الان از اکانت 24 گیگ شبانه هم 500 مگ مونده.
خواستم بخرم .روی یک خرید بود زدم گفت نمیشه.روی گزینه 2 زدم که اسمش تمدید بود.یک پیغام به من داد.
حالا سوال اینجاست خودش یعنی خود به خود از حسابم کم میکنه و بلافاصله فعال میشه؟
الان از اکانت 24 گیگ شبانه هم 500 مگ مونده.
خواستم بخرم .روی یک خرید بود زدم گفت نمیشه.روی گزینه 2 زدم که اسمش تمدید بود.یک پیغام به من داد.
حالا سوال اینجاست خودش یعنی خود به خود از حسابم کم میکنه و بلافاصله فعال میشه؟
ایرانسل جدیدن بسته ترکیبی من راه اندازی کرده گزینه جدید اضافه شده.من رفتم 20 مگ اینترنت و 20 اس ام اس و 500 مگ اینترنت انتخاب کردم مبلغش شد 32004 ریال.نوشته بود مربع رو بزنید برای ادامه و 1 برای خرید.حواسم نبود 1 زدم 32004 ریال کم شد از حساب.بعدش زنگ زدم اپراتور میگم واسم غیرفعالش کنید و شارژم رو برگردونید میگن نمیشه.به نظر شما من چی کار کنم
برو چند صفحه قبل ببین من با نسل چهار فول آنتن سرعت دانلود بهم 1 مگابیت و نیم داد و سرعت آپلود 6 مگابیت.آره خیلی سرعت افت کرده.قبلا من خودم با نسل چهار 23 مگابیت میگرفتم
با همین bts منطقمون اوایل تا 33مگ سرعت دریافت میکردم..متاسفانه ایرانسل انقدر پهنای باند کم اورده و قبول هم نمیکنن که مشکلشون پهنای باند هست.
حداقل توقع داشتم سرعتم از سرور داخلی بالا باشه ولی اینم نابود شده...بعضی از دوستان میگن سرور داخلی به چه دردی میخوره و... در صورتی که حداقل اگه سرعت از سرور داخلی بالا باشه راحت میشه با این اکانتهای افزایش سرعت مشکل سرعت سرور خارجی رو برطرف کرد. که متاسفانه سرور داخلی هم داغونه.
سلام از دوستان کسی اینجا از شیراز و اصفهان هست؟؟؟میخوام فقط وضعیت 3جی رو بدونم
آره منم بهشون گفتم قبول نمیکنند میگن شما مشکل رو بگید ما برطرف میکنیم.هر روز داره سرعت کمتر میشه هیچ کس خودشو نمیزاره.طرف نمیدونه بسته بخره سرعت افت داره.همین هم محلیم دیشب بسته 5 گیگ یک ماهه زد 20 تومن بعد بهم گفت چرا پایین اومده سرعت گفت اشتباه کردم خریدم.دیگه چه میشه کرد.یهو اینجوری شد.تو منطقه ما مطمعنم کسی از نسل چهار استفاده نمیکنه یعنی گوشیش رو ندارن.خودم چند ماه پیش با تک آنتن 9 مگابیت گرفتم چند بارم تست گرفتم تا 11 مگابیتم رفت.ولی الان چی 1 مگابیت
اینم شاهکار 4 جی ایرانسل
![]()
تست 4G با سرور فرانکفورت همین الان ساعت 2:06
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست با سرورس تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بقیه ی تستهام که اکثرا برام خوبن
محتوای مخفی: test
شهر تبریز هستن تستا اکثرا نسل چهار تبریز خوبه اما نسل 3 حدود 1 تا 3مگ هستش،اما یه جا تو کل تبریز هستش که سرعت نسل 3 35 مگ هستش که واقعا خودم تعجب میکنم
Last edited by ninpo; 16-07-2015 at 01:34.
کدوم سمت اینارو گرفتی؟
اکثرا شهرک باغمیشه و ولیعصر
البته انتنم فول نبود تو هیچ کدوم به غیر از اون 20 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)