100000000000000000000% تایید میشه![]()
100000000000000000000% تایید میشه![]()
جوبیلو ایواتا که تو اسیا محو شد نمی دونم چه بلایی سرش اومد اما مدتهاست که نیستش.
خوراک استقلال تیمهای عرب هستند و بر عکس جلو شرقی ها کمی مشکل داشته.
من دوست دارم اول از همه با این الهلال بازی کنم یک پوستی از این عربها بکنیم بعد یک تیم استرالیایی هم بیفته شکست دادن تیمهای استرالیایی به ایرانی جماعت خیلی فاز میده تیمهای باشگاهیشون هم فکر نمی کنم قوی باشند.
تو گروهمون الااتحاد هم باشه بد نیست
=============
توره : خواب دیدم من و نیکبخت و کریم در هفت بازی هفت پنالتی رو از دست دادیم تعبیرش چیه؟
یوزارسیف : این فصل همچین خوش میدرخشید که لنگیا به روح "پایان رافت" صلوات میفرستن![]()
میانگین فوق العاده استقلال، آمار بد پرسپولیس
تیم فوتبال استقلال، امسال در مسابقات لیگ برتر خیلی خوب گل زده است. آن ها در 21 بازی 46 گل به ثمر رسانده اند که میانگین 2/18 گل به ازای هر بازی را نشان می دهد. اگر استقلال با همین میانگین به کارش در مسابقات لیگ ادامه دهد، در پایان لیگ به رکورد 74/12 گل زده می رسد که یک رکورد فوق العاده و بسیار باور نکردنی است، این درحالی است که رکورد بیشترین گل ثبت شده در یک دوره از مسابقات لیگ، رکوردی است که استقلال اهواز سال گذشته ثبت کرده است، یعنی 61 گل زده به ازای 34 بازی که میانگین فوق العاده ای بوده است.
اما پرسپولیس در 21 دیداری که از مسابقات لیگ برتر انجام داده 31 گل دریافت کرده که میانگین بسیار بدی است، پرسپولیس بطور متوسط در هر بازی 1/42 گل دریافت کرده است و اگر سرخپوشان همین روند را ادامه دهند در پایان لیگ 48/5 گل دریافت خواهند کرد که برای سرخپوشان پایتخت این میانگین، میانگین جالبی نیست. پرسپولیس هیچگاه طی یک فصل از 40 گل بیشتر دریافت نکرده است.
پشت لباس استقلال هم اسپانسری می شود
با قطعی شدن قرارداد اسپانسر دوم تیم فوتبال استقلال بخش دیگری از مطالبات بازیکنان این تیم پرداخت خواهد شد.شنیدیم مسئولان باشگاه استقلال درصدد هستند برای ادامه فصل جاری لیگ برتر برای قسمت پشت پیراهن استقلال نیز اسپانسر بگیرند. در همین ارتباط نیز رایزنی ها و مذاکرات اولیه انجام شده و به گفته یکی از نزدیکان باشگاه، قرار است در طول تعطیلات پیش رو در مسابقات لیگ برتر و تا پیش از شروع مسابقات این قرارداد منعقد شود. درحال حاضر بازار موبایل ایران اسپانسر روی پیراهن استقلال است.
استقلال؛ نگران محروميت از بازى هاى خانگى
اگرچه استقلال بازى با مس را به سود خودش تمام كرد اما پس از خاتمه مسابقه اغلب مسئولان و مربيان اين تيم از يك نكته بسيار مهم بيم داشتند و آن رفتار طرفداران بود. استقلالى ها در اين بازى به پرويز مظلومى، مهدى رحمتى و اميرحسين صادقى كم لطفى كردند اما اتفاق مهمتر انتقاد شديد آنها از وضعيت داورى و تقابل با مسعود عنايت بود به طورى كه داور بازى طى مصاحبه اى رسماً از اين مسأله انتقاد كرد و ناگفته پيداست كه در گزارش او و ناظر مسابقه اين مسأله به طور دقيق قيد خواهد شد و احتمال اينكه كار بالا بگيرد بسيار زياد است. بد نيست بدانيد استقلالى ها هنگام خروج از ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفرى و عزيمت به سوى هتل نگران احضار سرپرست و مديرعامل باشگاه به كميته انضباطى بودند و اضطراب آنها وقتى بيشتر شد كه متوجه شدند داور هم بر اين نكته انگشت گذاشته است. حتى جالب اينجاست كه يكى از آنها در لابى هتل از اين مسأله بيم داشت كه كميته انضباطى در چنين برهه حساس زمانى استقلال را به واسطه رفتار تماشاگرانش از يك ديدار خانگى محروم كند و آنها مجبور شوند براى مسابقه راهى يكى از استان هاى همجوار شوند. البته با تمام اين تفاسير به نظر نمى رسد مسأله تا اين حد كه آنها فكر مى كنند حاد و جدى باشد و به اعتقاد ما حتى در صورت احضار نماينده استقلال احتمال اينكه داستان با يك جريمه نقدى و توبيخ كتبى ختم به خير شود زياد است.
صادقى وتوقع كمك از قلعه نويى
اميرحسين صادقى در بازى با استقلال از زمين اخراج شد و هنگام رفتن به سوى رختكن هم با چند نفر از تماشاگران درگيرى لفظى پيدا كرد و حرفهايى زد كه به نوعى او را در مقابل اميرقلعه نويى قرار داد. البته عده اى مدعى اند صادقى در شرايط غيرعادى مقابل سرمربى استقلال موضع گرفته و نبايد حرفهايش را چندان جدى گرفت چون قطعاً پس از فروكش كردن عصبانيت ديگر مقابل امير موضع نمى گيرد اما... بد نيست به اين نكته هم اشاره كنيم كه بعضى از اطرافيان استقلال مدعى اند اتفاقاتى كه روز شنبه در ورزشگاه رخ داد در واقع اختلاف قديمى بود كه دوباره سر باز كرد. به اعتقاد آنها در تابستان امسال هنگامى كه باشگاه استقلال با رقم درخواستى صادقى موافقت نمى كرد اين بازيكن توقع داشت امير قلعه نويى با فتح الله زاده صحبت كرده و زمينه براى حفظ او را فراهم كند اما ظاهراً امير چندان اصرار نكرد و درنهايت اوضاع به گونه اى پيش رفت كه صادقى از جمع آبى پوشان جدا شد واز آن تاريخ به بعد هنوز اين مسأله را فراموش نكرده است.
استقلال از جمعه۲ نوبتى تمرين مى كند
تمرينات استقلال ازجمعه طى ۲ نوبت پيگيرى مى شود. استقلالى ها پس از ۳ روز تعطيلى از آدينه اين هفته در دو نوبت صبح وعصر مشغول به آماده سازى خود مى شوند. استقلالى ها صبح به تمرينات بدنسازى مشغول مى شوند. ضمن اينكه در عصربه انجام تمرينات تاكتيكى مى پردازند.
استقلال فردا تا پنج شنبه تعطيل شد
با تصميم سرمربى استقلال تمرينات آبى هاى تهران ۳ روز تعطيل شد. تعطيلات استقلالى ها از سه شنبه شروع و پنج شنبه خاتمه پيدا مى كند تا شاگردان قلعه نويى از جمعه مجدداً در دستگردى گرد هم جمع شوند. طبق شنيده هاى ما تمرينات استقلال پس از تعطيلات پرفشار دنبال خواهد شد تا آبى ها آمادگى خود را براى رويارويى مقابل حريفان بالا ببرند.
استقلال بازى تداركاتى انجام مى دهد
تعطيلات دوباره ليگ بهانه اى شد تا استقلالى ها مجدداً به دنبال برگزارى بازى دوستانه باشند. آبى هاى تهرانى براى دورنماندن از شرايط آرمانى و حفظ آمادگى يكى ، دوبازى دوستانه را در هفته آتى انجام خواهند داد تا قلعه نويى در اين ديدارها شناخت بيشترى به نقاط ضعف و قوت تيمش پيدا كند. دراين بين على نظرى با چند تيم دسته يكى مذاكره كرده كه البته هنوز حريف تداركاتى استقلال مشخص نشده است.
جانواريو: بايد هميشه غير پيش بينى باشيم
ايران ورزشى - جانواريو در بازى با مس كرمان فروغ هميشگى را نداشت و نتوانست مقابل خانواده اش گلزنى كند با اين حال حضور او در خط ميانى استقلال تأثير فراوانى داشت.
جانواريو روى قهرمانى استقلال حساب كرده است و مى خواهد خاطره خوبى در ذهن هواداران استقلال بر جاى بگذارد: «بازى بسيار خوبى را در مقابل تيم مس انجام داديم و مستحق پيروزى در اين ديدار بوديم كه به دست آورديم. در اين بازى فشار بسيارى روى دروازه مس آورديم و توانستيم موقعيت هاى زيادى نيز به روى دروازه اين تيم ايجاد كنيم حتى مى توانستيم با گل هاى بيشترى نيز تيم مس را شكست دهيم.
در استقلال بازيكنان از هماهنگى لازم برخوردار هستند و اين هماهنگى در بازى با مس به كمك ما آمد و در يك روز فوق العاده توانستيم بار ديگر حريف خود را شكست دهيم.
استقلال در همه بازى هاى خود بايد اينگونه بازى كند و پيروز ميدان باشد تا بتوانيم قهرمانى را از آن خود كنيم.»
على عليزاده: استقلال ببرد براى من كافى است
ايران ورزشى - عليزاده در دقايقى كه وارد ميدان شد تأثيرگذارى فراوانى در تغيير روند بازى داشت. عليزاده از پيروزى استقلال خوشحال است و تصور مى كند اين پيروزى خاطره تلخ گل به خودى اش به سپاهان را از ذهن هواداران شسته است: خوشحالم كه توانستيم باز هم دل هواداران را شاد كنيم. با اين پيروزى يك گام ديگر به قهرمانى نزديك تر شديم.
وى ادامه داد: در اين ديدار حملات متعددى روى دروازه مس انجام داديم كه مدافعان آنها تا حدودى هوشيار عمل كردند. استقلال نشان داد تا آخرين لحظات براى پيروزى تلاش مى كند.
مربيان قصد داشتند از سه مهاجم در تركيب استفاده كنند. به همين دليل، در دقايق پايانى به بازى رفتم؛ البته مهم حضور من نبود. همين كه استقلال به پيروزى رسيد براى من كافى است البته شادى ما به خاطر برد مقابل مس با خبر درگذشت پدر پيروز تلخ شد. پيروز مثل برادر من است و اين خبر براى تمامى بازيكنان ناراحت كننده بود. اميدوارم خدا به او و خانواده اش صبر دهد.
نبى در وليمه خوران مرفاوى
پس از بازى استقلال در يكى از تالارهاى خيابان مفتح مراسمى تحت عنوان وليمه خوران صورت گرفت و حاضرين در اين مراسم به صمد مرفاوى بابت زيارت خانه خدا تبريك گفتند، در اين مراسم كه به صرف شام انجام شد غير از بازيكنان استقلال برخى از اعضاى هيأت مديره چون رضايى، انصارى و مهدى محمدنبى دبير فدراسيون فوتبال هم حضور داشت.
رضايت قلعه نويى از جافا
دانيل جافا، مهاجم اهل آلبانى روز گذشته در تمرينات تيم استقلال تهران شركت كرد، در مورد اين بازيكن بد نيست بدانيد كه وى سابقه بازى در ليگ سوئيس را داشته و از تاريخ ۱۴/۸/۲۰۰۷ تا ۱۳/۵/۲۰۰۸ در ليگ آلبانى براى تيم تيرانا ۲ گل زده است. وى كه بهترين گلزن ليگ آلبانى است از ۱۴/۸/۲۰۰۸ تا ۲۷/۱۲/۲۰۰۸ توانسته ۹ گل بزند وى كه در بازى تداركاتى بين آلبانى و آث ميلان تنها گل تيمش را مقابل ۲ گل ميلانى ها به ثمر رساند. ديروز نيز در تمرين استقلال بسيار آماده نشان داد و يكى از گلزن هاى بازى تمرينى بود.گفته مى شود اين بازيكن موردتوجه قلعه نويى قرار گرفته است و شايد به زودى با استقلالى ها قرارداد ببندد.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)