آره بعید نیست، فقط نمی دونم چرا من از این شانسا نمیارم!
البته جناب زیگزاگ هم یه زمانی که ما لیمیت بودیم، لیمیت نبودن ولی صبر کنید مال شما رو حل می کنن!البته دقیقا از روی بخل و حسد گفتم!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره بعید نیست، فقط نمی دونم چرا من از این شانسا نمیارم!
البته جناب زیگزاگ هم یه زمانی که ما لیمیت بودیم، لیمیت نبودن ولی صبر کنید مال شما رو حل می کنن!البته دقیقا از روی بخل و حسد گفتم!
![]()
شیادی تا چه حد!!! برای جذب یوزر دست به هر کاری میزنن! سرعت سرویس های قبلیشون رو نصف کردن و یه سرویس جدید گذاشتن با همون سرعتی که ما قبلاً میگرفتیم بعد یوزر جذب میکنن... واقعاً که، حتی تا آخر مهر هم صبر نمیکنم همین روز شنبه میرم برای جمع آوری![]()
عجب غلطی کردم از همارا سرویس خریدم
ای کاش میرفتم بلوط
یه اطلاع رسانی بکنم این مخابرات با همدستش همارا ورشکست بشن
سرویس قبلی من الترای سه ماهه 2 گیگ بود که 100 تومن واسش میدادم که 2 هفته میشه دانلود شبانه نصف شده و شده 250.سرویسم دیروز تموم میشد واسه همین تمدید کردم البته اون سرویس جشنواره شروع سال تحصیلی رو به قیمت 9500 تومن 3 ماهه,ماهی 2 گیگ .در کمال تعجب شرایط دانلودش عین همون سرویس قبلیمه که 100 تومن واسش پول میدادم.این نوابغ هیچ فرقی برا کسانی که پول بیشتر(10 برابر)واسه یه سرویس میدن قائل نیستن.پس به همه توصیه میکنم اگه خواستید تمدید کنید این سرویس رو تمدید کنید
مطمئن باشید سرعت سرویس جشنواره هم به زودی پایین میاد، از همارا و مخابرات هر کاری برمیاد اینو قبلاً ثابت کردن!
ولی اصولا باید 2 گیگ مال 3 ماهتون باشه یعنی ماهی حدود 700 مگ. شاید این دفعه شرایط جشنواره فرق کرده.
بله اولترا و جشنواره هیچ فرقی ندارن. چرا که جشنواره رو هم عین اولترا رو 4 مگ میبندن.
من امشب جشنواره ام رو تست میکنم (بعد از 5 هفته)اگه شبانه خوبی داشته باشه تمدید میکنم ولی اگر نداشته باشه میره تو باقالیا
![]()
سرویس جشنوارهبه غیر از پینگ که ریده سرعت موشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که با 16 کانکشن نمیتونن حداکثر سرعت سرویسشون رو بگیرن بهم بگن یه نرم افزار بگم تا با 32 تا دانلود بکنن مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیکی و پرسش
get bat نیست این؟من میخوام اگه ورژن جدیده شو داری![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)