوان پول تا حدی کم بدن و اینترنت خوب داشته باشن. بنابراین بهترین کاری که میشه کرد اینه که مثلا اینترنت شبانه دار بگیرن و با "یک گیگ" حجم و بعد تمامی مصرف اینترنت خودشون رو در ساعات رایگان انجام بدن در نهایت هیچ کس پول نمیده که گیگ بخره و این کاملا به ضرر سرویس دهنده هست.
    الان آسیاتک پیشرفته ترین سرویس دهی اینترنت هست. نه اینکه خوب باشه. بلکه منظور از پیشرفته اینکه طوری تعرفه های شبانه رو چینده که تا حد ممکن ضرر نکنه بلکه سود هم بکنه. اگه تعرفه های اسیاتک رو ببیند کاملا متوجه میشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خیر. ورشکست میکنه

امسال تعداد کاربران اینترنت در ایران که دانلود شبانه انجام میدن نسبت به پارسال بیشتر شده و همه کاربران که خود ما هستیم میخوان پول تا حدی کم بدن و اینترنت خوب داشته باشن. بنابراین بهترین کاری که میشه کرد اینه که مثلا اینترنت شبانه دار بگیرن و با "یک گیگ" حجم و بعد تمامی مصرف اینترنت خودشون رو در ساعات رایگان انجام بدن در نهایت هیچ کس پول نمیده که گیگ بخره و این کاملا به ضرر سرویس دهنده هست.
    الان آسیاتک پیشرفته ترین سرویس دهی اینترنت هست. نه اینکه خوب باشه. بلکه منظور از پیشرفته اینکه طوری تعرفه های شبانه رو چینده که تا حد ممکن ضرر نکنه بلکه سود هم بکنه. اگه تعرفه های اسیاتک رو ببیند کاملا متوجه میشید.
    تنها در صورتی ورشکست میشه که آدمهایی مثل شما ازشون دفاع کنه والسلام
    وگرنه این حق من و شماست ولی وقتی از حق خودمون کوتاه بیایم مثل آسیاشت و شاتل و بقیه شرکت ها هزار جور بامبول سر نت در میارن که از همون هم برای خودشون درآمد زایی کنن
    کی گفته برای سرویس نامحدود باید سقف ترافیک گذاشت !! طرف پولشو میده استفادشو بکنه به تو جه که در روز چقدر میخواد دانلود بکنه !!
    اگر فقط یک ماه از این سرویس دهنده هیچ سرویسی خریداری نشه همشون به حقوق یوزر ها احترام میزارن ولی از اونجایی که در کشور به ازای هر 1000000 نفر عده ناچیزی این چیز هارو درک میکنن وضعیت نت اینجوری میشه و نه تنها پیشرفت نمیکنه پسرفت هم میکنه
    پس خواهشا از این حرف های 100 من یه غاز نزنین که با شبانه یه شرکت ورشکست میشه !! خیلی نت خوبی دارن میدن تازه باید به فکر ورشکست شدنشون هم باشیم
    ایشالا که به زودی همشون ورشکست بشن
    Last edited by fanoostalaei; 05-09-2014 at 17:18.

10. 12 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مخابرات 10 مگ (4 گیگ ماهی 17 تومن)

خطت روی 10 مگ بسته شده تست سرعت هم 10 مگ هست ! عجیبه . چون قاعدتا سرعت دریافتی مقداری از ریت خط پایینتر هست و دقیقا همون سرعت ریت خط رو نمیده . همونطور که برای آپلودت هم این قاعده صدق میکنه.

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تنها در صورتی ورشکست میشه که آدمهایی مثل شما ازشون دفاع کنه والسلام
    وگرنه این حق من و شماست ولی وقتی از حق خودمون کوتاه بیایم مثل آسیاشت و شاتل و بقیه شرکت ها هزار جور بامبول سر نت در میارن که از همون هم برای خودشون درآمد زایی کنن
    کی گفته برای سرویس نامحدود باید سقف ترافیک گذاشت !! طرف پولشو میده استفادشو بکنه به تو جه که در روز چقدر میخواد دانلود بکنه !!
    اگر فقط یک ماه از این سرویس دهنده هیچ سرویسی خریداری نشه همشون به حقوق یوزر ها احترام میزارن ولی از اونجایی که در کشور به ازای هر 1000000 نفر عده ناچیزی این چیز هارو درک میکنن وضعیت نت اینجوری میشه و نه تنها پیشرفت نمیکنه پسرفت هم میکنه
    پس خواهشا از این حرف های 100 من یه غاز نزنین که با شبانه یه شرکت ورشکست میشه !! خیلی نت خوبی دارن میدن تازه باید به فکر ورشکست شدنشون هم باشیم
    ایشالا که به زودی همشون ورشکست بشن

من ازشون دفاع نکردم بلکه حقیقت رو گفتم
    از حق خودمون دفاع کنیم ؟ مثلا چیکار کنیم؟ مگه اونایی که شکایت کردن شاتل بعد محدودیت شبانه رو برداشت؟!
    ازوش هم شکایت نمیکنم و نخواهم کرد به این دلیل که میدونم هیـــچ فایده ای نداره
    و تنها در صورتی ورشکست میکنن که یاد نداشته باشن چجوری سرویس بدن پس خیالت راحت اینا هیــچ وقــت ورشکست نمیکنن
    والبته اگه این روند ادامه داشته باشه و در اینده تعداد زیادی از کاربران برای ساعات رایگان انلاین بشن باعث میشه پول هر گیگی که ما برای روزانه میدم ارزشش خیلی بیاد پایین. پس به خاطر همینه که برای دانلود شبانه قوانین میزارن مثل کاری که صبانت و شاتل واسیاتک و... میکنه
    در نهایت به دلیل این موضوع هست که قوانین عوض میشه نه به خاطر شکایات مردم

13. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از حق خودمون دفاع کنیم ؟ مثلا چیکار کنیم؟ مگه اونایی که شکایت کردن شاتل بعد محدودیت شبانه رو برداشت؟!
    و تنها در صورتی ورشکست میکنن که یاد نداشته باشن چجوری سرویس بدن پس خیالت راحت اینا هیــچ وقــت ورشکست نمیکنن
    والبته اگه این روند ادامه داشته باشه و در اینده تعداد زیادی از کاربران برای ساعات رایگان انلاین بشن باعث میشه پول هر گیگی که ما برای روزانه میدم ارزشش خیلی بیاد پایین. پس به خاطر همینه که برای دانلود شبانه قوانین میزارن مثل کاری که صبانت و شاتل واسیاتک و... میکنه
    برا ما که شکایت نتیجه داد وگرنه عمرا دانلود شبانه رو بر میگردوندن

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

موافقم و اگر به متن من دقت کنی من هم همین منظور رو از این جمله داشتم :

ولی از اونجایی که در کشور به ازای هر 1000000 نفر عده ناچیزی این چیز هارو درک میکنن وضعیت نت اینجوری میشه و نه تنها پیشرفت نمیکنه پسرفت هم میکنه

16. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •