تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1498 از 2014 اولاول ... 4989981398144814881494149514961497149814991500150115021508154815981998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,971 به 14,980 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حقيقي: نمي دانم داور در چه زاويه اي قرار داشت

کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا حقيقي در گفت ‌و گویی اظهار داشت: خوشحال هستم كه يك روز خوب را در كرمان پشت سر گذاشتم. كادر فني از من راضي بود و اين بهترين اتفاق برايم است. تعريف‌هاي پيرواني در نشست مطبوعاتي‌ را هرگز فراموش نمي‌كنم.
    وي افزود: او و عابدزاده هميشه به من روحيه دادند و در بازي با مس توانستم گوشه‌اي از تواني هايم را به نمايش بگذارم.
    حقيقي ادامه داد: دنبال اين هستم كه هواداران از من راضي باشد. مطمئن باشيد در بازي‌هاي آينده اشتباهات قبلي را جبران خواهم كرد.
    وي در خصوص حضور رحمتي در پرسپوليس گفت: رحمتي دروازه‌بان بزرگي است و خوشحال مي‌شوم كه به پرسپوليس بيايد. اگر اين موضوع رسميت پيدا كند رقابت در پرسپوليس سخت‌تر مي‌شود. من عاشق رقابت هستم تا بيشتر پيشرفت كنم.

حقيقي درباره گل مس كرمان گفت: شك ندارم گل بيگدلي هند بود. نمي‌دانم داور در چه زاويه‌اي ايستاده بود كه اين صحنه را نديد. اميدوارم اين اشتباه بازگو شود چون ما زحمت زيادي براي گرفتن سه امتياز كشيديم.
    حقيقي در پايان خاطرنشان كرد: كرمان را دوست دارم اما اميدوارم صحنه‌هايي كه يك روز قبل از بازي را ديدم؛ هرگز تكرار نشود. به افرادي بي‌احترامي شد كه جامعه فوتبال به آنها بدهكار است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فرخزادي: كميته انضباطي بايد حق پرسپوليس را بدهد

کانون هواداران پرسپولیس : مجيد فرخزادي در گفت ‌و گویی، اظهار داشت: بايد از هواداران پرسپوليس در استان كرمان تشكر كنم كه با سختي به ورزشگاه آمدند. آنها به خاطر ديدن بازي و تشويق پرسپوليس پرچم‌هاي خود را از ترس به ورزشگاه نياوردند يا زير لباس هاي خود پنهان كردند.
    وي اضافه كرد: از تماشاگران مس نيز تشكر مي‌كنيم اما از ليدرهاي كرماني گلايه‌هاي زيادي داريم. آنها روز قبل از تمرين مسائلي را به وجود آوردند كه فوتبال ايران را زير سوال برد.
    عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: خوشحال هستم كه مديرعامل توانايي مثل برهاني‌نژاد در تيم مس وجود دارد. او به ديدار من آمد و به خاطر مشكلات يك روز قبل از بازي از من دلجويي كرد.

فرخزادي با اشاره به كم‌كاري هيات فوتبال كرمان عنوان كرد: اين هيات بايد جوابگو باشد. پرسپوليس تافته جدا بافته نيست اما اين حق را دارد كه يك روز قبل از مسابقه در زمين اصلي تمرين كند.
    وي افزود: هيات فوتبال در اين خصوص هيچ كاري انجام نداد. ما بخاطر يك ساعت تمرين 200 هزار تومان هزينه كرديم و با اوضاع بسيار بدي مجبور شديم از محل تمرين فرار كنيم. اگر اتفاقي مي‌افتاد چه كسي جوابگو بود؟
    وي درباره مشكلات داوري گفت: با وجودي كه براي رحيمي مقدم و تمام داوران زحمتكش ايران احترام قائلم از او گلايه دارم. بايد قبول كرد بازيكن خط مياني مس كرمان كه دوست ندارم اسمش را ببرم هفت مرتبه خطا كرد كه داور فقط يك كارت زرد به آن نشان داد. اگر بازيكن ما بود، در ازاي هر خطا دو نفر اخراج مي‌شدند.
    وي اظهار داشت: همه ديدند بازيكن مس توپ را با دست وارد دروازه كرد. حتي خودش بعد از بازي به اين موضوع اعتراف كرد. چرا زحمات بازيكنان ما بايد زير سوال برود؟
    فرخزادي ادامه داد: جريانات يك روز قبل از بازي به قدري خطرناك بود كه روحيه بازيكنان ما را به هم ريخت. در زمين بازي تعداد خطاهاي ما خيلي كمتر از حريف بود، اما داور باز هم با ما نامهربان بود.
    وي يادآور شد: وقت اضافه چهار دقيقه اعلام شد، اما متاسفانه فقط يك دقيقه آن را داور حساب كرد و سه دقيقه بعدي پاك شد. زماني كه ما براي گل زدن آماده بوديم داور سوت را زد كه اين جاي سوال دارد.
    فرخزادي خاطرنشان كرد: براي كادر فني مس احترام خاصي قائلم. آنها زحمت‌كشان فوتبال ايران هستند، اما كادر فني مس كرمان 90 دقيقه داخل زمين بود. نمي‌دانم چرا آقاي رحيمي مقدم از اين مسئله چشم‌پوشي كرد و هيچ حرفي نزد.
    فرخزادي افزود: به اين مسائل اعتراض شديدي داريم و از كميته انضباطي خواستاريم كه در اولين فرصت اين موارد را پيگيري كند. ضربه‌اي به پرسپوليس خورد كه در اين مرحله از ليگ برتر بسيار سخت است. آقاي شريفي بايد بداند كه هفته گذشته داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا به خاطر دو اشتباه محروم شد.
    وي در خصوص اظهارات برخي كارشناسان بعد از بازي گفت: از دقيقه اولي كه با تيم بودم روند حركتي پرسپوليس هجومي طراحي شد. اينكه گفته مي‌شود پرسپوليس زير توپ زد واقعا تعجب آور است. چون كرماني‌ها فقط توپ را از زمين بلند كردند و زير توپ زدند. اگر ما از فرصت‌هاي خود به خوبي استفاده مي‌كرديم و كريمي هر دقيقه كه پا به توپ مي‌َ‌شد او را به زمين نمي زدنند مطمئن باشيد نتيجه فرق مي كرد.
    عضو هيات مديره پرسپوليس عنوان كرد: حق پرسپوليس در اين بازي برد بود. مشكلاتي كه پيش آمد را از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهيم كرد. و دوست داريم رئيس كميته انضباطي حق ما را بدهد. شريفي نشان داده كه فردي كار بلد است.
    فرخزادي گفت: هيات مديره باشگاه و مدير عامل محترم چشم‌بينايي دارند. آنها پس از بازي از غيرت و مردانگي بازيكنان تشكر كردند و از آنها خواستند در بازي هاي بعدي با قدرت بيشتر ظاهر شود.
    فرخزادي خاطرنشان كرد: دلم از مردم كرمان گرفته است. عابدزاده كريمي، پيرواني، نيكبخت و ... افرادي هستند كه بخاطر اين مردم و پرچم جمهوري اسلامي ايران در ميادين بزرگ افتخار كسب كرده‌اند و حقشان نبود اينگونه با آنها برخورد شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شانس آورديم از كرمان جان سالم به در برديم

کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت ‌و گویی اظهار داشت: روز قبل از بازي براي تمرين به يكي از زمين‌هاي مس كرمان رفته بوديم و با صحنه‌هاي بدي مواجه شديم.
    وي افزود: كريمي و عابدزاده از اسطوره‌هاي فوتبال ايران هستند و سال ها در تيم ملي بوده اند اما متاسفانه فحاشي‌هايي عليه آنان و ساير بازيكنان شد.
    نيكبخت ادامه داد: نمي دانستم اينگونه با ميهمان برخورد مي كنند. ما شانس آورديم كه جان سالم به در برديم و به هتل رسيديم. اين مسئله بي‌احترامي به فوتبال ايران و باشگاه بزرگ پرسپوليس است و اميدوارم با آن برخورد شود.
    اين بازيكن در خصوص بازي مقابل مس كرمان گفت: بايد با 3 گل مس را شكست مي‌داديم. گل مس با برخورد به دست مهاجم اين تيم به ثمر رسيد. نمي دانم داور و كمك داور در آن صحنه كجا بودند كه هند واضح بازيكن مس را نديدند.
    نيكبخت تاكيد كرد: هر جند كه فايده‌اي ندارد اما اميدوارم در خصوص اين مسائل كارشناسان داوري نظر خود را بدهند تا حداقل اشتباهات مشخص شود و باز هم هواداران ببينند كه پرسپوليس چگونه 3 امتياز از دست داد.

وي در خصوص كادر فني خاطرنسان كرد: به خاطر حرف‌هاي پيرواني همه بازيكنان چند برابر توان خود تلاش كردند. اين وظيفه آنها بود. من معتقدم بايد به پيرواني فرصت داد.
    نيكبخت عنوان كرد: در زميني به يك امتياز رسيديم كه همه در آن دچار مشكل مي شوند. ضمن اينكه مس كرمان با سرمربي خوبش در ليگ مدعي است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بيگدلي: توپ با برخورد به دستم وارد دروازه پرسپوليس شد

کانون هواداران پرسپولیس : روح ا... بيگدلي در گفت و گویی، در مورد اينكه گفته مي شود او اين گل را با دست به ثمر رسانده؛ اظهار داشت: توپ در يك لحظه به دستم خورد، اما اين داور است كه تصميم گيرنده نهايي است.
    اين مهاجم درباره بازي مقابل پرسپوليس گفت: بازي خوبي بود. پرسپوليس آمده بود تا امتياز بگيرد. ما هم مي خواستيم اين تيم قدرتمند را شكست دهيم.
    وي افزود: نيمه اول بايد دو گل به پرسپوليس مي زديم، اما فرصت ها را به راحتي از دست داديم.
    بيگدلي درباره دليل نيمكت نشيني خود در ابتداي بازي عنوان كرد: مصدوميت داشتم و به همين دليل روي نيمكت بودم. وقتي به تشخيص مظلومي به بازي رفتم با تلاش سايرين توانستم گل بزنم. در مجموع با توجه به شرايط بازي اين نتيجه عادلانه بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

با نظر افشين پيرواني/ تمرين امروز پرسپوليس تعطيل شد

بعد از ديدار سنگين پرسپوليس مقابل مس كرمان با نظر سرمربي اين تيم تمرين امروز سرخپوشان تعطيل شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، با توجه به ديدارهاي سنگيني كه پرسپوليس در طول اين هفته برگزار كرد، كادر فني اين تيم تصميم گرفت تمرين امروز را تعطيل كند تا به اين ترتيب بازيكنان اين تيم يك روز به استراحت بپردازند. بازيكنان پرسپوليس شب گذشته ساعت 22 وارد تهران شدند و خستگي بازيكان اين تيم يكي از دلايل اصلي تعطيلي تمرين امروز (جمعه) بود.

گفتني است؛ تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از صبح فردا(شنبه) مجدداً پيگيري خواهد شد.

خیلی خوب بازی کردن
    تعطیل هم کردنشون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

صادقي: بايد 2 گل ديگر به پرسپوليس مي زديم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال مس كرمان گفت: تيم ما در جريان بازي از پرسپوليس بهتر بود و بايد 2 گل ديگر به پرسپوليس مي زديم.

اميرحسين صادقي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد بازي مقابل پرسپوليس اظهار داشت: بازي در شرايط خوبي برگزار شد. فكر مي كنم علاقمندان به فوتبال از اين بازي لذت بردند.
    وي افزود: با توجه به شرايطي كه زمين داشت هر دو تيم فوتبال خوبي را به نمايش گذاشتند. ما 4 موقعيت گل داشتيم كه نتوانستيم از آن استفاده كنيم. دو فرصت ما در حالت تك به تك بود.
    صادقي با اشاره به اينكه داور يك پنالتي آنها را ناديده گرفته ادامه داد: توپ به دست شيري برخورد كرد اما داور اعلام پنالتي نكرد. ما بايد دو گل ديگر به پرسپوليس مي زديم هر چند كه آنها هم مي توانستند به مس گل بزنند.

یه گلی هم که زدن هند بوده

خدایش خیلی پر رو هستن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

زمان دربی فردا نهایی می شود/ احتمال تعویق یک روزه دیدار سرخابی ها

زمان برگزاری دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در نشست ویژه فردا در محل استانداری تهران مشخص خواهد شد.
    به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله خلخالی مدیرکل امنیتی - انتظامی استانداری تهران با اعلام این خبر اظهار داشت: در این نشست کارشناسی که با حضور دستگاه‌ها و عوامل اجرایی مرتبط با این مسابقه نظیر سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال، اتوبوسرانی، اورژانس، ورزشگاه آزادی، آتش نشانی ، نیروی انتظامی و... برگزار خواهد شد، انجام این مسابقه از زوایای مختلف مورد بحث و بررسی قرارخواهد گرفت و پیرامون زمان قطعی این دیدار تصمیم گیری خواهد شد.

خلخالی تصریح کرد: با توجه به فاصله کوتاه بین برگزاری مراسم 22 بهمن، مسابقه حساس تیم ملی ایران مقابل کره جنوبی در روز 23 بهمن با دربی روز 25 استقلال و پرسپولیس، برخی از دستگاههای خدماتی خواستارتعویق زمان این مسابقه شده اند که در جلسه فردا در این زمینه تصمیم گیری خواهیم کرد.

مدیرکل امنیتی - انتظامی استانداری تهران همچنین یادآورشد: درصورت توافق اعضای نشست کارشناسی بر تعویق دیدار روز 25 بهمن، این تعویق حداکثر 24 ساعت خواهد بود چرا که برنامه ریزی مسابقات ازسوی سازمان لیگ امکان جابجایی بیشتر زمان این مسابقه را نمی دهد.

بنابراعلام سازمان لیگ دیداربرگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس روز25 بهمن درورزشگاه آزادی تهران برگزارخواهد شد.
    به نظر من که زمانش خوب هست
    نمی دونم جزا می خوان مردم رو اذیت کنن
    توی هفته مردم مشکل دارن برن ورزشگاه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مدیر برنامه های لوكا بوناچیچ :
    به لوکا گفتم به پرسپولیس نرود

مدیر برنامه های لوكا بوناچیچ گفت:در مشاوره با بوناچیچ ،از وی خواستم از رفتن به پرسپولیس خودداری كند .
    شهراد ناظمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : پرونده بوناچیچ برای حضور در باشگاه پرسپولیس بنا به درخواست مسئولان این باشگاه باز شد و پس از آن جریاناتی در ایران علیه وی در روزنامه ها آغاز شد،به همین علت من در مشاوره با بوناچیچ به وی گفتم حضور در پرسپولیس به صلاح وی نیست .

ناظمی افزود : برخی افراد جو را به هم ریخته بودند و اگر لوكا به ایران می آمد در ابتدا باید خیلی از تهمت ها را از خود دور می كرد و پاسخ بسیاری از مطالب دروغ را می داد و بعد به كار بازیكنان و باشگاه پرسپولیس می رسید كه با این شرایط حضور وی در ایران به صلاح نبود .

وی كه مدیر برنامه های محمد نصرتی و رضا عنایتی هم می باشد درباره اخراج این بازیكنان از تیم النصر گفت : این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد .

شهرداد ناظمی درباره محمد نصرتی هم گفت : این بازیكن در هفته های اخیر عملكرد خوبی داشت و هیچ علتی برای اخراج وی وجود ندارد و درباره عنایتی هم اطلاعات غلط به سرمربی تیم داده اند و تا چند وقت وضع وی در باشگاه تثبیت می شود .

ناظمی گفت : معدنچی هم بازیكن مورد توجه باشگاه است و فكر نمی كنم اخراج وی صحت داشته باشد .
    مبعلی هم می گن اخراج شده
    با این اوضاح شاید پرسپولیس معدنچی و مبعلی رو بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •