تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1497 از 1547 اولاول ... 4979971397144714871493149414951496149714981499150015011507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,961 به 14,970 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینجا تاپیک سیاسی نیست اما چون به من و صحبت من اشاره کردید باید نکاتی رو بگم

در مورد هزینه دفاعی و امنیت مملکت من شروع نکردم، اون دوست دیگه در مورد هزینه مقاومت حرف زد و من جواب دادم.
    مورد مهم و اصلی که شما دوستان درکی ازش ندارید متاسفانه.... یا سن شما نمیخوره یا در جایی از ایران زندگی میکردید که در زمان جنگ ایران و عراق در امان بودید... ما چون در خوزستان زندگی میکردیم، در زمان جنگ آواره شدیم و از صفر که نه... از منفی صفر زندگی مون رو شروع کردیم برای همین الان نعمت امنیت و اینکه آواره نیستم رو میفهمم.. خب این حرف من کجاش ربطی به حکومت و جناح و اینا داره؟

متاسفانه همه مسائل رو قاطی میکنید...
    دلت زیادی خوشه امنیت !! , امنیت یعنی مردم معترض به وضعیت رو با شلیک مستقیم وسط خیابون هدشات کنی !
    آفرین احسنت , میدونم که این اتفاق نمیافته ولی امیدوارم یه روزی تلنگری بخورید ببینید که شماها و افکارتون چه بلایی سر این مردم و سرزمین آوردین

2. 8 کاربر از mr korash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دلت زیادی خوشه امنیت !! , امنیت یعنی مردم معترض به وضعیت رو با شلیک مستقیم وسط خیابون هدشات کنی !
    آفرین احسنت , میدونم که این اتفاق نمیافته ولی امیدوارم یه روزی تلنگری بخورید ببینید که شماها و افکارتون چه بلایی سر این مردم و سرزمین آوردین
    سخت است فهماندن چیزی به کسی که برای نفهمیدن آن پول می گیرد
    Last edited by windows-ps3; 08-04-2022 at 21:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

2 روزه دارم مودبانه و با منطق و دلیل حرفم رو میزنم اما هی هر چی دوست دارید میگید و توقع هم دارید طرف مقابل هیچی نگه... اینقدر دور ندار عزیز من.
    اصلا امثال شما با این ادبیات و ادب و منطق که سریع به همه برچسب میزنن و توهین میکنن و لات بازی در میارن، همین اینترنت هم از سرتون زیاده.
    چه خبره؟ اینقدر دور گرفتید؟ چرا فکر میکنی کسی فحش نمیده یا بی ادبی نمیکنه، لزوما نمیتونه یا بلد نیست مثل خودتون باهاتون حرف بزنه؟

جوری حرف میزنی انگار دعوتنامه از شرکت گوگل داری اما اینجا به زور نگه داشتن شما رو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس ۱۶ مگ طلاییش از مشابهه مبین نت ارزون تره

6. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

سرویس ۱۶ مگ طلاییش از مشابهه مبین نت ارزون تره
    ببخشید من جز نقره ای چیزی نمیبینم. طلایی قبلا بود الان تو صفحه شاتل نمیبینم جدولش رو.

8. این کاربر از Shervan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشید من جز نقره ای چیزی نمیبینم. طلایی قبلا بود الان تو صفحه شاتل نمیبینم جدولش رو.
    از طریق ثبت نامی میتونی ببینی ، تماس بگیر باهاشون

10. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اطلاعیه وزارت ارتباطات درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتورهای ارتباطی

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو افزایش تعرفه در بخشی از بسته های اینترنت تعدادی از اپراتورهای ارتباطی و دغدغه مردم و کاربران نسبت به شیوه اعمال مقررات و رعایت حقوق مصرف کنندگان محترم، به آگاهی می رساند:۱. کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به عنوان بالاترین رکن تصمیم‌گیر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هیچگونه مصوبه جدیدی در مورد تعرفه اینترنت نداشته است و آخرین تعرفه مصوب اینترنت همراه مربوط به سال ۹۵ و برای دسترسی ثابت مربوط به سال ۹۶ است که طی آنها سقف و کف قیمت تعیین شده است تا اپراتورهای بخش خصوصی نسبت به تعیین قیمت خدمات و بسته‌های اینترنتی در محدوده سقف و کف اقدام کنند.
    ۲. مورد اخیر افزایش قیمت اینترنت ثابت در برخی اپراتورها در دست بررسی است تا چنانچه در خارج از چارچوب قانونی (مصوبات سالهای ۹۵ و ۹۶) باشد، سریعا نسبت به اصلاح آن اقدام شود و جریمه قانونی برای متخلفان اعمال شود.
    ۳. از آنجا که فراهم کردن تمهیدات لازم برای خدمات باکیفیت و پایدار توسط اپراتورها از مسئولیتهای اصلی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است، لازم میدانیم توجه کاربران به این نکته را نیز جلب کنیم که بر اساس مقررات مصوب سالهای گذشته اپراتورها در محدوده مشخصی مجاز به تعریف بسته های خدماتی بودند که به دلیل شرایط رقابتی بعضا در سطح بسیار پایینتری اقدام به تعرفه گذاری میکردند و اکنون با افزایش چندبرابری هزینه‌ها، ادامه سرمایه گذاری و پاسخ به مصرف روزافزون مشترکین با چالش جدی مواجه شده است. قطعاً ادامه این روند، دسترسی مردم عزیزمان به خدمات با کیفیت و پایدار را دچار مشکل خواهد کرد.
    ۴. در عین حال، ضروری است اپراتورهای ارتباطی با رعایت شرایط اقشار مختلف جامعه و حتی الامکان تامین بخشی از منابع مالی موردنیاز خود از طرق دیگر و با هماهنگی با این سازمان، افزایش حداقلی قیمت ها را مبتنی بر چارچوب مصوبات مدنظر قراردهند و بخش عمده درآمد حاصله هم حتما صرف توسعه شبکه شود.

12. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

خب حالا میریم سر بحث کیفیت و افزایش سرعت اینترنت که چند تا از دوستان اشاره داشتن..
    از آنجا که متاسفانه درک بعضی از دوستان پائین هست و قضیه رو دیر متوجه میشن من سطح مثال هام رو پائین میارم و میبرم در حد بقالی و میوه فروشی ...

شما فرض کنید میخواهید بقالی بزنید. یا دکه فلافلی.. یا مثلا میوه فروشی....
    اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟ اینکه مثلا من میخواهم 100 میلیون یا 500 میلیون یا 1 میلیارد سرمایه بزارم، خب ماهی چقدر برام سود میزاره؟ درسته؟ سریع پیش خودت میگی خب بانک سود 20 درصد میده پس باید برای من مثلا 30 درصد سود خالص بزاره تا برم ده فلافلی رو راه بندازم... وگرنه منصرف میشی....

الان بحث اینترنت هم هیمنه... برای افزایش سرعت و کیفیت نیاز هست که ایرانسل یا همراه اول یا .... برن دکل اضافه کنن .. برن پهنای باند بخرن .. برن تجهیزات بخرن.. درسته؟
    شاتل یا مخابرات یا سایر شرکت ها اگر بخوان فیبر نوری روش سرمایه گذاری کنن باید براشون بصرفه. اگر سود نداشته باشه که محض رضای خدا شاتل یا مخابرات یا ... نمیاد که سرمایه خودش رو برای اینترنت من و شما بزاره...
    همین طور که شما مفت برای کسی کاری نمیکنی... میکنی؟ ولله نه...

سال 1384 و 1385 اگر سنتون قد بده و خاطرتون باشه شرکت ها له له میزدن که تجهیزات بخرن و adsl به مردم بفروشن.. چرا؟ چون سود داشت... من یادمه اینترنت 128 کیلوبایتی با ماهیانه 3 گیگ پهنای باند رو سال 1387 شرکت شاتل میفروخت 13.600 تومان.. اون زمان پول خوبی بود.. یعنی حدودا 11 دلار !!! پس صرف میکرد و سرمایه گذاری کردن... بعد هم adsl زیاد شد و به مرور اینترنت ارزان تر و بهتر شد...

حالا فیبر هم همینه... شما اگر فیبرنوری میخواهی باید پول خوب برای اینترنت بدی. با چندر غاز کسی به من و شما فیبرنوری نخواهد داد... باید برای سرمایه گذار (شرکت اینترنت و ...) صرف کنه وگرنه میبینید از سال 92 قراره فیبر کشیده بشه.. چقدر پیشرفت داشته؟ خیلی خیلی کم... چون هزینه اینترنت ارزان هست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

خب حالا میریم سر بحث کیفیت و افزایش سرعت اینترنت که چند تا از دوستان اشاره داشتن..
    از آنجا که متاسفانه درک بعضی از دوستان پائین هست و قضیه رو دیر متوجه میشن من سطح مثال هام رو پائین میارم و میبرم در حد بقالی و میوه فروشی ...

اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟ اینکه مثلا من میخواهم 100 میلیون یا 500 میلیون یا 1 میلیارد سرمایه بزارم، خب ماهی چقدر برام سود میزاره؟ درسته؟ سریع پیش خودت میگی خب بانک سود 20 درصد میده پس باید برای من مثلا 30 درصد سود خالص بزاره تا برم ده فلافلی رو راه بندازم... وگرنه منصرف میشی....

الان بحث اینترنت هم هیمنه... برای افزایش سرعت و کیفیت نیاز هست که ایرانسل یا همراه اول یا .... برن دکل اضافه کنن .. برن پهنای باند بخرن .. برن تجهیزات بخرن.. درسته؟
    شاتل یا مخابرات یا سایر شرکت ها اگر بخوان فیبر نوری روش سرمایه گذاری کنن باید براشون بصرفه. اگر سود نداشته باشه که محض رضای خدا شاتل یا مخابرات یا ... نمیاد که سرمایه خودش رو برای اینترنت من و شما بزاره...

سال 1384 و 1385 اگر سنتون قد بده و خاطرتون باشه شرکت ها له له میزدن که تجهیزات بخرن و adsl به مردم بفروشن.. چرا؟ چون سود داشت... من یادمه اینترنت 128 کیلوبایتی با ماهیانه 3 گیگ پهنای باند رو سال 1387 شرکت شاتل میفروخت 13.600 تومان.. اون زمان پول خوبی بود.. یعنی حدودا 11 دلار !!! پس صرف میکرد و سرمایه گذاری کردن... بعد هم adsl زیاد شد و به مرور اینترنت ارزان تر و بهتر شد...

حالا فیبر هم همینه... شما اگر فیبرنوری میخواهی باید پول خوب برای اینترنت بدی. با چندر غاز کسی به من و شما فیبرنوری نخواهد داد... باید برای سرمایه گذار (شرکت اینترنت و ...) صرف کنه وگرنه میبینید از سال 92 قراره فیبر کشیده بشه.. چقدر پیشرفت داشته؟ خیلی خیلی کم... چون هزینه اینترنت ارزان هست...
    سلام
    عزیز من جزو جناح و... خاصی نیستم، فقط یه سوال دارم؟
    شما از طرف وزیر ارتباطات جدید نیومدی یا خودش نیستی؟
    عزیز این کارها، کار خود دولت و مخابرات و... هست، همون زمانی میگید ایا کابل کشی ها دست مردم بود؟ ایا تجهیزات دست مردم بود و مردم خریدن برای مخابرات و...؟
    اگر قراره مردم اینکارا رو انجام بدن، نیاز به مخابرات و... نداره، پول رانژه نمیخواد و...، اما بدونید وظیفه مردم نیست، اما خب اینجا باید از مردم طلب کنن، همین رانژه کردن مگر چی داره؟ دو تا سیمه که لازمه به تجهیزات وصل بشه، دو تا سیم هم نیم متر نیست و ارزشی هم ندارن، الان 60 تومان میگیرن بدون هیچ دلیلی و اگر ندید هم وصل نمیکنن، پس بدونید مشکل جای دیگر هست.
    عزیز اینهایی گفتید دست خود مخابراته و اگر میخوان سرویس بدن وظیفه تک تک شرکت ها و مخابرات و... هست همه چیزو فراهم کنه، الانم پول کمی با درامد الان مردم نمیگیرن هااا، میگیرن؟ کسی که مثلا تو شرکتی کار میکنه و امسال داره ماهی مثلا اگر هیچ چیزی ازش کم نکنن و خوب باشه و 6 تومان بگیره، اما ایا خرج ها با 6 تومان جمع میشه در ماه؟ تازه اگر تهران و شهرهای بزرگ باشه که بماند.
    عزیز حرف های شما زیباست اما نه برای اینجا، برای جاهایی که ارزشی برای خیلی چیزها و مردم قایل باشن.
    اگر شما از قشری هستید که ماهی 100 میلیون میگیرید اره حرف شما درسته و پول اضافه هست که بدید از جیب خودتون کابل بکشن، اما اگر از قشری هستید که بازنشسته هستند یا کارگر که حتی حقوق بازنشستگان تعیین تکلیف نشده هنوز، اونوقت اینگونه نمیگفتید، لازمه بعضی موارد درک کلی از کل افراد جامعه هست، دوست عزیز الانم اگر شما فیبر بخواین و میدونید اینا نادار هستند و دارن از جیبشون میدن، شخصی میکشن و 15 میلیون میگیرن، میتونید بهشون اعلام کنید براتون انجام بدن.
    دوست عزیز این چیزهایی من گفتم فقط جنبه اطلاع از همون هزینه های خونواده ها و وظیفه مخابرات و شرکت ها بود.
    Last edited by King Tanha; 09-04-2022 at 02:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

این درسته
    امااااا مشکلی داره، هیچوقت قیمت کف و سقف برای کاربر نیومده و فقط شرکت ها میدونن، از کجا معلوم سقف رو نگرفتیند و چون کاربر نمیدونه الان گرونم کرده باشن بگن همون قدیمه.
    بالاخره وقتی کفی و سقفی اعلام میشه باید کاربر که قراره هزینه بده اطلاع داشته باشه وگرنه از کجا بدونه کدوم ارزون میده یا گرون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •