تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1498 از 3745 اولاول ... 49899813981448148814941495149614971498149915001501150215081548159819982498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,971 به 14,980 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من دیشب یک ساعتی سرعتم شده بود 70-80 بعد الان شده زیر 20!!!

512 نامحدود!! کسی این مشکل رو داره؟؟
    اسیاتک

اقا سرویس های اسیاتک عوض شده و گرون تر هم شده

این نامحدود چیه کسی خبر داره جریان 12 گیگ چیه؟؟

اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ

زنگ زدم 1844 میگم چرا سرعتا کم شده از دیشب میگه سرویس ها عوض شده!! میگم چه ربطی داره من 512 نامحدود گرفتم الان دانلودم 16 هست یعنی 128!! میگه نامحدود طلایی بگیرید!! بعد میگه سرویس شما هم امروز تموم میشه تمدید کنید!! میگم تایم اوت میده یکی در میون میگه طلایی بگیرید!!
    اینا عمه دارن؟؟؟

بعد زنگ زدم به قسمت فروش میگم این سرویس های جدید که نوشتید حداقل 12 گیگ جریانش چیه میگه من هیج توضیحی براتون ندارم!! میگم سرعت مثل قبله میگه احتمالا اره!!! خوب تو اونجا ج کار میکنی پول مفت میگیری ؟؟

حرسم در اومده مثل اینکه زدن سرویس هاشون رو پکوندم 512 نامحدود رو 160 بستن از دیشب

از دیشب سرویس ها عوض شده!!

اقا من بخوام تغییر سرویس بدم به 256 حجمی 10 گیگ در ماه + شبانه!! سرعت شبانش چنده حدودا؟؟

و اینکه میگم جریان این 12 گیگ اینه که وقتی 12 گیگ با نامحدوذ بگیری سرعت افتضاح میشه!!!

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

فقط نامحدود ها مشکل دارن , من از دوربری ها که پرسیدم گفتن : چند شب هست که با شبانه حدود 6-7 گیگ دانلود کردن حتی دیشب . الان نگاه کنید که یک محدود نیست که بگه اوضاع خرابه . فقط نامحدودها هستند که شکایت دارند .
    بیشتر کسایی که الان 512 ناحدود دارن قبلا 2مگ محدود داشت
    این داستان چند وقتی هستش که شروع شده اول از همه سرعت محدود کم کردن که ما مجبور شدیم نامحدود بگیریم
    این شرکت دیگه داره نفس های آخرشو میکشه
    حیف که تازه برای یه ماه دیگه تمدید کردم وگر نه درخواست تخلیه میدادم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لعنت به اسیاتک با این سرویسهاش و کیفیت و پشتیبانی و قیمت مضخرف!

میگن ما پینگ را تضمین نمی کنیم!

پینگ تا 1800 میرسه!

سرویس 1024 محدود

خط فیبر نوری هست جای دیگه هم ساپورت نمیکنه!

قیمت سرویس 1024 10 گیگ هم 6200 افزایش یافت برای چندمین بار کیفیت هم بدتر شده!
    Last edited by ahriman323; 26-08-2013 at 11:23.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

حالا جالب اینجاست پشتیبانی وسط صحبت که میبینه حرفش نمیرسه و هیچی حالیش نیست , گوشی رو میزاره . هی میگه Ok شد , میگم نه ,

5. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

عجیبه انگار فقط برای ما پشتیبانی مشغولی میزنه اونم درست یک روز کمتر مونده به پایان دوره فعلی
    عجب آدمایی هستن اینا...

7. 2 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا سرعت 256 حجمی چقدر هست؟؟

اسیاتک

سرعت شبانش هم مهمه

این الان 512 نامحدود منه!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

عجیبه انگار فقط برای ما پشتیبانی مشغولی میزنه اونم درست یک روز کمتر مونده به پایان دوره فعلی
    عجب آدمایی هستن اینا...
    چند تا شماره هست , تو نکنه همش 1544 میگیری , برو تو سایتش چند ت اشماره ردیف کن و حالشو ببر .
    قبلا هم بهت یک شماره داده بودم اما خوب بیا این یکی جدیده : 7664332 داخلی 202 و 204 .(فقط برای مشهدی ها )

البته چون پشتیبانی هیچی بارش نیست , سعی کنید کوتاه نیایید و مثل من تا زمانی که خودشون کم آوردن و گوشی رو گذاشتن , ادامه بدید . اینطوری خوب اعصابشون رو بهم میریزیم تا فکر نکنند ما خر هستیم .
    Last edited by HADI ONLY; 26-08-2013 at 11:54.

10. 2 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

چند تا شماره هست , تو نکنه همش 1544 میگیری , برو تو سایتش چند ت اشماره ردیف کن و حالشو ببر .
    قبلا هم بهت یک شماره داده بودم اما خوب بیا این یکی جدیده : 7664332 داخلی 202 و 204 .(فقط برای مشهدی ها )

البته چون پشتیبانی هیچی بارش نیست , سعی کنید کوتاه نیایید و مثل من تا زمانی که خودشون کم آوردن و گوشی رو گذاشتن , ادامه بدید . اینطوری خوب اعصابشون رو بهم میریزیم تا فکر نکنند ما خر هستیم .
    این شماره نماینده آسیاتک تو مشهد صبحی بهشون زنگ زدم گفتن باید زنگ بزنی تهران،الان دوباره بهشون زنگ زدم داخلی که گفتین رو گرفتم کسی برنداشت دوباره زنگ زدم یه نفر برداشت گفت داخلی 204 رو بگیر 10 دقیقه دیگه حالا زنگ میزنم مشغوله
    عجب تو این یک ماه نشده یکبار زنگ بزنم به پشتیبانی تهران یا همین نمایندگی مشغولی بزنه حالا یک روز مونده که ماهم مجبور شیم یک ماه این سرویس گند رو تحمل کنیم همجا مشغولی میزنه...

12. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان خوب شمایی که میگید درخواست تخلیه بدیم،یه اموزش بدین که از کجا باید درخواست تخلیه بدیم؟
    باید زنگ بزنیم پشتیبانی خرابشدشون یا از تو خود سایتشون هم میشه درخواست تخلیه داد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

این شماره نماینده آسیاتک تو مشهد صبحی بهشون زنگ زدم گفتن باید زنگ بزنی تهران،الان دوباره بهشون زنگ زدم داخلی که گفتین رو گرفتم کسی برنداشت دوباره زنگ زدم یه نفر برداشت گفت داخلی 204 رو بگیر 10 دقیقه دیگه حالا زنگ میزنم مشغوله
    عجب تو این یک ماه نشده یکبار زنگ بزنم به پشتیبانی تهران یا همین نمایندگی مشغولی بزنه حالا یک روز مونده که ماهم مجبور شیم یک ماه این سرویس گند رو تحمل کنیم همجا مشغولی میزنه...
    کلک ها خودشون این کارو کردن , چون من حدود نیم ساعت پیش به همون داخلی 204 زنگ زدم که آقای احمدی مسئولش بود و البته خودشو به بی اطلاعی می زد اما خوب باهاش صحبت کردم .
    تهران که باید کلی آهنگ بشنوی تا بتونی وصل بشی و صحبت کنی /
    الان دیگه اکثر شرکت ها دارن همین کلک ها رو پیاده می کنن و کسی هم نیست جلوشونو بگیره . من که دیگه از ADSL خسته شدم . اینترنت نیست که , هم پول بدی و هم اعصابت رو خورد کنن. دیگه یکدفعه اینترنت رو قطع کنن و اینترانت رو بیارن .

15. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •