بیا اینم سایت game copyworld:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمن اگه سی پی یوت ضعیف نباشه از نظر سیستم هم مشکل خاصی نداری...
بیا اینم سایت game copyworld:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمن اگه سی پی یوت ضعیف نباشه از نظر سیستم هم مشکل خاصی نداری...
ممنون 5شنبه درست شد
مشکلم این بود که با باز بودن قسمت بالای صفحه که مشخصات اکانت رو میده نمیشد وارد شد وقتی اون زبانه بسته باشه با زدن اینتر وارد میشه و حله
اما با شماره 2 بیشتر حال میکردم![]()
سلام
تو یه مرحله از CALL OF DUTY BLACK OPS همه جا سیاه و تاریک میشه و فقط نقطه ای که معلوم میکنه کجا باید بریم هست و تو تاریکی نمیشه راحت بهش رسید کسی میدونه مشکل چیه ؟ فکر کنم بازی ناقصه ؟
سلام
من بازی fuel of war را گرفتم ولی روی ویندوز 7 اجرا نمی شود لطفا راهی برای رفع این مشکل پیشنهاد کنید
جایی دیده بودم باید کرک ان را نصب کنم اگر مشکل از کرکش هم است برای دانلود بگذارید
باتشکر
من بازي Operation Flashpoint Red River رو نصب كردم
موقع اجراي بازي ارور زير مياد
مشكل از كجاست؟
![]()
دوستان من بازی GTA San Andreas رو بعد از مدتها نصب کردم تو ویندوز 7 جالبه که وقتی وارد بازی میشی
دیالوگا و رادیو بازی صداش قطعه بقیه صداها بدون مشکل!!!!!
ایراد از کجاست؟
(من از سایت p30day گرفتمش 600MB بود)
توی بازی medal of honor:airborne :
من پچ 1.1 رو از گیم اسپات دانلود کردم ولی نصب نمیشه...میگه بازی نصب نیست...
چیکار کنم؟...از چیه؟...چرا؟...
چرا کسی جوابم رو نمیده؟!![]()
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من بازی Splinter Cell Conviction رو نصب کردم . موقع اجرای آن این Error نمایش داده میشه :
UBIsoft Game Launcher Error
Error Code : 2
نرم افزار UBIsoft Game Launcher موجود در DVD بازی رو دوباره نصب کردم ، فایده ای نداشت .
این نرم افزار رو از اینترنت دانلود کردم ، فایده نداشت
به نظرتون چکار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
Bermuda.sys
سلام من بازی R.U.S.E رو تازه خریدم تو نصبش مشکل دارم وقتی نصبش کردم به گفته سایتها steambackup رو اجرا کردم بعد ادرس پوشه که فایلها رو انجا اکسترکت کرده بودم دادم بعد لود شدن یک پیغام خطا میده که باید بخریش کمکم کنید لطفا؟
سلام
من توی اجرای بازی cod : black ops مشکل دارم. نمیدونم دیگه چکار کنم؟ سیستم هم تازه خریدم و از نظر قطعات مشکلی نداره. ممنون میشم راهنماییم کنید
اینم عکس ارور:
ویندوزم هم 7 نسخه ی ultimate 64bit هستش.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)